PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Zelfs HTML pagina's moeten van tijd tot tijd voor sommige professionals worden geconverteerd. Hoewel er diverse HTML naar PDF conversieprogramma's online beschikbaar zijn, werken deze wellicht niet goed in het geval van gegevensbescherming of de vormgeving van geconverteerde documenten. Hiervoor is PDFelement het juiste hulpmiddel. U kan binnen enkele minuten eenvoudig een PDF vanuit HTML maken met PDFelement.

PDFelement is een betrouwbare en effectieve convertor waarmee gebruikers veilig HTML naar PDF bestanden kunnen converteren. Naast de conversie van HTML bestanden, kunt u hiermee ook andere bestandsformaten naar PDF converteren. Het belangrijkste is dat het PDF bestanden naar verschillende andere bestandsformaten zoals Word, Excel, Image, EPUB, PowerPoint en tekst kan converteren. De mooiste functie is dat het een speciale Optical Character Recognition Technology (OCR) bevat. Met behulp van OCR kunnen gebruikers opmaakactiviteiten uitvoeren aan uw PDF documenten.

Dit zijn de belangrijkste functies:

  • Converteer HTML makkelijk naar PDF bestanden in slechts 3 klikken.
  • Converteer PDF bestanden in meer dan 12 bestandsformaten.
  • Ondersteund de conversie van Word, Excel, Epub en PowerPoint bestanden.
  • Speciale OCR Plugin optie voor Gelicentieerde gebruikers (Volledige Versie).
  • Instant opties zoals Openen, Printen, Opslaan en markeren van uw PDF bestanden.
  • Snelle, makkelijke en effectieve methode met eenvoudig te gebruiken interface.
  • Bewerk, voeg toe, verwijder, verplaats en roteer opties.

3 Stappen voor het Maken van HTML naar PDF

PDFelement is een professioneel en efficiënt hulpmiddel om HTML pagina's naar PDF bestandsformaat te converteren. Na de conversie van HTML naar PDF kunnen gebruikers het gegenereerde PDF bestand bewerken door de lettergrootte, het lettertype en de kleur te wijzigen. Dit hulpmiddel wordt door veel professionals aanbevolen vanwege de unieke functies, de eenvoudige gebruikersinterface en de lage prijs. Kortom, het is een handig hulpmiddel als het gaat om het converteren en opslaan van onze belangrijke documenten in elk gewenst bestandsformaat. Hier is een gedetailleerd stappenplan voor het maken van HTML naar PDF bestanden voor zowel Windows & als Mac OS.

Stap 1. Converteer HTML naar PDF Document

Selecteer het "Home" menu bovenaan de hoofdinterface en klik op "Uit bestand" voor het genereren van HTML naar PDF bestandsformaat.

maak pdf van html

Stap 2. Bewerk PDF Bestand

Met de markeerfunctie van deze converter is het ook mogelijk om het nieuw gegenereerde PDF bestand in slechts 2 eenvoudige klikken te bewerken. U kunt een watermerk toevoegen, tekst of afbeeldingen bewerken, verwijderen, bijsnijden en annoteren. Bovendien zou u ook PDF bestanden kunnen invoegen, splitsen en samenvoegen.

pdf van html

Stap 3. Bewaar PDF

Nadat u de achtergrond hebt gewijzigd, kunt u op het tabblad "Bestand" klikken en "Opslaan als" selecteren om de bestanden te bewaren.

html naar pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe Snel een PDF van HTML Bestanden Maken
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen