Heeft u een PDF-afbeeldingsbestand dat u wilt bewerken? Soms kan dit alleen worden gedaan als u het eerst naar Word converteert voordat u het bewerkt. Wilt u leren hoe u een PDF-afbeelding naar Word converteert? PDFelement heeft de oplossing. U kunt gemakkelijk PDF-afbeeldingen converteren naar Word-documenten, zelfs afbeeldingen met handgeschreven of gedrukte tekst. Met dit programma kunt u bestanden converteren in slechts een paar klikken.

Converteer PDF Afbeelding naar Word met PDFelement

Stap 1. Open een PDF Afbeeldingsbestands

Na het starten van PDFelement - de beste PDF-afbeelding naar Word-converter op de markt, kunt u op de knop "Bestand openen..." klikken om het PDF-afbeeldingsbestand te laden dat u moet converteren.

pdf afbeedling naar word

Stap 2. OCR Instellingen voor de Conversie

Klik op "OCR uitvoeren". Selecteer in het pop-upvenster de juiste taal voor de inhoud van uw PDF-afbeelding. Als uw PDF-afbeelding meerdere talen bevat, selecteert u meerdere talen in de OCR-lijst.

converteer pdf afbeelding naar word

Stap 3. Converteer PDF Afbeelding naar Word

Selecteer de optie "Naar Word" in het tabblad "Converteren" en klik op de knop "Instellingen" in het nieuwe pop-upvenster. Klik vervolgens op de knop "Opslaan" om het conversieproces te starten.

pdf afbeelding naar word converter

Converteer PDF Afbeelding naar Word in Batches

PDFelement stelt u ook in staat om PDF-afbeeldingen in batches naar Word te converteren. Volg de onderstaande stappen om u hierbij te helpen.

Stap 1. Laad meerdere PDF afbeeldingen

Start deze PDF-afbeelding naar Word-converter en klik vervolgens op de knop "Batchproces". In het pop-upvenster kunt u op "Bestanden toevoegen" of het "+" -symbool klikken om een batch PDF-afbeeldingen te laden voor conversie.

hoe een pdf-afbeelding naar word converteren

Stap 2. Converteer Meerdere PDF Afbeeldingen naar Word Bestanden

Kies vervolgens "Word" als uitvoerformaat en klik op de knop "Instellingen" ernaast om de optie "Alleen gescande PDF" aan te vinken. U kunt dan op "Start" drukken om het conversieproces te starten.

pdf afbeelding naar word converter online

PDFelement kan worden gebruikt om verschillende bestandsindelingen naar Word te converteren. De OCR-functie is een van de meest opvallende op de markt. De OCR-functioe kan gescande PDF-bestanden in bewerkbare bestanden omzetten, die ook selecteerbaar en doorzoekbaar zijn. U kunt zoveel elementen opnemen als u wilt, zoals tekst, afbeeldingen, afbeeldingen, cijfers en nog veel meer objecten.

Home > Hoe kan ik > 2 Eenvoudige manieren om PDF afbeelding naar Word converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen