PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

HTML oftewel Hypertext Markup Language is het meest gebruikte formaat om de inhoud van een website te uploaden. Normaal gesproken, als u een lang PDF bestand of meerdere PDF bestanden tegelijkertijd op een webpagina wilt plaatsen, is de beste oplossing om de PDF in te voegen in een HTML bestand dat niet alleen gemakkelijk te publiceren is, maar dat ook alle belangrijke gegevens kan bevatten. Als u een PDF in een HTML bestand wilt insluiten, moet u het PDF bestand converteren naar het HTML bestand dat eenvoudig kan worden toegevoegd aan het andere HTML bestand. Er zijn veel converters beschikbaar voor Windows en Mac OS X om een PDF in de webpagina in te sluiten en de meeste werken op dezelfde manier. Een goed programma moet echter een PDF perfect in HTML insluiten met alle opmaak en afbeeldingen in het PDF bestand.

Beste Hulpmiddel om een PDF in HTML in te Sluiten

PDFelement is een multifunctioneel, cross-platform PDF hulpmiddel dat u kan helpen om binnen een paar seconden een PDF met de perfecte kwaliteit in een HTML bestand te bekijken. Met andere woorden, het is uw alles-in-één oplossing om een PDF in HTML te zetten, te bewerken, te converteren of in te sluiten. De ontwikkelaars hebben de interface zo ontworpen dat zelfs beginners de PDF bestanden gemakkelijk kunnen converteren naar HTML, zodat deze in HTML bestanden kunnen worden ingevoegd. Als u een gescand document hebt, zal de OCR functie het in de bewerkbare tekst omzetten, zodat u kunt wijzigingen kunt aanbrengen.

pdf in html insluiten

Bovendien ondersteunt het de conversie van meerdere PDF bestanden tegelijkertijd. Behalve HTML ondersteunt het ook de doc, docx, ppt, pptx, xlsx en zelfs afbeeldingsformaten. Gebruikers kunnen ook meerdere PDF bestanden combineren om éen HTML bestand als uitvoerbestand te krijgen.

Met de krachtige bewerkingsfuncties in PDFelement kunt u de tekst in PDF bestanden toevoegen, verwijderen of vervangen en kunt u de opmaak van de recent toegevoegde tekst of reeds bestaande tekst wijzigen. Op dezelfde manier kan het ook worden gebruikt om de afbeeldingen in PDF bestanden te bewerken. Als u een PDF formulier hebt, kan dit worden ingevuld met PDFelement en kan het worden geconverteerd naar het vereiste HTML bestand dat kan worden ingesloten in een ander HTML bestand.


Hoe een PDF Eenvoudig in HTML Insluiten

PDF in HTML Insluiten In Windows:

Stap 1. Importeer PDF Bestanden

De eerste stap is de conversie van het PDF bestand naar HTML in PDFelement. Start het programma op uw Windows computer en klik op de knop "Batchverwerking" die een andere venster binnen het programma opent.

pdf in webpagina insluiten

Stap 2. Kies Uitvoer Formaat

Klik in het conversievenster op de knop "Bestanden toevoegen", u kunt ook meer dan één PDF bestand toevoegen of de hele map in PDFelement toevoegen.

Nadat de bestanden zijn toegevoegd, wijzigt u het uitvoerformaat aan de rechterkant naar "HTML". U kunt ook de OCR functie inschakelen bij gescande PDF bestanden.

weergeven pdf in html

Stap 3. Converteer en Embed PDF in HTML

Klik tenslotte op de knop "Start". Nadat het bestand is geconverteerd, kunt u het bestand of de map openen waarin het geconverteerde bestand aanwezig is.

Open het HTML uitvoerbestand en kopieer alle inhoud in het bestand. Plak de inhoud eenvoudigweg in de andere HTML code waar u het PDF bestand wilde insluiten.

bekijk pdf in html

Embed PDF in HTML Op Mac OS X:

Stap 1: Open PDF Bestand

In Mac OS X start u PDFelement en importeert u uw PDF. Om dit te doen, kunt u klikken op de knop "PDF converteren" en uw PDF selecteren op de lokale computer.

toon pdf in html

Stap 2. Converteer PDF naar HTML

Zodra het PDF bestand is geopend, kunt u deze bewerken of converteren naar een HTML bestand. Klik op de knop "Converteren" op de bovenste werkbalk.

Kies "Naar HTML" in het submenu. Dit activeert het optievenster aan de rechterkant.

toon pdf in html

Stap 3. Embed PDF in HTML op Mac

Schakel de OCR functie in bij een gescande PDF. U kunt ook een bereik van te converteren pagina's opgeven. Klik tenslotte op "Converteren" om te beginnen. Open het geconverteerde HTML bestand om hier de code in te voegen, en gebruik "Command + A" om alle inhoud te selecteren en te kopiëren. Open nu het tweede HTML bestand en plak de inhoud in het tweede HTML bestand.

open pdf in html
Home > Hoe kan ik > How een PDF in HTML Embedden
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen