Moet u een RTF als PDF formaat bewaren, zodat u deze eenvoudig kunt delen met collega's of op het internet? Om eerlijk te zijn, alhoewel RTF een cross-platform formaat is voor documenten, als mensen Microsoft Office niet hebben geïnstalleerd, zullen ze niet in staat zijn om ontvangen RTF bestanden te openen. in dat geval, om succesvol RTF nar PDF te converteren, moet u PDFelement hebben.

PDFelement is de beste RTF naar PDF converter voor Windows 10/8/7, die talrijke bruikbare functies bevat. Het is in staat om PDF's te converteren naar populaire document formaten zoals Word, PPT, Excel, en zelfs de meer onbekende formaten zoals TIFF, RTF, HTML of EPUB. Een andere geweldige functie van dit programma is de OCR functie welke de tekst herkenningskwaliteit verbetert en gescande PDF's omzet in bewerkbare en doorzoekbare PDF's.

  • Ondersteunt batch conversie en batch aanmaken van PDF naar andere documenten en vice versa.
  • Meerdere formulier opties om de taak van het bouwen van een specifieke PDF eenvoudig te maken.
  • Voeg een sticky note en tekstveld toe om uw PDF documenten uit te werken.
converteer rtf naar pdf

Hoe naar PDF Converteren in Windows

Stap 1. Converteer RTF naar PDF

Dubbelklik het snelle start icoon op het bureaublad om de RTF naar PDF Converter na installatie te starten. Klik op het "Home" Tabblad aan de bovenkant van de interface. Uit het "Home" submenu, selecteer "Aanmaken PDF" om RTF bestanden vanuit uw lokale mappen te importeren. Of u kunt gewoon klikken op "Aanmaken PDF" in het Home venster van het programma. Als u het opent met PDFelement, zal het worden geopend als PDF bestand. Het enige wat u moet doen is het PDF bestand bewaren.

exporteer rtf naar pdf

Als u PDF documenten van meerdere formaten moet maken, kunt u zich richten tot de "Combineer" functie. Combineer betekent dat u verschillende RTF bestanden, graphics en afbeeldingen, etc. kunt combineren in een enkel PDF bestand. Na het klikken op de "Combineer Bestanden" knop, ziet u het Combineer Bestanden venster. Van hieruit kunt u de bestanden toevoegen en klik dan op "Volgende" om deze bestanden te combineren in een enkel PDF bestand.

Stap 2. Corrigeer Typfouten in de Nieuw Gemaakte PDF (Optioneel)

Als u een typfout vindt in het nieuw gemaakte PDF bestand, kunt u vervolgens klikken op de "Bewerken" knop in de menubalk om de typfout te corrigeren. U kunt ook, indien nodig, tekst of afbeeldingen invoegen in de nieuw gemaakte PDF.

rtf naar pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe RTF naar PDF Converteren in Windows 10/8/7
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen