PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De meest gevoelige informatie wordt geleverd met wachtwoorden en codering die de PDF's vergrendelen. Het is normaal gesproken moeilijk om dit soort documenten rechtstreeks op de printer af te drukken. U moet eerst de afdrukbeperking uit het document verwijderen, zodat de printer deze gemakkelijk kan lezen. Laten we nu eens kijken hoe u een vergrendelde PDF kunt afdrukken met PDFelement.

PDFelement is een alles-in-één PDF editor die een volledige oplossing biedt voor het omgaan met PDF documenten, waaronder het ontgrendelen en vergrendelen van PDF. Het bewerken van PDF tekst en afbeelding gaat net zo soepel als met een Word processor, en u kunt de pagina's vrij bewerken door een nieuwe pagina in te voegen, combineren van meerdere pagina's, uitpakken en splitsen. De OCR functie is een van de best gewaardeerde die een op beeld gebaseerde PDF kan omzetten in een bewerkbare en doorzoekbare.

print vergrendelde pdf

Nadat u het wachtwoord van het PDF document hebt gekraakt en het PDF-bestand hebt bewerkt of geannoteerd, kunt u als u wilt de PDF afdrukken. Het programma geeft u de mogelijkheid om het afdrukproces aan te passen. Met verschillende afdrukmodi en instellingen kunt u de vergrendelde PDF moeiteloos en perfect afdrukken. Hieronder volgen de stappen voor het afdrukken van een beveiligde PDF met PDFelement.


Hoe Vergrendelde PDF Bestanden Printen

Stap 1. Importeer Vergrendelde PDF

Open PDFelement op uw computer en kies vervolgens de vergrendelde PDF die u hebt en open deze met het programma. Klik op de knop "Bestand openen" in het startscherm, of sleep de PDF op de interface van het programma om beide PDF bestanden te openen.

hoe vergrendelde pdf printen

Stap 2. Ontgrendel PDF om te Printen

Om de beperkingen van het kopiëren, bewerken en afdrukken van het PDF bestand te verwijderen, converteert u eerst het vergrendelde PDF bestand naar een ander formaat. Ga naar het tabblad "Start", kies een indeling uit het menu om de conversie te starten. Later krijgt u het document vrij van beperkingen.

hoe een vergrendelde pdf printen

Stap 3. Print Beveiligde PDF

Na het bewerken van het PDF bestand, kunt u deze nu afdrukken door op "Bestand" te klikken en "Afdrukken" te selecteren. Stel de afdrukinstellingen in het menu "Afdrukken" in op basis van uw vereisten. Als u op "Printereigenschappen" klikt, kunt u de afdrukstand, paginavolgorde, pagina per vel en enkele geavanceerde instellingen instellen.

hoe een vergrendelde pdf printen

Stap 4. Print Dubbelzijdige PDF

In het keuzemenu "Afdrukmodus" klikt u op "Meervoudig" en kies vervolgens "2 pagina's per vel". Klik op "Afdrukken" om de opdracht door te sturen naar de printer.

hoe een vergrendelde pdf printen

Een andere Tool om Beveiligde PDF te Printen

PDF Wachtwoord Verwijderaar komt van pas op het Internet. Er zijn documenten met beperkingen, zodat u de tekst in een PDF bestand niet kunt kopiëren, afdrukken of zelfs bewerken. PDF Wachtwoord Verwijderaar komt te hulp. Het maakt alle documenten vrij om te bewerken, kopiëren en af te drukken, omdat het de wachtwoordbeveiliging uit PDF bestanden verwijdert.

Dit is een gemakkelijk te gebruiken tool als u een idee hebt over het omzeilen van bestandsbeperkingen. Gebruikers kunnen daarom PDF beveiligingen ontgrendelen en beperkingen verwijderen. Aan de slag gaan met deze software levert geen problemen op vanwege de intuïtieve interface. Deze is eenvoudig. U heeft geen kennis van PDF beveiliging nodig.

Stap 1. Importeer Beveiligde PDF

Wanneer u PDF Wachtwoord Verwijderaar start, wordt u begroet door een scherm met de knop "Bestanden Toevoegen" in de uiterste bovenhoek. Met deze knop kunt u PDF bestanden uploaden of importeren. U kunt vervolgens de doelmap opgeven.

Wanneer u van het Mac platform gebruik maakt, kunt u de beveiligde PDF importeren door deze naar de interface van het programma te slepen.

hoe vergrendelde pdf printen

Stap 2. Verwijder Print Restrictie uit PDF

Wanneer alle instellingen gedaan zijn, kunt u nu overwegen om de afdrukbeperkingen te verwijderen. U kunt de kopieer-, bewerkings- en afdrukbeperkingen direct verwijderen door op de knop "Start" rechtsonderaan te klikken. Als openen een wachtwoord vereist, moet u op het pictogram "Vergrendelen" klikken en het wachtwoord invoeren om door te gaan.

PDF Wachtwoord Verwijderaar voor Mac werkt hetzelfde; u kunt beperkingen van een PDF verwijderen door op de knop "Starten" te klikken om de PDF beveiliging te ontgrendelen. Als een knop "Vergrendelen" wordt weergegeven, wordt u gevraagd om het juiste wachtwoord in te voeren voordat u begint met het verwijderen van beveiligingen.

hoe een vergrendelde pdf printen

Stap 3. Print PDF na Ontgrendelen

Nadat u de afdrukbeperking uit de PDF hebt verwijderd, kunt u nu doorgaan met het afdrukproces.


Home > Hoe kan ik > Hoe Vergendelde PDF Bestanden Printen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen