PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play
Alle PDFelement-functies

Wondershare PDFelement

Uw PDF AI
Vat meer samen dan u denkt. *Aangedreven door ChatGPT

Vat samen, herschrijf, vertaal en proeflezen tekst in PDF's, detecteer AI-geschreven inhoud en chat met PDF's voor meer mogelijkheden met onze AI PDF-lezerassistent - PDFelement van Lumi AI.
Beschikbaar voor:
* Laten we chatten en uitleg geven over PDF die nu beschikbaar is op de Mac-versie.
Meer AI-functies zijn binnenkort beschikbaar.

Haal nauwkeurig belangrijke informatie uit PDF's met AI-technologie.

De AI-functie van PDFelement waarborgt de privacy van uw gegevens via codering en houdt zich aan onze praktijken voor gegevensbescherming.

AI intelligent biedt nauwkeurige PDF-analyse voor iedereen op elk apparaat.

Verbeter uw PDF-workflow met een cross-platform PDF-editor met AI-assistent, die ChatGPT deskundig combineert met PDF-functies
voor onderwijs, rechten, financiën, IT... Profiteer van geavanceerde functies zoals samenvatten, vertalen, herschrijven en meer.
Voor onderwijs en studie
Verzamel informatie uit verschillende bronnen, waaronder boeken en websites, om onderwijs en onderzoek te verrijken. Help studenten met studeren, het voltooien van opdrachten, het ontwikkelen van ondernemingsplannen en het maken van cv's voor een baan.
Voor Rechten
Herdefinieer juridische handelingen met PDFelement AI. Vat lange processtukken samen, leg juridisch jargon uit aan klanten, herschrijf contracten voor optimale duidelijkheid en naleving en ga interactieve gesprekken aan met PDF om snel informatie over zaken te verzamelen.
Voor Boekhouding en Financiën
Haal eenvoudig cruciale gegevens op uit verkooprapporten en analyseer projectvoorstellen met AI om de besluitvorming te optimaliseren. Verfijn bedrijfsplannen met duidelijkheid en precisie dankzij AI. Vereenvoudig documenten analyse en revolutioneer financiële taken met PDFelement AI.
Voor IT-professionals
Extraheer en vat technische informatie samen uit handleidingen, codedocumentatie en onderzoekspapers. Proeflezen van codefragmenten en scripts. Vertaal technisch jargon naar gebruiksvriendelijke taal voor niet-technische belanghebbenden.
Voor de gezondheidszorg
Samenvatten van medische onderzoeksrapporten, resultaten van klinische onderzoeken en patiëntendossiers om snelle besluitvorming te bevorderen. Proeflezen van medische rapporten, voor nauwkeurige en foutloze documentatie.

Kies het AI PDFelement-pakket dat bij u past.

Functies
PDFelement
AI-pakket
PDFelement voor
Windows
PDFelement voor
Mac
PDFelement voor
iOS
PDFelement voor
Android
PDFelement voor
Window&iOS
PDFelement voor
Mac&iOS
AI-lezerassistent
Chatten met PDF
AI samenvatting PDF
AI Samenvatten PDF naar Markdown
AI Proeflezen PDF
AI herschrijft PDF
AI Vertaal PDF
AI-inhouddetectie
Alle PDFelement-functies
PDFelement voor Windows
PDFelement voor iOS
PDFelement voor Android
PDFelement voor Windows and iOS
Functies
PDFelement voor
iOS
PDFelement voor
Android
AI-lezerassistent
Chatten met PDF
AI samenvatting PDF
AI Samenvatten PDF naar Markdown
AI Proeflezen PDF
AI herschrijft PDF
AI Vertaal PDF
AI-inhouddetectie
Alle PDFelement-functies
PDFelement voor iOS
PDFelement voor Android
Bekijk andere pakketten

FAQ's over Lumi AI PDF-robot.

 • U kunt Wondershare PDFelement gebruiken om een samenvatting te maken van PDF's, snel en gemakkelijk.
  1. Openen PDFelement en klik op de button "Lumi PDF AI robot". Selecteer "Samenvatting PDF" in het pop-up menu.
  2. Importeer het bestand of de inhoud die u wilt samenvatten in de interface van samenvatten PDF. Klik op "Analyseren" om het proces te starten.
  3. Bekijk de resultaten in het vak Reacties. Kopieer en plak de reacties in uw bestand en bewerk ze indien nodig.

 • U kunt Wondershare PDFelement gebruiken het herschrijven van PDF's met gemak. Powered by ChatGPT heeft PDFelement een ingebouwde AI PDF-robot genaamd Lumi om originele inhoudsanalyse uit te voeren en samenhangende zinnen te genereren, wat het schrijfproces vereenvoudigt.
  1. Klik op de button "Lumi PDF AI robot" en selecteer "herschrijven PDF" in het pop-up menu.
  2. Importeer de inhoud die je wilt herschrijven in het vak Inhoud en klik op "Herschrijven" om het proces te starten.
  3. Bekijk het resultaat in het Feedback-vak. Je kunt de herschreven inhoud naar een ander bestand kopiëren of de oorspronkelijke tekst direct vervangen.

 • Wondershare PDFelement is de beste manier om PDF-bestanden efficiënt en nauwkeurig te proeflezen. De ingebouwde AI PDF robot in PDFelement genaamd Lumi wordt aangedreven door ChatGPT. Het heeft kunstmatige intelligentietechnologie gebruikt om fouten, grammaticafouten en spelfouten in je PDF-documenten op te sporen.
  1. Klik op de knop "Lumi PDF AI robot" en selecteer "proeflezen PDF" in het pop-upmenu.
  2. Voer de inhoud in die je wilt proeflezen en klik op "Proeflezen".
  3. De resultaten van het proeflezen verschijnen in het Antwoordvak. U kunt de proeflezen inhoud nu naar een ander bestand kopiëren of de oorspronkelijke tekst direct vervangen.

 • U kunt PDFelement gebruiken om automatisch bladwijzers aan PDF's toe te voegen. Nadat u een PDF-bestand in PDFelement hebt geïmporteerd, klikt u op de knop "Automatische bladwijzers" onder het tabblad Weergave. PDFelement maakt dan automatisch bladwijzers volgens de titelstijlen in uw PDF.

 • U kunt de functie AI-schrijven detecteren van PDFelement gebruiken om te zien of de tekst door AI is gemaakt. Klik op de knop "Lumi PDF AI robot" en selecteer "AI-Written Detect" in het pop-upmenu. Voer de inhoud in die u wilt detecteren en klik op "Analyseren." PDFelement gebruikt algoritmes om de taalpatronen van de ingevoerde tekst te analyseren om te bepalen of de tekst van een mens, AI of gedeeltelijk AI afkomstig is. Bovendien markeert de tool zinnen die waarschijnlijk door AI zijn gegenereerd.

 • Momenteel draait de Lumi PDF AI robot op GPT 3.5.

 • Natuurlijk kan dat. Met PDFelement kun je PDF's eenvoudig samenvatten naar Markdown. Open een PDF met PDFelement, klik op de button "AI Tools" in de secundaire werkbalk onder "Home" en selecteer de optie "PDF to Markdown". Stel uw gewenste "Paginabereik" en "Uitvoermap" in en klik ten slotte op "Omzetten." Je PDF wordt geconverteerd naar een Markdown-bestand.

 • Een gescande PDF naar het Engels vertalen is heel eenvoudig met behulp van PDFelement. Importeer uw gescande PDF in PDFelement; de blauwe balk zal u vragen om OCR uit te voeren voor kopiëren en bewerken. Klik op "OCR uitvoeren" en ga vervolgens naar de optie "Vertaal PDF" onder "AI-tools". Selecteer "English" als doeltaal en klik op "Vertalen." Voila! De gescande PDF is nu probleemloos vertaald naar het English.

pdfelement

Gebruiksvriendelijke PDF-tools die iedereen overal en altijd kan gebruiken.