De hoge compatibiliteit en overdrachtsmogelijkheden maken het PDF formaat populair onder personen die gebruik moeten maken van het formaat om hun documenten op te slaan. De noodzaak om MSG naar PDF te converteren wordt echter steeds belangrijker bij gebruikers. Daarom introduceren we de beste PDF software voor u.

Beste Software om MSG Bestand naar PDF te Converteren

PDFelement is gemaakt om de kloof te overbruggen van het ontbreken van een professioneel hulpmiddel om MSG naar PDF te converteren. Deze desktop applicatie wordt geleverd met een aantal geweldige functies die zeker aan uw vereisten zullen voldoen.

PDFelement heeft andere, hieronder aangegeven, functionaliteiten:

  • Het wordt gebruikt voor PDF annotatie, toevoeging van watermerken, opmerkingen, plaknotities, tekening van lijnen of vormen, toevoegen van datums of paginanummering.
  • U kunt ook enkele pagina's of een bepaald gedeelte van de documenten extraheren en deze converteren naar de PDF indeling.
  • Dit maakt het ook mogelijk om PDF bestanden van verschillende soorten talen te bewerken of tekst te doorzoeken met behulp van de applicatie.
  • PDF bestanden kunnen ook worden geconverteerd naar verschillende formaten zoals EPUB, TIFF, GIF, PNG, JPEG, BMP en ook Office documenten.
converteer msg naar pdf

Hoe een MSG Document naar PDF Converteren
(Alleen beschikbaar in de Windows versie)

Stap 1. Upload MSG Bestand

U moet Microsoft Outlook eerst op uw computer installeren. Open vervolgens PDFelement en klik op de knop "PDF maken" in het startvenster. Blader vervolgens en selecteer het MSG bestand dat u wilt openen.

converteer msg naar pdf

Stap 2. Bewerk PDF (Optioneel)

Het aangemaakte PDF bestand wordt automatisch in PDFelement geopend, u kunt nu tekst, afbeeldingen, objecten enz. bewerken door op het tabblad "Bewerken" te klikken. Voel u vrij om elk hulpmiddel in dit tabblad te gebruiken om uw PDF document aan te passen.

hoe msg naar pdf converteren

Stap 3. Bewaar PDF

Nadat alles is uitgevoerd, moet u het bestand op uw computer bewaren. Ga naar het tabblad "Bestand" en klik op "Opslaan als" om het PDF bestand op te slaan. U heeft nu uw MSG bestand geconverteerd naar PDF.

msg naar pdf converter
Home > Hoe kan ik > Hoe MSG naar PDF Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen