PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

U kunt zich afvragen hoe u een JPG naar Excel kunt converteren. Om een JPG naar Excel te converteren, wordt altijd geadviseerd om ervoor te zorgen dat u het meest geschikte programma hebt. PDFelement is een van de beste hulpmiddelen om een JPG naar Excel te converteren. Lees verder om te leren hoe u deze taak zo gemakkelijk mogelijk kunt uitvoeren.

Hoe een JPG naar Excel converteren

PDFelement is een geschikt programma om te gebruiken als u een JPG naar Excel moet converteren met OCR-functie.

Stap 1. Open een JPG bestand

Start PDFelement. Klik op de knop "Bestand openen" om het .jpg-afbeeldingsbestand te vinden dat u wilt converteren.

jpg naar excel

Stap 2. JPG naar Excel OCR-conversie

Zodra het afbeeldingsbestand is geopend in PDFelement, is het eigenlijk gemaakt naar een op afbeeldingen gebaseerde PDF. En er verschijnt een meldingsbalk die u eraan herinnert om OCR uit te voeren.

converteer jpg naar excel

Stap 3. JPG naar Excel OCR-instellingen

Selecteer in het pop-up OCR-venster de optie "Bewerkbare tekst" en kies de juiste taal door op de knop "Talen wijzigen" te klikken.

jpg naar excel ocr

Stap 4. Converteer JPG naar Excel

Klik op het tabblad "Converteren" en klik vervolgens op de knop "Naar Excel" om uw JPG-bestand naar Excel te converteren. Voor de optie "Opslaan als type" kunt u ervoor kiezen om de jpg naar een Excel-tabel te converteren.

jpg bestand converteren naar excel

PDFelement is zeer intuïtief en staat daarom hoog aangeschreven. Het is gemakkelijk te gebruiken met een simpele interface. Beginners kunnen PDFelement probleemloos gebruiken - het heeft alle functies die u nodig hebt zonder al te ingewikkeld te zijn. Van de OCR-functie tot digitale handtekeningen, u kunt alles doen wat u nodig heeft met PDFelement. Lees meer over deze PDF editor die u niet alleen kan helpen bij het converteren van jpg naar Excel, maar ook de volgende functies ondersteunt. Hier is deze jpg naar Excel-converter gratis download.

 • PDF-bewerking was nog nooit zo eenvoudig als met dit programma. Het kan worden gebruikt om pdf's te openen, op te slaan, af te drukken en te markeren.
 • U kunt eenvoudig de inhoud toevoegen, vergroten of verkleinen, opnieuw vormgeven of roteren zoals u nodig heeft, zonder gedoe.
 • Met de ingebouwde OCR-functie kunt u tekst binnen uw JPG-afbeeldingen ontgrendelen. De tekst kan naar wens worden geïmporteerd.
 • Voor zakelijke gebruikers kan het programma worden gebruikt om gegevens in batches te verwerken of om te zetten, bates-nummering toe te passen of watermerken toe te voegen.
 • PDF-bestanden kunnen met dit programma ook worden geconverteerd naar Excel-, Word-, HTML- en afbeeldingsbestanden.

Verschillende soorten Excel-indelingen

Er zijn drie soorten Excel-indelingen met verschillende extensies. Na het converteren van een JPG naar Excel, kunt u het Excel-document opnieuw opslaan in vele andere formaten, zoals .xlsm, .xlsb, .xltx of .csv, enz. Het beste gedeelte van het Excel-bestandsformaat is dat het zeer vaak wordt gebruikt. Als onderdeel van MS Office is het een erg populair bestandsformaat geworden. De Excel-formaten die momenteel beschikbaar zijn deze:

 • Legacy
 • OOXML
 • Others

Verouderd formaat

Hieronder volgen de indelingen die gerelateerd zijn aan de verouderde klasse van excel-indelingen.

1. .xls

De Office-edities van 1997-2003 zijn de edities met het .xls-formaat. Het is het eerste hoog aangeschreven formaat dat documentatie over de hele wereld heeft getransformeerd. Hoewel verouderd, kan het nog steeds worden gedownload van verschillende websites, die het aanbieden in hun gearchiveerde collectie.

2. .xlt

De t in het formaat staat voor de sjabloon. Met de ingebouwde sjablonen van het formaat kunnen gebruikers de problemen overwinnen bij het helemaal opnieuw maken van een sjabloon. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook moeite. Dit vooraf gedefinieerde sjabloon maakte ook deel uit van het verouderde formaat. Het werd in 1997 geïntroduceerd.

OOXLM

De Open Office XML of de OOXML wordt nu beschouwd als het standaardformaat van Excel-bladen. Er is sinds de oprichting veel vraag naar en het wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt als onderdeel van het Excel-framework.

1. .xlsx

Dit is het meest populaire excel-formaat en stelt gebruikers in staat om probleemloos excel-bestanden te openen. Het grootste voordeel van dit bestandstype is dat het constant wordt bijgewerkt.

Andere Formaten

De andere formaten worden vermeld als:

 • .xlxb – Excel Binair Werkblad
 • .xla – Excel Add-in of Macro.
 • .xlam – Excel Add-in
 • .xll – Excel DLL Gebaseerde Add-in
 • .xlw – Excel Werkruimte

Waarom is conversie van JPG naar Excel nodig?

U vraagt zich misschien af: "Wat zijn de redenen om een JPG naar Excel te converteren?" Het antwoord is dat het nuttig kan zijn voor het algehele bestandsbeheer, omdat Excel-bestanden gemakkelijk kunnen worden bewerkt wanneer dat nodig is, terwijl JPG-afbeeldingen dat niet kunnen.

Home > Hoe kan ik > 4 Stappen om JPG naar Excel te converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen