PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Zoals we allemaal weten, hebben Word bestanden hun beperking. De beveiligings- en coderingsfuncties zijn vrij beperkt in het .doc bestandsformaat. Aan de andere kant hebben we het universele Portable Document Format (PDF) die toegankelijk is op elk apparaat zonder de noodzaak voor gespecialiseerde applicaties. Daarnaast zijn PDF bestanden veiliger en kunnen ze met een wachtwoord worden beveiligd (of zelfs worden gecodeerd). Dus hoe maakt u van een Word document een PDF? In dit artikel zullen we een stap-voor-stap handleiding laten zien met behulp van PDFelement.

PDFelement is de beste Word naar PDF maker op de markt. Hiermee kunt u PDF bestanden verwerken en biedt het een reeks functies waaronder het bewerken en converteren van bestanden naar het PDF formaat.

Om de documenten van copyright te voorzien kunt u deze eenvoudig digitaal ondertekenen met behulp van PDFelement. Alle functies voldoen aan de ISO normen. Tevens kunt u PDF bestanden converteren van en naar een reeks andere bestandsformaten. Ondanks de vele functies is PDFelement beschikbaar voor een klein prijskaartje. Als u een Word document hebt dat u naar PDF wilt converteren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het document zelf, raden we PDFelement aan.


2 Stappen Voor het Omzetten van een Word Bestand naar PDF

Stap 1. Upload het Word Bestand

Klik op de optie "PDF aanmaken" die meteen in het startscherm van de applicatie beschikbaar is. Hier kunt u bladeren naar het Word bestand dat u in een PDF bestand wilt wijzigen. Klik op "Openen" nadat u het bestand hebt geselecteerd.

hoe van een word document een pdf maken

Stap 2. Bewaar PDF Bestand

PDFelement converteert het bestand automatisch en opent deze voor bewerking. U kunt makkelijk de onderdelen bewerken die beschikbaar zijn in het PDF bestand. Zorg er dan voor dat u naar "Bestand" gaat en "Opslaan als" selecteert om de wijziging te bewaren.

word naar pdf maker
Home > Hoe kan ik > Hoe Snel en Eenvoudig van een Word Document een PDF Maken
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen