PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Kindle is het officiële bestandsformaat voor een e-book. Het is echter moeilijk voor de gebruiker om een Kindle bestand op een computer of een smartphone te bekijken. De enige manier om toegang te krijgen tot het bestand is door Kindle in een PDF document om te zetten. Het geconverteerde bestand zal het voor de gebruiker gemakkelijk maken om het op een computer te openen en de beste PDF-editor te introduceren - PDFelement.

Beste Kindle naar PDF Converter

Calibre is een gratis hulpmiddel dat in staat is om het Kindle documenten naar PDF te converteren. De softwaretoepassing is lichtgewicht, heeft opmerkelijke functies en wordt geleverd met een aantrekkelijke interface die het zelfs voor een beginner gemakkelijk maakt om een bestand gemakkelijk te converteren. Naast het conversieproces is de applicatie ook in staat om map en folders te maken en e-book bestanden te reorganiseren.

Stap 1. Importeer Kindle Bestand

Start uw favoriete webbrowser op uw pc en ga naar de startpagina van Calibre. Download en installeer het programma. Open het vervolgens op uw computer. Druk vanuit de hoofdinterface van de software op de knop "Boeken toevoegen" in de rechterbovenhoek van de menubalk. U kunt vervolgens naar de bestanden op de computer navigeren en op Openen klikken om de bestanden naar de toepassing over te zetten.

kindle naar pdf

Stap 2. Converteer Kindle Bestand naar PDF

Nadat u de bestanden aan de applicatie hebt toegevoegd, drukt u op de knop "Boeken converteren". Er verschijnt een klein pop-up venster met verschillende opties, zoals het wijzigen van de titel van de eBook, de auteursnaam, tags en andere metagegevens. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de structuur en het ontwerp van het Kindle bestand aan te passen. Kies "PDF" in het uitvoerformaat en klik op de knop "OK" om het conversieproces te starten.

convert kindle to pdf

Stap 3. Controleer het PDF Bestand

Nadat het conversieproces is uitgevoerd, geeft de toepassing de koppeling om het geconverteerde bestand op de computer op te slaan. De koppeling is beschikbaar onder de sectie "Formaten" zoals weergegeven in de schermafbeelding.

hoe kindle naar pdf converteren

Beste PDF Editor voor Windows en Mac Gebruikers

De bovenstaande oplossingen voor het converteren van Kindle bestanden naar PDF formaat zijn handig wanneer er een beperking is met de bestanden. Wanneer een gebruiker echter meerdere bestanden of een heel aantal bestanden heeft, worden de bovenstaande processen vervelend en kan dit een vermoeiende activiteit tot gevolg hebben. Een betere manier om het Kindle bestand naar een PDF document te converteren, is door een alles-in-een-oplossing te gebruiken, zoals PDFelement.

  • Krachtige bewerkingshulpmiddelen stellen een gebruiker in staat om tekst te bewerken, de tekengrootte te veranderen, afbeeldingen en objecten toe te voegen, de structuur van het document en andere bewerkingen naar wens aan te passen.
  • Optical Character Recognition (OCR) identificeert snel tekst, afbeeldingen en cijfers in een PDF, die vervolgens helpen bij het converteren van een op afbeeldingen gebaseerde PDF naar een doorzoekbaar en bewerkbaar document.
  • De conversie- en aanmaakfunctie helpt de gebruiker om de uitvoer van het document te wijzigen. Een interessant feit over de functie is de mogelijkheid om in batches documenten snel om te zetten.
  • De handige formuliervuller zorgt ervoor dat de gebruiker gepersonaliseerde formulieren maakt, waaronder vervolgkeuzelijsten, onderkanten, tekstvelden, digitale handtekeningen en meer.
Home > Hoe kan ik > Hoe Eenvoudig Kindle naar PDF Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen