PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Tekst is een soort document dat platte tekst bevat zonder enige aanpassing zoals markeren, cursieven, nummers en anderen. Zo'n soort bestand heeft het .txt formaat. Voor sommige redenen zou u dit bestand willen converteren naar een standaard formaat zoals het PDF formaat. In dit artikel zullen we laten zien hoe u eenvoudig tekst naar PDF kunt converteren met behulp van PDFelement.

Om tekst naar PDF te converteren moet u een PDF maker identificeren. Een betrouwbare PDF converter is PDFelement. Dit is cross-platform PDF software waar u verschillende dingen met uw bestanden mee kunt doen, waaronder de mogelijkheid om PDF bestanden te maken. Hij kan ook bewerken, converteren en andere mogelijkheden die we hieronder zullen vermelden.


  • Deze software is ontworpen om teksten, afbeeldingen, HTML, keynotes, schermafbeeldingen en Rijke tekst te converteren naar PDF formaat.
  • Hij kan tevens PDF bestanden converteren naar Platte tekst, Rijke Tekst, Word, Excel, PowerPoint, HTML, Afbeeldingen en e-Book formaat.
  • Het is een PDF bewerker. Hij kan teksten toevoegen, teksten verwijderen, lettergrootte aanpassen, afbeeldingen aanpassen, pagina's invoegen, pagina's uitnemen en nog meer.
  • Hij kan tevens watermerken, annotaties, bates en nummering, opmerkingen, markeringen, headers en footers, links en stempels toevoegen.
  • Hij is voorzien van een krachtige OCR plug-in waardoor het makkelijk is om te zoeken, bewerken en gescande bestanden te selecteren.
  • Ondersteunt OCR met meer dan 20 talen zoals Engels, Spaans, Frans, Portugees, Kroatisch en anderen.
  • Het is compatibel met Mac en Windows.

Hoe Tekst Bestand Converteren naar PDF

Stap 1. Converteer Tekst Naar PDF

Op het Home scherm klikt u op "Maak PDF" en kies een Tekst bestand van uw lokale schijf en upload deze om te converteren naar een PDF bestand.

converteer tekst naar pdf

Stap 2. Bewerken PDF

Klik op de "Bewerken" knop onder de menubalk. Dubbelklik dan op de teksten, en u bent in staat om de teksten achtereenvolgend te bewerken.

tekst naar pdf converter

Stap 3. Bewaar PDF

Als u klaar bent met bewerken, klik op "Bestand" en kies "Bewaren Als" en bewaar uw PDF bestanden zoals u wenst.

tekst naar pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe Tekst naar PDF Bestanden Converteren in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen