PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als docent moet je met behulp van PowerPoint notities aan je leerlingen presenteren in tegenstelling tot schrijven op het bord. Dit spaart tijd en uw presentaties zullen meer georganiseerd zijn. U kunt er echter achter komen dat sommige van uw documenten in PDF-indeling zijn. Daarom moet u PDF converteren naar PowerPoint. In dit artikel hebben we de beste PDF naar PowerPoint-converter - PDFelement.

PDFelement is de beste gratis PDF naar PowerPoint-converter. Deze software ondersteunt bewerkbare formaten zoals PowerPoint, Excel, Word, EPUB, afbeeldingen, RTF-HTML en platte tekst. In vergelijking met de online PDF naar PPT converter, is deze desktop PDF converter een betere keuze dankzij zijn sterke beveiliging.

converteren pdf naar ppt

Met deze software kunt u ook batchverwerking van bestanden zoals converteren uitvoeren, markeringen toevoegen, markeringen verwijderen, watermerken toevoegen, wachtwoorden toevoegen en ook bestanden redigeren. Bovendien is deze tool ook een PDF-editor, zodat u teksten kunt wijzigen, afbeeldingen kunt toevoegen, pagina's kunt wijzigen en de tekengrootte en -stijl kunt wijzigen. Deze Powerpoint-converter is de beste PDF-editor om uw PDF-bestanden te ordenen, zodat u pagina's van uw PDF-bestand kunt herschikken. Als u wilt dat kijkers geen toegang meer hebben tot uw PDF-bestand, kunt u dit met deze software vergrendelen.

Bovendien kunt u met PDFelement PDF's PDF's maken, PDF's ondertekenen, PDF's samenvoegen en PDF-bestanden comprimeren. Verder is het compatibel met Windows Vista, XP, 7, 8 en 10. Aan de andere kant is het compatibel met Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11, 10.12 en 10.13.


Hoe converteren PDF naar PowerPoint

Stap 1. Importeer PDF-bestand

Start het programma en klik op de knop "Bestand openen" in het startscherm. Zoek naar het PDF-bestand dat u wilt uploaden en openen met het programma.

pdf to powerpoint

Stap 2. Activeer de conversie

Nadat het PDF-bestand is geopend, gaat u naar het tabblad "Huis" en klikt u op "Naar anderen" en vervolgens op "Converteren naar PowerPoint". Er verschijnt een pop-upvenster voor de conversie.

pdf naar powerpoint converter

Stap 3. Converteer PDF naar PowerPoint

Stel de eigenschappen in dit venster in als u dat wilt. Klik vervolgens op de knop "Converteren" in de rechter benedenhoek als u klaar bent.

hoe converteren PDF  naar powerpoint

Andere gratis PDF naar PowerPoint-converters

1. Xilisoft PDF to Powerpoint Converter

Een andere PDF naar PowerPoint-converter is Xilisoft PDF naar PowerPoint-converter. Deze software is gebouwd is een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface waarmee u PDF-bestanden aan het programma kunt toevoegen en PDF eenvoudig en snel naar PowerPoint kunt converteren. Het geconverteerde bestand kan worden bewerkt en het lay-outformaat blijft behouden. Met deze software kunt u ook PowerPoint-presentaties helemaal zelf maken. Bovendien ondersteunt Xilisoft PDF to PowerPoint batchconversie van bestanden naar PowerPoint. Daarom kunt u elke keer dat u meerdere PDF-bestanden hebt om te zetten, deze software gebruiken. Om toe te voegen, deze software is stabiel en ondersteunt Windows 10, 7, 8, Vista en XP.

gratis pdf naar powerpoint-converter

2. VeryPDF PDF to PowerPoint Converter

Deze software ondersteunt ook de conversie van met wachtwoord beveiligde PDF-bestanden. De nieuw geconverteerde PowerPoint-bestanden kunnen worden bewerkt en zijn van goede kwaliteit. U kunt ook de afbeeldingen erin bewerken. VeryPDF PowerPoint-conversietool is meertalig en ondersteunt talen zoals Engels, Tsjechisch, Chinees, Duits, Zweeds, Koreaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Vereenvoudigd, Traditioneel Chinees, Italiaans en nog veel meer. Het werkt met Windows Vista, XP, 7, 8 en 10.

pdf naar PowerPoint gratis

3. Foxit Phantom Software

Als u op zoek bent naar een volledig uitgeruste software, kunt u Foxit Phantom-software gebruiken. Deze software is een PDF naar PPT-converter, PDF-editor en een PDF-maker. Net als PDFelement converteert deze software PDF-bestanden naar formaten zoals PowerPoint, Excel, Word HTML, EPUB, afbeeldingen, RTF en TXT. Als u PDF-bestanden wilt converteren, moet u deze naar het programma uploaden en het uitvoerformaat selecteren.

Integendeel, het kan PDF-bestanden maken van een aantal Word-, PowerPoint-, Outlook- en Visio-invoegtoepassingen. Bovendien is Foxit Phantom een PDF-editor waarmee u teksten, afbeeldingen en pagina's van uw PDF-bestand kunt aanpassen. Het is goed geïntegreerd met een optie voor het delen van berichten. Bovendien kan deze software uw PDF met een wachtwoord beschermen, PDF ondertekenen en ook ontgrendelen. Wat zelfs fascinerend is aan deze software, is de OCR-functie waarmee u gescande PDF-bestanden kunt bewerken? Het is compatibel met Windows 10, 8 en 7.

pdf naar powerpoint converter software gratis download
Home > Hoe kan ik > Hoe converteren PDF snel naar PowerPoint
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen