PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Soms wilt u een gescand PDF-document bewerken. Misschien wilt u de lettergrootte en afbeeldingen wijzigen of moet u tekst uit de gescande PDF-documenten halen. In dit artikel laten we u de meest efficiënte manier zien om tekst uit een gescande PDF te halen met PDFelement.

Met PDFelement kunt u eenvoudig tekst uit PDF's extraheren en kunt u OCR uitvoeren om uw gescande PDF-bestand te bewerken of tekst uit een PDF-afbeelding te extraheren met behulp van PDF-tekstextractorhulpmiddelen. Bovendien is de OCR-functie meertalig, wat betekent dat het meer dan 20 wereldwijde talen kan herkennen.

Laten we nu eens kijken naar andere functies die deze software vertoont, download de handleiding van de volgende functies.

  • Converteert een PDF naar andere formaten zoals Excel, Tekst, PowerPoint, Word, afbeeldingen en meer.
  • Bewerkt PDF-inhoud zoals lettertypen, pagina's, afbeeldingen, teksten en zelfs watermerken.
  • Creëert PDF uit een leeg document, HTML, bestaande PDF, afbeeldingen etc.
  • Ondersteunt bescherming van uw PDF-document door het gebruik van wachtwoorden en beperkte rechten om toegang te krijgen tot de documenten.
  • De mogelijkheid om PDF-formulieren in te vullen, inclusief gescande PDF-bestanden. U kunt ook uw eigen PDF-formulier maken met de hulpmiddelen voor het maken van formulieren.

Eenvoudige stappen om tekst uit een PDF te extraheren

De volgende stappen beschrijven hoe u tekst uit een PDF kunt extraheren met PDFelement.

Stap 1. Voeg PDF-bestanden toe aan het programma

Download en installeer PDFelement en open vervolgens de PDF-bestanden waaruit u tekst wilt extraheren door op de knop "Bestand openen" te klikken.

extraheer tekst uit een pdf

Stap 2. Tekst uit PDF extraheren

Nadat u het bestand heeft geopend, klikt u op het tabblad 'Bewerken' en vervolgens op de knop 'Selecteren'. Nu kunt u met de rechtermuisknop op de tekst klikken en "Tekst kopiëren" selecteren om de gewenste tekst te extraheren.

extraheer tekst uit gescande pdf

Tekst uit PDF-afbeelding extraheren

Stap 1. Open uw op afbeeldingen gebaseerde pdf

Nadat u PDFelement hebt geïnstalleerd, opent u het programma om OCR op uw PDF-bestand uit te voeren. Klik op "Bestand openen" om het gescande bestand te selecteren en open het.

extraheer tekst uit pdf afbeelding

Stap 2. Voer OCR uit

Nadat u het bestand in het programma hebt geopend, zal het detecteren dat het een gescand document is en u aanbieden er OCR op uit te voeren. Klik op de optie "OCR uitvoeren" in de bovenste blauwe balk, selecteer vervolgens een OCR-taal en klik op "OK". Deze is standaard ingesteld op Engels, maar u kunt het wijzigen.

extraheren tekst uit pdf afbeelding

Stap 3. Extraheer tekst uit een afbeeldings-PDF

Nadat u OCR hebt uitgevoerd, kunt u tekst uit uw PDF extraheren. Ga hiervoor naar het tabblad "Bewerken" en klik op de knop "Bewerken". Selecteer de tekst die u wilt extraheren en klik er met de rechtermuisknop op om "Kopiëren" te kiezen.

Als alternatief kunt u uw PDF ook converteren naar de Word-indeling. Klik op de knop "Naar Word" onder het tabblad "Converteren". Klik in het pop-upvenster op de knop "Opslaan" om uw PDF naar het Word-formaat te converteren. U heeft nu uw PDF in een bewerkbaar Word-document waarmee u de inhoud uit uw nieuw geconverteerde bestand kunt extraheren.

pdf tekt extractor
Home > Hoe kan ik > Hoe snel tekst uit PDF afbeelding halen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen