Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe tekst in een PDF verbergen met 3 eenvoudige klikken

author name

2022-06-15 16:22:20 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Net als bij het doorstrepen van tekst op papier, kunnen gebruikers ook tekst in digitaal formaat verbergen met de bewerkingsfunctie. U kunt ook een beschrijving toevoegen waarin staat wat voor informatie in het bestand verborgen is. Vraagt u zich af hoe u tekst in PDF-bestanden onder Windows kunt verbergen? In dit artikel leest u hoe u tekst in PDF-bestanden kunt verbergen met PDFelement.

Deel 1. Hoe verberg ik tekst in een PDF

Met PDFelement kunt u tekst in een PDF verbergen in slechts een paar klikken. U kunt ook de kleur van de vulling wijzigen of overlappende tekst en redigeercodes toevoegen. U kunt kiezen uit de lijst van FOIA-codes of Privacy Act-codes. Dit programma is ook een PDF-maker, editor, converter, formulieren-vuller, en PDF-scanner voor uw PDF-bestanden. U kunt afbeeldingen, documenten of webpagina's rechtstreeks importeren om ze met PDFelement te converteren naar PDF-bestanden. U kunt PDF-bestanden ook bewerken, door tekst toe te voegen of te wijzigen, of door afbeeldingen te wijzigen.

Stap 1: Importeer uw PDF

Start PDFelement en klik vervolgens op de knop Bestanden openen op de startpagina. U kunt dan door uw lokale bestanden bladeren en ze in het programma importeren.

how to hide text in pdf

Stap 2. Tekst in de PDF verbergen

Klik op het tabblad Beveiligen en selecteer Markeren voor redactie. Ga dan naar de pagina waar u tekst wilt verbergen en selecteer de tekst. U kunt ook de optie Zoeken & Redigeren gebruiken om naar een bepaald woord te zoeken en het op alle pagina's tegelijk te verbergen.

hide text in pdf

Stap 3. Redactiemarkeringseigenschappen bewerken

Klik met de rechtermuisknop op het redactiegebied en selecteer Eigenschappen. De eigenschappen worden geopend aan de rechterkant van het scherm. Hier kunt u de kleur van de vulling wijzigen. De volgende optie is om overlappende tekst toe te voegen. U kunt aangepaste tekst schrijven en de kleur, positie, stijl en zelfs de oriëntatie ervan wijzigen. Zodra u de tekst hebt verborgen, kunt u klikken op de knop Redaction toepassen in hetzelfde bovenste tabblad.

pdf hide text


Deel 2. Verberg tekst in PDF Online

Hipdf is een online tool die u kan helpen tekst in een PDF direct online te verbergen. Volg de stappen hier.

Stap 1. Upload een PDF

Ga naar de tekst verbergen in een PDF online pagina, sleep uw te uploaden PDF-document.

pdf hidden text

Stap 2. Tekst in de PDF verbergen

Nadat u het PDF-bestand online heeft geopend, klikt u met de muis om de tekst of het gebied te selecteren dat verborgen moet worden, de kleuroptie zal verschijnen, u kunt de kleur naar behoefte wijzigen om de tekst in de PDF te verbergen. Klik op de knop Toepassen om de tekst permanent te verbergen. U kunt dan de PDF met de verborgen tekst downloaden.

how to hide text in pdf document

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe tekst in een PDF verbergen met 3 eenvoudige klikken