PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Soms ontvangt u een PDF-bestand met invulbare formulieren en wilt u de formulieren bewerken, maar weet u niet hoe u het moet doen. Een PDF-formulier bewerken of een document maken met bewerkbare PDF-formulieren op Windows lijkt misschien een ingewikkelde kwestie. Gelukkig hebben we een tool die het voor u zo gemakkelijk maakt om te gaan met bewerkbare PDF-formulieren. In dit artikel gaan we kijken hoe je een PDF-formulier eenvoudig kunt bewerken en zelfs hoe je bewerkbare PDF-formulieren kunt maken met - PDFelement.

Zoals we al eerder hebben vermeld, kunt u alleen PDF-formulieren effectief bewerken met de juiste tool en hebben we de juiste tool voor u. PDFelement biedt u de beste optie wanneer u niet alleen bewerkbare PDF-formulieren wilt maken, maar ook een PDF-formulier in Windows wilt bewerken. De kwaliteit van deze PDF-bestanden zal van de hoogste orde zijn en het programma biedt u ook veel opties om het PDF-document als geheel te bewerken om het best mogelijke document te bedenken.

De volgende zijn slechts enkele van de andere dingen die u kunt bereiken met PDFelement.

  • Het is erg handig wanneer u eenvoudig elk ander aspect van het document wilt bewerken, niet alleen formulieren. U kunt tekst uit het document bewerken, toevoegen en verwijderen. U kunt ook afbeeldingen uit het document toevoegen en verwijderen.
  • Met de OCR-functie kunt u gescande of beeldrijke PDF's heel gemakkelijk bewerken terwijl u de opmaak en lay-out van het document handhaaft.
  • U kunt het document ook aantekeningen maken op elke gewenste manier, opmerkingen toevoegen, notities maken en zelfs tekst markeren en markeren.
  • Het is compatibel met Windows 10, 8.1, 8, 7.

Hoe maken bewerkbare PDF-formulieren en bewerken PDF-formulieren

Stap 1: importeren PDF-formulier

Om een PDF-formulier te bewerken, moeten we eerst de PDF in het programma importeren. U kunt dit doen door op "Bestand" te klikken en vervolgens "Openen" te kiezen > "Browse" om het bestand op uw computer te vinden.

Als je geen PDF-formulier bij de hand hebt, kun je er een maken door er een te downloaden duizenden formuliersjablonen en vervolgens het openen van de sjabloon in PDFelement.

edit pdf form

Stap 2: bewerk een interactief formulier

Het programma detecteert automatisch of het formulier interactief is of niet. Zo ja, dan verschijnt er een balk "Markeer Velden" die aangeeft dat er velden zijn die u kunt bewerken en invullen.

Als uw PDF-formulier interactief is, kunt u doorgaan en het formulier rechtstreeks invullen. Klik gewoon op de velden en typ de tekst die u aan het document wilt toevoegen.

how to make an editable pdf form

Stap 3: bewerk een niet-interactief formulier

Als uw formulier niet-interactief is, moet u eerst op "Commentaar" in de hoofdwerkbalk klikken en vervolgens op "Typewriter" klikken om het formulier te wijzigen. U kunt dan gewoon klikken op het veld dat u wilt wijzigen en een tekstvak en een cursor moeten verschijnen, zodat u de nodige wijzigingen kunt aanbrengen.

create pdf form windows 10

Stap 4: Hoe bewerken een blanco formulier

Misschien wilt u uw eigen PDF-formulier maken. Om dit te doen, begint u door op "Bestand" te klikken en selecteert u vervolgens "Nieuw" uit de opties. Klik op "Leeg" om een nieuw leeg document te openen.

how to make editable pdf forms

Stap 5: tekstvak PDF-formulier bewerken

Klik in de werkbalk van het hoofdmenu op de optie "Formulieren" en klik vervolgens op "Formulier bewerken" en klik vervolgens op het veld "Tekst toevoegen". Hierdoor wordt een veld geopend waarin u tekst kunt toevoegen. Als u tekst aan het veld wilt toevoegen, dubbelklikt u erop om een dialoogvenster te openen (tekstveldeigenschappen) om wijzigingen in het veld aan te brengen.

Op het tabblad "Algemeen" kunt u het veld een naam geven en kiezen of u wilt dat het formulierveld "Alleen lezen" of "Vereist" is.

Op het tabblad "Uiterlijk" kunt u het formulierveld op vele manieren aanpassen, waaronder kleur en lettergrootte, stijl en letterkleur. De andere tabbladen die in dit venster beschikbaar zijn, geven u verdere aanpassingsopties. Als u tevreden bent met de wijzigingen, klikt u op "Sluiten". how to edit a pdf form

Stap 6. Bewerk PDF-formulier Check Box, List Box, Button Combo Box and Radio Button

U kunt ook op de optie "Check Box" klikken en vervolgens op elke gewenste plek klikken om het selectievakje toe te voegen, dubbelklik op het selectievakje om een dialoogvenster te openen (Check Box Properties) waarmee u het selectievakje kunt aanpassen door een naam toe te voegen onder " Algemeen "tabblad en aanpassen van de lettertypen en kleuren op het tabblad" Uiterlijk ".

U kunt hetzelfde doen voor een "Check Box", "Button", "Combo Box" en een "Radio Button", afhankelijk van wat u nodig hebt.

Het formaat van een tekstveld of een selectievakje is net zo eenvoudig als het eenvoudigweg verslepen van de rand van het vak om het formaat aan te passen aan uw vereisten. U kunt het ook verplaatsen door eenvoudig het hele vak naar de gewenste locatie te slepen.

pdf form editor
Home > Hoe kan ik > Hoe bewerken PDF-formulieren op Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen