PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Net zoals het doorhalen van tekst op een geprint document door middel van een stift, kunnen gebruikers de tekst verbergen door middel van deze bewerkingsfunctie. U kunt werkelijk tekst toevoegen op de geredigeerde tekst om te laten zien welke informatie verborgen zit onder de zwarte inkt. Hoe Tekst in PDF verbergen voor Windows? In dit artikel zullen we u leren hoe u tekst in PDF bestanden kunt verbergen met PDFelement.

PDFelement stelt u in staat om tekst in een PDF bestand in een paar klikken te verbergen. U kunt tevens de kleur van de vulling wijzigen, overlay tekst en redactie codes toevoegen. U kunt ze uit de lijst van FOIA codes of Privacy Act codes selecteren. Het is tevens een PDF maker, editor, converter, formulier vuller en PDF scanner voor uw PDF bestanden. U kunt direct afbeeldingen, documenten of webpagina's in PDFelement importeren om ze te converteren naar PDF bestanden. U kunt ook de reeds bestaande PDF bestanden bewerken, van het toevoegen of bewerken van tekst, tot het verwijderen en bewerken van afbeeldingen.

verberg tekst in pdf

Stap Voor Stap om Tekst in een PDF Bestand te Verbergen

Stap 1. Importeer Uw PDF

Start PDFelement en klik dan op de "Open Bestand" knop in het Home venster. Op die manier kunt u door uw lokale bestanden bladeren en ze in het programma importeren.

verberg tekst in pdf

Stap 2. Tekst Redigeren voor Verbergen

Klik op het "Beschermen" tabblad en selecteer "Markeer voor Redigeren". Ga daarna naar de pagina waar u de tekst wilt verbergen en selecteer de tekst. U kunt ook de "Zoek & Redigeer" optie gebruiken om te zoeken naar een specifieke tekst en deze op alle pagina's tegelijk te verbergen.

hoe tekst verbergen in een pdf document

Stap 3. Bewerk Eigenschappen van de Redactiemarkering

Klik met rechts op het te redigeren gebied en selecteer "Eigenschappen". De eigenschappen worden geopend aan de rechterkant van het scherm. Hier kunt u de vulkleur wijzigen. De volgende optie is om overlay tekst toe te voegen, u kunt aangepaste tekst schrijven en de kleur, positie, stijl en zelfs de oriëntatie wijzigen. Als u de tekst eenmaal hebt verborgen, kunt u op de "Redigeren Toepassen" knop in hetzelfde bovenste tabblad klikken.

hoe tekst in pdf bestand verbergen
Home > Hoe kan ik > De Beste Manier om Tekst te Verbergen in PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen