Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De beste manier om een PDF naar een URL om te zetten in 2022

author name

2022-06-15 16:22:19 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Veel mensen vragen zich in Google af hoe ze hun PDF-bestand kunnen omzetten in een HTML-document dat via een URL toegankelijk is. De beste manier om uw PDF-document met anderen te delen is immers om het online te publiceren, maar veel programma's laten u dit niet doen. In het licht hiervan hebben wij deze beste methode bedacht waarmee gebruikers de populaire zoekterm - PDF converteren naar URL - kunnen bereiken met PDFelement.

3 Stappen om een PDF naar een URL te converteren

Stap 1. Open de PDF naar URL converter

Na het openen van deze PDF naar URL converter - PDFelement, klikt u op de knop Bestanden openen in het beginvenster. Zodra het bestand is geopend in het programma, klikt u op de knop Bewerken in de linkerbovenhoek om de bewerkingsmodus in te schakelen als u de inhoud eerst wilt wijzigen of bewerken. U kunt het PDF-document bewerken voordat u het converteert. Er zijn opties om tekst en afbeeldingen toe te voegen of te bewerken.

convert pdf to url

Stap 2. PDF omzetten naar URL

Wanneer u klaar bent om het bestand te converteren, klikt u op het pictogram met de drie puntjes en selecteert u vervolgens het pictogram Naar HTML onder het tabblad Converteren. Een pop-up venster zal verschijnen.

pdf to url converter

Stap 3. Sla het geconverteerde bestand op

U kunt nu een uitvoermap selecteren voor uw geconverteerde bestand en de naam ervan wijzigen in het venster Opslaan als. Het geconverteerde PDF naar URL-bestand zal binnen een paar seconden in de uitvoermap staan die u hebt geselecteerd. Nu uw PDF naar HTML-indeling is geconverteerd, kunt u het gemakkelijk aan uw website toevoegen en het met het gewenste publiek delen.

how to convert pdf to url

PDFelement is een professionele, multi-purpose, cross-platform PDF creator, PDF editor en PDF converter voor Windows en Mac OS X. Gebruikers kunnen een PDF gemakkelijk converteren naar een URL en vele andere uitvoerformaten, zoals docx, ppt, pptx, xls, en xlsx. Met de gebruiksvriendelijke interface en heel veel functies kunt u met PDFelement ook PDF-bestanden maken van verschillende andere bestandsindelingen. Bovendien kunt u met de krachtige OCR-functie van deze moderne PDF-editor gescande documenten converteren naar een bewerkbare tekstindeling, zodat u gemakkelijk wijzigingen in uw documenten kunt aanbrengen.


PDF naar URL in Batch Converteren

Stap 1: Meerdere PDF's laden

Nadat u PDFelement hebt gestart, klikt u op de knop Gereedschap > Batchverwerking en laadt u meerdere PDF-documenten in het tabblad Converteren.

convert pdf to url link

Stap 2. Converteer PDF naar URL

Kies HTML als uitvoerformaat, klik op de knop Toepassen om de PDF's in batches naar URL te converteren.

pdf to url link converter

Video over hoe een PDF om te zetten naar een URL met PDFelement

Deze video laat zien hoe u een PDF naar een URL converteert, en geeft u een meer gedetailleerde en directe gids, en u kunt ook meer video's over PDFelement bekijken op de Wondershare Video Community.

De beste manier om een PDF naar een URL link te converteren is door gebruik te maken van PDFelement. Dit zeer veelzijdige programma wordt geleverd met vele functies, die elk onafhankelijk werken om u te helpen een PDF gemakkelijk te converteren naar een URL-link of een andere indeling. Het programma stelt gebruikers in staat om een bestand of meerdere bestanden met een ongelooflijke snelheid te converteren van PDF naar vele andere populaire formaten.

Als u vóór de conversie wijzigingen in het document wilt aanbrengen, biedt PDFelement u een aantal opties. U kunt tekst toevoegen en verwijderen uit uw PDF-bestand of afbeeldingen toevoegen en verwijderen uit het document. U kunt ook wachtwoorden aan het document toevoegen, beheren en verwijderen, en handtekeningen toevoegen. U kunt aantekeningen maken, bladwijzers toevoegen en zelfs PDF-formulieren maken. De uitvoertijd is sneller dan bij vergelijkbare software, wat betekent dat u uw bestanden in de kortst mogelijke tijd kunt converteren en toch een bestand hebt dat exact overeenkomt met de originele PDF.


Andere methoden om een PDF naar een URL te converteren

1. Wondershare PDF Converter Pro

Wondershare PDF Converter Pro is een ander programma dat wij aanbevelen voor het converteren van een PDF naar een webpagina. Dit programma richt zich op conversietools. Het ondersteunt niet alleen de conversie van PDF naar link, maar ook de conversie van PDF naar Excel, Word, PowerPoint, EPUB, platte tekst, JPEG, enz.

Stap 1. PDF-documenten laden

Nadat u het programma hebt gestart, sleept u een PDF-document naar het programmavenster. Of u kunt de knop PDF-bestanden toevoegen onderaan gebruiken om te selecteren welke PDF-documenten u wilt toevoegen.

how to convert pdf to url link

Stap 2. Opties om een PDF naar webpagina te converteren

Selecteer het uitvoerformaat HTML in de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant van het programma. Klik op de knop Geavanceerde instellingen om te kiezen of u hyperlinks of afbeeldingen in het document wilt negeren. Stel de uitvoermap zo in dat het geconverteerde webpaginabestand in dezelfde map als uw bron-PDF wordt opgeslagen, of selecteer een andere map op uw lokale schijf.

convert pdf to url

Stap 3. Start de conversie van PDF naar webpagina

Nadat u de opties naar wens hebt ingesteld, klikt u op de knop Converteren onderaan het programma om het proces te starten. Na het converteren, zult u in staat zijn om de geconverteerde webbestanden te zien in de output map.

pdf to url converter

2. HiPDF

Ga naar de HiPDF converteer pdf naar HTML pagina, upload er uw PDF-bestand.

convert pdf to link

Na de conversie, klik op de Download knop om het geconverteerde HTML bestand op uw computer op te slaan.

how to convert pdf to url

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > De beste manier om een PDF naar een URL om te zetten in 2022