PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Bent u op zoek naar een manier om een Afbeelding naar een PDF bestandsformaat te converteren? Als dit het geval is, vindt u misschien de manieren interessant die in dit artikel worden genoemd over hoe een afbeelding als PDF kan worden bewaard onder Mac OS X El Capitan en Windows. Het converteren van afbeelding naar PDF is relatief eenvoudig en makkelijk. Hier introduceren we de beste 5 afbeelding naar PDF converters. inclusief PDFelement voor u.

Om een afbeelding naar PDF bestand te converteren, heeft u een Afbeelding naar PDF Converter nodig. In plaats dat u op zoek gaat naar een geschikte op het internet, wil ik graag mijn favoriete Afbeelding naar PDF Converter met u delen, PDFelement. Hierin zijn maar 2 stappen, en u zal met succes afbeeldingen als een PDF bestand bewaren.

afbeelding naar pdf converter

PDFelement is een ideale PDF maker om gebruikers te helpen bij het maken van PDF's vanuit elk formaat bestanden. Het is een krachtige PDF Converter om gebruikers te helpen om PDF om te zetten naar Afbeeldingen, Tekst, HTML, Word, Excel enz. Het is tevens een prima PDF Bewerker om gebruikers te helpen PDF tekst, links, aantekeningen, formulieren, afbeeldingen, stempels, handtekeningen enz. te bewerken. De OCR functie in PDFelement kan gebruikers helpen om gescande PDF's en alleen lezen PDF's om te zetten in bewerkbare tekst.


Hoe PDF van Afbeeldingen Converteren

Stap 1. Converteer Een Afbeelding naar PDF

Start PDFelement. Klik dan op de "Maak PDF" knop in het Home venster. Blader naar uw lokale map en upload de afbeelding die u wilt converteren door te klikken op "Open".

afbeelding naar pdf converter

Stap 2. Converteer Meerdere Afbeeldingen naar PDF

Om afbeeldingen in batch naar PDF te converteren, kunt u klikken op de "Combineer PDF" knop in het Home venster. In het pop up venster, klik "Bestanden Toevoegen" om meer afbeeldingsbestanden te laden. Klik daarna op "Volgende" om verder te gaan om de afbeelding naar PDF te converteren.

converteer afbeelding naar pdf

Stap 3. Bewaar Uw PDF

Nadat u afbeeldingen in PDFelement hebt geïmporteerd, ga naar het "Bestand" menu en klik "Bewaar" om uw PDF te bewaren in de doel map. U heeft nu met succes een afbeelding omgezet in een PDF.

hoe afbeelding naar PDF converteren

Andere Gratis Afbeelding naar PDF Converter op het Internet

1. Nova PDF

Nova PDF is ook een complete PDF editor die niet de converteer functie heeft onder de belangrijkste functies. Maar u kunt de printoptie gebruiken om een foto naar PDF te converteren. Anders dan Andere converters heeft het geen opties en u kunt de kwaliteit van het uitvoerbestand niet instellen. Maar u kunt de printer eigenschappen gebruiken om het vereiste PDF bestand te krijgen.

converteer afbeelding naar pdf

2. PDFFill PDF Tools

Met de oude gebruikersinterface levert dit programma een optie om afbeeldingen om te ztten in PDF bestanden met maar één klik. U kunt alleen het JPG of PNG formaat converteren in PDFFill PDF tool. Maar, verschillende PDF bestanden kunnen later worden gecombineerd om het uiteindelijke PDF bestand te maken. Toen we deze software gebruikten, was de kwaliteit van de afbeeldingen in het PDF bestand niet goed en er was geen optie om OCR uit te voeren bij het PDF bestand om de tekst van de gescande documenten te bewerken. Met andere woorden, het is niet ideaal voor gebruikers die de meest recente functionaliteiten en functies willen om diverse taken te kunnen uitvoeren op hun PDF bestanden.

converteer afbeelding naar pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe Afbeeldingen naar PDF Bestanden Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen