PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er zijn heel veel manieren waarmee u pagina's uit een PDF document kunt halen en ze werken allemaal prima. Maar dit zal sterk afhangen van het soort softwareprogramma dat u gebruikt. In dit artikel leert u hoe u pagina's uit een PDF kunt halen op de eenvoudigste manier met PDFelement.

Van de vele hulpmiddelen voor het eruit halen van pagina's uit een PDF, onderscheid PDFelement zich van de meeste als een geschikt alternatief. Het is zeer professioneel en efficiënt. Hiermee kunt u eenvoudig teksten, afbeeldingen en pagina's in PDF's wijzigen en uw documenten annoteren met hulpmiddelen zoals notitie, markeerpunten, enz.

De OCR functie helpt bij het digitaliseren van de tekst in gescande PDF documenten, waardoor het eenvoudig is om tekst op te zoeken en te bewerken tussen de vele andere taken. Er kan een wachtwoord worden toegevoegd om de beveiliging van uw PDF documenten te garanderen. Of u nu een Word, Excel of PowerPoint document hebt, u kunt een PDF versie maken of een PDF naar het bovenstaande omzetten


2 Stappen om Pagina's uit een PDF te Halen

Dit is de juiste richtlijn die u altijd moet gebruiken. Het is niet moeilijk en er zijn maar twee stappen voor nodig.

Stap 1. Laad de PDF in PDFelement

Begin met het importeren van al uw PDF bestanden in PDFelement. Klik op de knop "Bestand openen" om door uw computer te bladeren om te zoeken waar de bestanden zijn bewaard of om ze eenvoudig vanaf een verwisselbaar station te importeren als u deze gebruikt.

hoe pagina's uitnemen bij een pdf

Stap 2. Neem Pagina's uit een PDF

Dit is het punt waar u het daadwerkelijke uitnemen van de pagina's zult doen. Klik op de knop 'Uitnemen' in het menu 'Pagina' en u kunt de pagina's die u wilt eenvoudig uitnemen. Pas het paginabereik aan en klik vervolgens op "OK" om het uitnemen te bevestigen.

uitnemen pdf pagina's
Home > Hoe kan ik > Hoe Eenvoudig en Snel Pagina's Uit een PDF Nemen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen