PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Heeft u teveel e-mails in Outlook en moet u er een backup van maken in een PDF bestand? Wellicht heeft u geleerd dat u deze e-mails direct naar PDF kunt printen. Echter, dit heeft altijd als resultaat dat de bijlagen willekeurig worden geprint. Hier is de tip om Outlook e-mail naar PDF te converteren met Adobe Acrobat en introduceren we het beste Adobe® Acrobat® alternatief - PDFelement om Outlook e-mail naar PDF te converteren.

Bewaar PDF bestanden vanuit E-mail in lokale mappen is slechts een van de procedures om dit soort documenten te behandelen. Vergeleken met Adobe Acrobat is PDFelement de beste Outlook e-mail naar PDF converter die ontworpen is om Outlook e-mail eenvoudig te converteren naar PDF voor een zeer redelijke prijs. Het wordt beschouwd als het beste Acrobat alternatief dankzij de fantastische functies.

converteer outlook e-mail naar pdf

Het is een complete toolkit voor alle PDF functies, zoals bewerken, converteren, OCR, beheren van pagina's en formulieren, Maken van stempels en handtekening, beveiligen en annoteren. Het ondersteunt continue productontwikkeling en technische ondersteuning en is altijd toegankelijk mocht u hulp nodig hebben. Opvallende functies zijn:

  • Ondersteunt het maken van wijzigingen aan PDF's voor presentatie doeleinden.
  • Beheer PDF pagina's op welke manier u maar nodig heeft.
  • Voeg stempels en handtekening toe om PDF documenten te machtigen.
  • Stevige Coderingstechnologie om zeer gevoelige bestanden te beveiligen.

Bewaar Outlook Email als PDF met Adobe Acrobat Alternatief

Stap 1. Importeer Outlook E-mail Bestanden

MSG is het bestandsformaat van Outlook e-mail. Start het programma op uw computer en klik op "Maak PDF" in het Home venster. Blader naar het MSG bestand op uw computer en klik "Open" om deze te openen in de Outlook E-mail naar PDF converter.

converteer outlook e-mail naar pdf

Stap 2. Gebruik Aanpassingshulpmiddel Gereedschappen (Bewerken)

Voel u vrij om elke van deze gereedschappen uit het "Bewerken" tabblad te gebruiken in de menubalk om uw PDF mooier te maken, zoals "Tekst Toevoegen", "Afbeelding Toevoegen", "Links" en nog meer.

hoe outlook e-mail bewaren als pdf

Stap 3. Bewaar PDF Bestand

U kunt eenvoudig de gemaakte wijzigingen in de PDF bewaren door te klikken op de "Bewaar Als" optie in het "Bestand" tabblad aan de linker bovenkant van het PDFelement menu.

hoe outlook e-mail naar pdf converteren

Hoe Outlook E-mail naar PDF converteren met Adobe Acrobat

Er zijn twee manieren die u kunt volgen om de standaard PDF weergave te wijzigen in Windows 10 – door middel van de Verkenner of via het Configuratiescherm. Beide zijn eenvoudig uit te voeren als u deze stappen volgt:

Stap 1. Installeer Adobe Acrobat

Net als Microsoft Office, als u Adobe Acrobat later installeert dan Microsoft Outlook, wordt snelle toegang tot Adobe Acrobat automatisch toegevoegd aan Outlook. Start Outlook en klik op Adobe Acrobat in de toolbar. En dan kunt u twee opties zien: Koppel als Adobe PDF & Koppel als Beveiligde Adobe PDF. Koppelen als Adobe PDF betekent dat iedere bijlage, PowerPoint, Word, Tekst, enz, wordt bewaard als PDF.

Koppel als Beveiligde Adobe PDF impliceert dat u het document en bijlage gaat bewaren als beveiligde PDF, wat betekent dat deze bestanden worden beschermd tegen openen, kopiëren en printen.

bewaar Outlook Email als PDF

Stap 2. Bewaar Outlook E-mails als PDF

Start Outlook en klik dan op Adobe Acrobat in de toolbar. In het submenu kunt u vier tabbladen zien: Geselecteerde Berichten, Geselecteerde Mappen, Wijzig Conversie Instellingen en Instellen Automatisch en Setup Automatisch Archief. Van hieruit heeft u twee manieren om Outlook e-mails te converteren naar PDF bestanden.

Converteer geselecteerde berichten naar PDF: Onder Geselecteerde Berichten, selecteer Maak Nieuwe PDF of Bijvoegen aan Bestaande PDF. Als u een bericht hebt dat steeds wordt bijgewerkt, moet u deze wellicht bijvoegen aan de bestaande PDF, wat het bericht weer compleet maakt. Selecteer de e-mail die u moet bewaren als PDF en klik er met rechts op. Navigeer naar "Converteer naar Adobe PDF" en klik op verder, geef dan de PDF een naam en klik op "Bewaren". Adobe Acrobat zal zowel de e-mail als de bijlage meteen bewaren.

Converteer geselecteerde berichtenmap naar PDF: Om tijd te besparen moet u alle e-mails die u wilt converteren als PDF bewaren in een map. Klik dan op Geselecteerde Mappen in de toolbar en klik vervolgens op de map om het proces om Outlook berichten naar PDF bestanden te converteren te starten.

converteer outlook e-mail naar PDF

Nadat u Outlook e-mails als PDF bestanden hebt bewaard, zullen ze worden geopend in Adobe Acrobat zoals e-mails. U kunt op elke klikken om het gehele bericht te zien en klikken op de hyperlink van de bijlage om deze te openen in een ander venster. Het is erg leuk om alle e-mail op deze manier netjes georganiseerd te zien.

Echter, volgens de website van Adobe, zal Acrobat XI worden beëindigd per 15 Oktober 2017, dit betekent dat er geen productupdates en klantenondersteuning meer is. U kunt het programma blijven gebruiken, maar u moet de feiten onder ogen zien dat uw bestand onbeveiligd kan zijn, door de slechte beveiliging omdat er geen updates meer uitkomen. In dat geval kunt u hier bekijken om uit te vinden wat het beste alternatief is voor Adobe Acrobat.

Home > Hoe kan ik > Hoe Outlook E-mail naar PDF Converteren Met Adobe Acrobat
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen