PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De behoefte om gegevens uit PDF bestanden te halen, ongeacht of deze standaard zijn of gescand, is in de loop der jaren toegenomen. Een van de redenen is dat we op weg zijn naar een wereld waarin documenten worden gescand en omgezet in een elektronisch formaat. En wanneer u software gebruikt voor het uitnemen van gegevens, kunt u alle tekst en al het andere in de PDF zetten en kunt u deze naar Excel-spreadsheets of Google Spreadsheets exporteren. Vandaag zal dit artikel u laten zien om met PDFelement data uit PDF kwitanties of facturen te halen.

Stel dat u veel facturen of kwitanties hebt. En u moet deze bewerken. U moet ze organiseren. Met de juiste software kunt u ze niet alleen omzetten naar een uitvoerbestand zoals Excel of Google Spreadsheets, maar ze tevens organiseren. Nadat u de gegevens eruit hebt gehaald, kunt u de facturen doorzoeken en zelfs de documenten handmatig hernoemen en ordenen.

Er zijn twee scenario's voor het uitnemen van gegevens uit PDF kwitanties en facturen. U kunt uw facturen in een standaard PDF document plaatsen, of u kunt de kwitanties in een gescand PDF bestand hebben. Dit hangt allemaal af hoe u uw facturen maakt, verzendt en ontvangt. Sommige mensen geven er bijvoorbeeld de voorkeur aan PDF software te gebruiken voor het maken van facturen. Er zijn momenten dat u een factuur kunt ontvangen of verzenden wat eigenlijk een papieren formulier is en deze in een PDF bestand scannen. Het goede nieuws is dat u in beide gevallen softwarehulpmiddelen kunt gebruiken om de batchgegevens uit te nemen en vervolgens te gebruiken om beter te organiseren. De formuliergegevens uitneem functie is beschikbaar in PDFelement.

  • In het eerste geval, wanneer gegevens afkomstig zijn uit een native PDF bestand, is het proces makkelijker. U uploadt uw bestanden, neemt de gegevens en de info eruit en slaat dit op in een CSV bestand. Het bestand kan dan worden geëxporteerd naar Excel- of PDF software, afhankelijk van wat u er later mee wilt doen. Als u een spreadsheets wilt beheren, exporteert u deze naar Excel.
  • Voor gescande documenten is het proces anders, omdat de gescande documenten eigenlijk afbeeldingen en objecten zijn. Gebruikers moeten het gedeelte markeren waarvan zij gegevens willen uitnemen. Maar zodra u het gedeelte markeert, begint hetzelfde proces. Nogmaals, uw info zal worden uitgenomen, en u zult uw facturen en kwitanties klaar hebben om te beheren.

Vele Bedrijven Hebben Dezelfde Behoeften

Accountants en financiële experts zijn niet de enigen die voordeel kunnen hebben bij het gebruik van dit soort software. Andere bedrijven krijgen veel gescande PDF's en PDF documenten. En daarvan moeten ze ook de gegevens uitnemen.

Advocaten krijgen bijvoorbeeld heel veel rechterlijke bevelen. Hoe meer klanten u heeft, hoe meer bestellingen u heeft. In de meeste gevallen ontvangen advocaten gerechtelijke bevelen als gescande PDF bestanden via e-mail. En in plaats van handmatig de gegevens van elk bestand in te voeren, kunt u deze uitnemen met het juiste softwarehulpmiddel.


Home > Hoe kan ik > Data uit PDF Kwitanties of Facturen Halen op een Geautomatiseerde Manier
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen