PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Net zoals Microsoft Word en andere tekstverwerkers, wordt Hanword (Hangul-tekstverwerker) gebruikt om de documenten met HWP bestandsextensie te maken en te bewerken. Het is erg populair in de twee Koreaanse staten als standaard tekstverwerker. PDF is de meest gebruikte manier om digitale bestanden te delen, dus een PDF naar HWP converter kan u helpen in tijden van nood. Laten we leren hoe een PDF naar HWP bestand te converteren.

De Enige Echte PDF naar HWP Converter

PDFelement is een premium softwarepakket waarmee u uw PDF bestanden naar HWPbestanden kunt converteren waartoe een Hanword documentprocessor toegang heeft. Als een multifunctioneel hulpmiddel voor het bewerken en wijzigen van PDF documenten, kunt u hiermee nieuwe PDF bestanden maken van bestaande Word-, Excel- en PowerPoint bestanden, afbeeldingen, webpagina's en verschillende andere documentsoorten.

U kunt formulieren maken, invullen en afdrukken of uploaden zonder extra software. Daarnaast kunt u pagina's toevoegen aan PDF documenten, vervangen of zelfs hele documenten splitsen in afzonderlijke PDF bestanden.

pdf naar hwp

Hoe van PDF naar HWP Bestanden Converteren
(Alleen beschikbaar in de Windows versie)

In deze sectie worden de belangrijkste stappen beschreven die nodig zijn om een hoogwaardig HWP bestand van uw PDF bestand te produceren. Vergeet ook niet dat de toepassing kan worden gedownload voor al uw Windows pc's, Mac en iOS apparaten

Stap 1. Upload het PDF Bestand

Na het installeren en starten van PDFelement geeft het eerste venster u verschillende opties om te beginnen, maar voor de eenvoud zullen we het hebben over de knop "Open bestand" linksonder in het venster. Klik op deze knop om te bladeren en uw PDF bestand erin te openen.

pdf naar hwp

Stap 2. Kies Uitvoer Formaat

Wanneer het document is geüpload, ziet u verschillende conversieknoppen in het tabblad 'Startpagina'. Selecteer 'Naar andere' aan het einde van de kolom en kies 'Converteren naar HWP' in het vervolgkeuzemenu.

pdf naar hwp

Stap 3. Converteer Bestanden naar HWP

In het nieuwe dialoogvenster kunt u de uitvoermap instellen voor het opslaan van het geconverteerde .hwp bestand op uw lokale schijf. Na het instellen van uw wensen, kunt u op de knop "Opslaan" klikken om het proces te starten.

pdf naar hwp
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Bestanden naar HWP Bestanden Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen