PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF is het meestgebruikte formaat voor het bekijken en heeft enkele minpunten zoals dat het niet mogelijk is om te wijzigen en tevens omdat ze niet worden onndersteund op mobiele apparaten en meer. Dus hebben we hier de beste software die u zal vertellen hoe u PDF naar EPUb bestanden kunt converteren met PDFelement .

PDFelement is een zeer krachtige PDF naar EPUB converter die PDF naar EPUB kan converteren en in staat is om mooie PDF documenten snel, betaalbaar en veilig te maken. Nu kunt u PDF documenten converteren in Word, HTML, PDF, Tekst en Afbeeldingbestanden. Daarnaast kunt u paginanummers invoegen, paginanummers en pagina elementen bewerken.

converteer pdf naar epub

Met PDFelement kunt terugkoppeling geven door middel van sticky notes, tekstvelden, markering, vormen en meer dan 20 voorgedefinieerde stempels. Ook kunt u tot wel 200 bestanden tegelijk converteren. Tegelijkertijd kan het een combinatie van verschillende bestanden maken voor eenvoudig beheer. Met de geweldige OCR technologie die in de software is ingebouwd kunt u eenvoudig teksten in afbeeldingen omzetten naar zoekbare en bewerkbare tekst.


Hoe een PDF Bestand converteren naar een EPUB Document

Stap 1. Importeer het PDF Bestand

Klik de "Open" knop in het Home venster van PDFelement nadat het programma gestart is, en kies het bestand dat u wilt converteren.

converteer pdf naar epub

Stap 2. Klik op "Converteer naar EPUB"

Open het "Home" tabblad en klik op de "Naar Ander" knop. Uit het keuzemenu, klik op "Converteer naar EPUB" om de PDF naar EPUB te converteren.

pdf naar epub converter

Stap 3. Wijzig PDF naar EPUB

Stel de opties die u nodig heeft in het pop-up venster in, en klik dan op de "Bewaren" knop om de conversie te starten.

hoe pdf naar epub converteren

Andere PDF naar EPUB Converters op het Internet

1. 4Media PDF naar EPUB Converter

4Media's PDF naar EPUB Converter is een andere eenvoudige maar effectieve tool voor het verkrijgen van EPUB bestanden die klaar voor gebruik zijn voor eBook readers. Zoals andere applicaties in zijn klasse, is deze tool zeer bruikbaar voor de productie van meerdere EPUb bestanden vanuit PDF's, dankzij de prima batch verwerkingssysteem. Het biedt een paar eenvoudige stappen voor conversie, wat u tevens tijd bespaart bij het converteren van de bestanden.

4Media's conversie tool maakt het ook mogelijk om specifieke pagina's uit de PDF te selecteren die u wilt converteren, wat geweldig is als u de bestanden wilt opdelen en PDF bestanden opnieuw wilt maken. De applicatie werkt goed om de kwaliteit van de originele bestanden te behouden, alhoewel dit soms niet kan worden gegarandeerd.

converter pdf epub

2. DNAML PDF naar EPUB Converter

DNAML's document converter is een redelijk eenvoudige tool die uitgevers, editors, auteurs en gewone gebruikers in staat stelt om prima kopieën van hun eBook in EPUB formaat te maken. Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze applicatie is zijn mogelijkheid om documenten met meerdere pagina's op te splitsen in delen, wat resulteert in meerdere EPUB bestanden die gereed zijn voor publicatie.

De betaalde versie van de applicatie stelt u in staat om een ongelimiteerd aantal bestanden te uploaden voor conversie en biedt tevens geavanceerde scripting opties voor geavanceerde gebruikers.

pdf naar epub converters
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF naar EPUB Bestand Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen