PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een van de meest gebruikte tools onder Microsoft Office programma's is Microsoft Word welke gebruikt wordt om rapporten, brieven, sollicitatiebrieven, e-boeken en zelfs formulieren te maken. Vraagt u zich af hoe u een Word bestand in een PDF document kunt veranderen? Vandaag zal dit artikel u begeleiden in hoe u een Word 2003, 2007, 2010 en 2016 naar PDF in Windows 10/8/7 kunt omzetten met behulp van 3 geweldige tools inclusief PDFelement.

PDFelement behoeft geen enkele introductie, deze geweldige software is niet alleen een converter om Word DOC te bewaren als PDF. Het maakt het ook mogelijk om de geconverteerde PDF bestanden te bewerken, ze te vergrendelen met een sterk wachtwoord en ze digitaal te ondertekenen. De uitvoer PDF bestanden zijn van zeer hoge kwaliteit ISO standaard met de ideale dpi en resolutie. Deze goedkope maar toch professionele PDF bewerker levert tevens de rijke functies voor het bewerken van het PDF bestand zoals het bewerken van tekst, bewerken van afbeeldingen en Optical Character Recognition.

wijzig word naar pdf

Anders dan een Word document, kunt u overal tekst toevoegen in het Microsoft Word bestand zonder de opmaak van het document te verpesten. Op dezelfde manier kunnen gebruikers de tekst uit het PDF bestand verwijderen of vervangen voor nieuwe tekst terwijl de opmaak gehandhaaft blijft. Daarnaast kan PDFelement worden gebruikt om PDF bestanden te converteren in diverse andere formaten, het maken van nieuwe rijk opgemaakte formulieren, het invullen van al bestaande formulieren en het digitaal ondertekenen door middel van de beveiligde servers van PDFelement.


Hoe Word als PDF Bewaren

Stap 1. Importeer Word Bestand

Start deze gratis Word naar PDF converter op uw Windows computer, klik op "Maak PDF" en selecteer het Word document. Daarna, kies het Word bestand dat u wilt converteren en klik op de “Open” knop aan de rechteronderkant van het scherm.

wijzig van word naar pdf

Stap 2. Bewaar PDF Bestand

Wijzig het PDF bestand zoals u wilt, maar onthoudt om te klikken op "Bewaar Als" in het "Bestand" tabblad na het wijzigen. Nu heeft u uw Word 2003, 2007, 2010 en 2016 bestanden geconverteerd naar PDF op uw PC.

wijzig word document naar pdf

Andere Word naar PDF Converters

1. NitroPDF

Als we kijken naar de functies van NitroPDF, komt deze in aanmerking voor onze top 5 Word naar PDF Creator Softwares. Deze software is een krachtige Word Doc naar PDF converter waarmee u PDF bestanden kunt maken van bijna elk bestand. U kunt PDF bestanden maken van Word, PowerPoint, Excel, Rich Text en anderen. U kunt ook PDF bestanden maken door het combineren van bestanden of gewoon een PDF bestand maken vanaf nul met een leeg bestand. NitroPDF maakt gezamelijke PDF bestanden die u kunt ondertekenen, wijzigenen aanpassen met behulp van de ingebouwde editor PrimoPDF.

NitroPDF maakt het ook mogelijk om uw PDF bestand te converteren naar Word, Afbeeldingen, Excel, HTML, Powerpoint en anderen. Het is tevens een krachtig PDF samenvoeg programma dat PDF's combineert van een batch tot een enkel bestand. U kunt deze tool ook gebruiken om te watermerken, te bewerken, vormen te tekenen en uw digitale handtekening in te voegen. Met Nitro PDF bent u in staat om uw PDF via e-mail te delen. Ondersteunt Windows Vista, 7, 8 en 10.

pdf maker naar word

2. Foxit PhantomPDF

Om onze top 5 Word naar PDF makers te eindigen komen we bij Foxit PhantomPDF software. Deze software is goed geïntegreerd om PDF's te maken van Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Visio add-ins. De gemaakte PDF's zijn compatibel met andere PDF tools zoals degenen vermeld in onze lijst. Daarnaast is deze tool ook een PDF converter. Het converteert naar formaten zoals Excel, Word, PPT, afbeeldingen en anderen.

Het is ook een PDF editor waardoor u kunt wijzigen, watermerken, opmerkingen plaatsen en de PDF's delen. Foxit PhantomPDF tool is gemaakt met andere PDF tools waardoor u OCR kunt uitvoeren op de PDF, of de PDF's samenvoegen, splitsen, versleutelen, bewerken en ondertekenen. U kunt deze tool gebruiken om pagina's van uw PDF te beheren en ze wijzigen. Deze tool ondersteunt Windows 7, 8 en 10.

pdf maken voor word
Home > Hoe kan ik > Hoe Word naar PDF Veranderen in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen