PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

EPUB is een eBook bestandsformaat wat een zeer veel gebruikte manier is voor het lezen van uw favoriete boeken of andere documenten die op uw apparaten staan. Maar wanneer u een eReader gebruikt die geen EPUB bestand kan lezen of een bestand moet afdrukken, is het beter om een PDF bestandsformaat te hebben. Er zijn veel gereedschappen beschikbaar op internet waarmee u uw EPUB naar PDF kunt converteren, online of op uw eigen pc of apparaat. Hier zullen we u laten zien hoe u dat doet met EPUB Converter en PDFelement.


Stappen om EPUB naar PDF te Converteren

Een EPUB naar PDF converter biedt u de mogelijkheid om veel bestanden tegelijk te converteren door middel van de functie Batch bestand. Op die manier kunt u snel en eenvoudig alle bestanden die u nodig hebt tegelijkertijd converteren. Hier zullen we u laten zien hoe u dit doet met EPUB Converter, een uitstekende online EPUB naar PDF converter.

Stap 1. Kies "EPUB naar PDF"

Ga naar de website van, en klik op "EPUB naar PDF Converter" in het "EPUB Converter" tabblad.

epub naar pdf

Stap 2. Converteer EPUB Bestand naar PDF

Klik in dit geval op "Bestand toevoegen" en kies het EPUB bestand op uw computer. Als u klaar bent, klikt u op de knop "Uploaden starten". Binnen enkele seconden is de conversie voltooid en kunt u op het PDF bestand klikken om de geconverteerde PDF te downloaden.

converteer epub naar pdf

Beste PDF Software voor Windows10/8/7

Nu kunt u uw bestanden lezen, bewerken, converteren of wijzigen met behulp van PDFelement. Het is de beste software waarmee u uw documenten kunt verbeteren, openen en delen. U kunt PDFelement gebruiken op uw Windows apparaat of op een Mac apparaat en uw bestanden converteren naar of van een PDF bestandsformaat.

PDFelement stelt u in staat uw documenten te optimaliseren en ze in de grootte te hebben die het beste voor u is (maak kleine, middelgrote of grote bestanden voor gebruik op het web, om aan de kantoorvereisten te voldoen of om ze te laten afdrukken). U kunt uw bestanden beveiligen met behulp van wachtwoorden of digitale handtekeningen en u kunt uw bestanden markeren, onderstrepen of een stempel toevoegen. Vervolgens kunt u, indien nodig, uw documenten delen via e-mail of Google Drive, Dropbox en Evernote.

Home > Hoe kan ik > Converteer EPUB naar PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen