PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De beste manier om uw PDF-document met anderen te delen, is door het online te publiceren. Maar de zeer vele cloud-opties die u kunnen toestaan om dat te doen zal u niet toestaan om de inhoud van de PDF daadwerkelijk op een webpagina op uw website te hebben. Het enige wat u kunt doen is gewoon de link delen vanuit het eigenlijke PDF-bestand. Gezien deze hebben we een methode bedacht waarmee gebruikers PDF naar URL-link kunnen converteren met PDFelement.

De beste manier om PDF naar URL te converteren, is door PDFelement te gebruiken. Dit zeer veelzijdige programma wordt geleverd met veel functies, elk onafhankelijk werkend om u te helpen gemakkelijk PDF naar URL-link of een ander formaat te converteren. Met dit programma kunnen gebruikers met een ongelooflijke snelheid een bestand of meerdere bestanden van PDF converteren naar populaire formaten.

PDF converteren naar URL

Als u vóór de conversie wijzigingen in het document wilt aanbrengen, biedt PDFelement u een aantal opties. U kunt tekst uit uw PDF-bestand toevoegen en verwijderen, afbeeldingen toevoegen en verwijderen uit het document. U kunt ook wachtwoorden aan het document toevoegen, beheren en verwijderen en handtekeningen aan het document toevoegen. U kunt ook aantekeningen maken, bladwijzers toevoegen en zelfs PDF-formulieren maken.

De uitgangstijd is sneller dan vergelijkbare software. Dit betekent dat u uw bestanden zo snel mogelijk kunt converteren en toch een bestand hebt dat exact overeenkomt met de originele PDF. In de volgende sectie laten we u zien hoe eenvoudig het is om PDFelement te gebruiken om uw PDF naar URL te converteren.


3 stappen om PDF naar URL te converteren

Stap 1. Open de PDF die geconverteerd moet worden naar URL

U kunt het PDF-bestand dat u wilt converteren openen door te klikken op "Bestand openen" in het startscherm. Hiermee kunt u bladeren naar het PDF-bestand. Zodra u het hebt gevonden, dubbelklikt u op het bestand om het te openen.

Zodra het bestand is geopend, ziet u alle bewerkingsopties worden geactiveerd. U kunt het document bewerken voordat u het converteert. Er zijn opties om tekst toe te voegen, afbeeldingen toe te voegen, objecten te bewerken en zelfs tekst te bewerken.

pdf naar url

Stap 2: Converteer de PDF naar URL

Wanneer u klaar bent om het bestand te converteren, klikt u op de optie "Naar anderen" onder het tabblad "Start" en selecteert u in het vervolgkeuzemenu "Converteren naar HTML". Er verschijnt een pop-upvenster.

PDF converteren naar URL

Stap 3. Voltooi de conversie

De knop Instellingen biedt u aanvullende geavanceerde instellingen die u op het document kunt toepassen.Als u klaar bent met alle wijzigingen, klikt u op 'Opslaan' en wacht u totdat het programma het conversieproces voltooit.Het geconverteerde PDF naar URL-bestand wordt in de map die u in enkele seconden hebt geselecteerd. Nu uw PDF is geconverteerd naar HTML-indeling, kunt u deze eenvoudig toevoegen aan uw website en de informatie daarop delen met uw doelgroep.

PDF converteren naar URL
Home > Hoe kan ik > De beste manier om PDF naar URL te converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen