Beschouw een RTFD-bestand als een serie bestanden die een RTF bestand (Rich Text Format) bevatten met de naam TXT.rtf met een reeks opmaakinstructies voor RTF tekst. Om die reden kan de inhoud worden getoond zonder informatie te verliezen en pixelvorming te voorkomen bij het afdrukken op grotere schaal. Als u zich dus in een situatie bevindt waarin u een RTFD bestand moet openen, maar dit lukt niet, is de beste oplossing de RTFD te converteren naar een PDF-document met PDFelement.

Om uw RTFD documenten naar PDF's te converteren op Windows-pc's, heeft u PDFelement nodig. Dit is een allesomvattende PDF bewerkingsoplossing die ontwikkeld is om een eenvoudige gebruiker de professionele kwaliteit te bieden die door de meeste bedrijven wordt geëist. De software is eenvoudig en probleemloos te navigeren. Bovendien kunt u vertrouwelijke documenten beschermen door PDF documenten met wachtwoorden te beveiligen.

converteer rtfd naar pdf

Dezelfde functie geeft u ook de mogelijkheid om te bepalen wie de PDF documenten kan openen, lezen en bewerken. PDFelement is tevens voorzien van OCR technologie waarmee gebruikers gescande PDF documenten kunnen omzetten naar doorzoekbare en bewerkbare teksten.


3 Stappen om RTFD naar PDF te Converteren in Windows

Stap 1. Maak het PDF Document

Ga naar het home venster en klik op de knop "PDF maken" om naar het RTFD bestand te bladeren. Klik op "Openen" wanneer u klaar bent om het RTFD bestand in een PDF document om te zetten in PDFelement.

converteer pdf naar rtf

Stap 2. Bewerk PDF Bestand

Het tabblad "Bewerken" wordt meteen geopend - het voorspelt dat u eerst een aantal bewerkingen moet uitvoeren voordat u de transformatie afrondt. U kunt naar het tabblad "Bewerken" gaan en op de volgende knoppen klikken om het bestand te bewerken zoals u dit wilt hebben: "Tekst toevoegen", "Afbeelding toevoegen", "Koppeling", "OCR", enzovoort.

pdf naar rtf converter

Stap 3. Bewaar PDF

Open het tabblad "Bestand" als u tevreden bent met het document en klik op "Opslaan als" om alle wijzigingen op te slaan.

pdf naar rich tekst
Home > Hoe kan ik > Hoe RTFD naar PDF Converteren in Windows 10/8/7
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen