PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De beste manier om bepaalde bedrijfsinformatie in Excel te delen, is om Excel om te zetten in een PDF-bestand. Hierdoor wordt de oorspronkelijke grootte van het document gecomprimeerd, kunnen uw collega's het document gemakkelijk afdrukken en delen met andere mensen in hun teams. Maar hoe kunt u uw documenten eenvoudig en snel naar PDF converteren zonder gegevensverlies? Hieronder zal de beste Excel naar PDF converter worden geïntroduceerd - PDFelement voor u.

PDFelement is een geweldig PDF-conversietool om u te helpen excel gemakkelijk als PDF op te slaan, wat het beste antwoord zou moeten zijn van mensen die met veel PDF-documenten werken: studenten, docenten, eigenaren van kleine bedrijven, zakelijke schrijvers, consultants enz. Het biedt veel waarde voor uw geld en is een van de meest betaalbare op de markt.

De voordelen zijn hieronder opgesomd:

  • Bewerk hulpmiddelen die tekstverwerkers nabootsen, zodat u wijzigingen in documenten kunt aanbrengen zoals in een tekstverwerker zoals Microsoft Word. Het is zo dynamisch dat je veel met één software kunt doen.
  • OCR-technologie (Optical Character Recognition) waarmee tekst in gescande documenten kan worden samengevoegd en die bewerkbaar en doorzoekbaar is. Dit maakt het onderzoeken van bepaalde onderwerpen eenvoudiger.
  • Conversietechnologie waarmee niet-PDF-documenten (zoals Excel-bestanden) in PDF kunnen worden veranderd - dit werkt ook andersom.
  • Formuliervuller waarmee PDF-formulieren gemakkelijker kunnen worden gevuld, zonder dat u ze eerst hoeft af te drukken. Gebruikers kunnen zelf ook invulbare formulieren maken.

Converteer Excel naar PDF met PDFelement

Stap 1. Upload het Excel-bestand

Start de software. Klik op de knop 'PDF maken' in het startscherm. U kunt ook het tabblad "Start" openen en op "Uit bestand" klikken. Er verschijnt een venster en u hoeft alleen maar naar het Excel-bestand te zoeken en het te openen.

zet Excel om naar pdf

Stap 2. Sla Excel op als PDF-document

Klik op "Voltooid" in het verwerkingsvenster wanneer het proces is voltooid. U kunt het PDF-bestand bewerken met tal van tools, zoals tekst bewerken, afbeelding toevoegen, achtergrond toevoegen enzovoort. Klik vervolgens op "Bestand" en kies "Opslaan als" om uw PDF-bestand op te slaan.

hoe converteren Excel  naar pdf

Andere gratis Excel naar PDF Converter op internet

1. Doc2PDF

Met deze online service en de desktop applicatie kunt u de Excel-bestanden converteren naar het gewenste PDF-formaat. Na de conversie is er echter geen optie om de pagina's te ordenen of het PDF-bestand te bewerken. Aan de andere kant kun je alleen een Excel-bestand van maximaal 25 Mb converteren. Het goede aan deze service is dat het u een directe link geeft om het geconverteerde Excel-bestand te downloaden of u kunt het zelfs naar uzelf of iemand anders e-mailen vanaf dezelfde pagina van Doc2PDF.

gratis Excel-bestand naar pdf-converter

2. Nuance PDF Converter for Mac

Nuance PDF Converter is een ander programma voor het converteren van meerdere kantoordocumenten naar de PDF-bestanden. De voordelen omvatten de volledige fledge-conversie met de afbeeldingen, tabellen en kolommen intact in het Excel-bestand en het zal de Excel-bestanden direct naar de PDF-bestanden converteren. Afgezien daarvan kunt u de PDF-documenten bewerken, belangrijke formulieren invullen of het PDF-bestand vergrendelen met de Nuance PDF Converter. De gebruikersinterface van het programma is echter niet zo eenvoudig te begrijpen voor de meeste gebruikers en de proefversie biedt niet de meeste functionaliteiten.

excel naar pdf gratis

3. Nova PDF Add-On

Nova PDF is geen zelfstandig programma om Excel naar PDF-bestanden te converteren, maar het komt in de vorm van een plug-in of Add-on voor Microsoft Office die rechtstreeks in Microsoft Excel wordt ingesloten en die gebruikers eenvoudig kunnen afdrukken of converteren het Excel-blad naar het PDF-bestand. In tegenstelling tot alle andere programma's zijn er geen opties of mogelijkheid om meerdere Excel-bestanden tegelijk naar de PDF-bestanden te converteren.

gratis converteer Excel naar pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe converteren Excel naar PDF in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen