PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

XFA (XML Forms Architecture) is een product van Adobe Systems en biedt een sjabloon met invulvelden in documenten en bepaalt de opmaak of het uiterlijk van een formulier. Omdat het in PDF is ingesloten, kan het worden gebruikt om formulieren te bewerken, berekeningen uit te voeren, werk te controleren en wijzigingen in ingevulde formulieren op te slaan. Dus hoe een XFA formulier openen en vullen? Lees gewoon verder en ontvang in dit artikel een gedetailleerde gids om te leren hoe u snel toegang krijgt tot het XFA formulier via PDFelement.

Om een XFA formulier te kunnen openen, lezen en invullen, moet u een compatibele viewer hebben. PDFelement is het beste hulpmiddel om te gebruiken bij het openen van dergelijke formulieren. Dit is de nieuwste versie van PDF, genoemd als een complete PDF oplossing. Bovendien wordt het herkennen van een op XFA gebaseerd PDF formulier vereenvoudigd omdat u alleen de XFA formulierkenmerken in het PDF uitvoerprofiel (Automatic Form Field Recognition) verifieert. Het is belangrijk om het formulier op te slaan in de "compatibiliteit" modus, waardoor u de mogelijkheid heeft om te bewerken.

Het is belangrijk om op te merken dat een PDF (Portable Document Format) een bestandsformaat is die op grote schaal wordt gebruikt bij het tonen en uitwisselen van documenten, zoals een afbeelding, een tekst of een diagram. PDFelement 6 Pro heeft een extra batchverwerking zoals data-extract, convert, bate-nummering en watermerk. Dit maakt het om die redenen tot een professioneel hulpmiddel bij het bewerken van tekst en grafische afbeeldingen, het bekijken, converteren, aanmaken en annoteren van XFA formulieren. Als laatste heeft het veel sjablonen en kan het watermerk eenvoudig worden toegevoegd.


Hoe XFA Formuliere Eenvoudige en Snel Openen en Vullen

Om XFA naar PDFelement te Converteren, volg onderstaande stappen:

Stap 1: Voeg XFA Formulieren Toe

Sleep irect XFA formulieren naar PDFelement 6 Pro na het starten van de software of klik op "Bewerk PDF" in het startscherm om XFA-formulieren te openen.

hoe xfa formulieren openen

Stap 2: Open en Vul XFA Formulieren

De PDF opent de formulieren automatisch. Klik vervolgens op het tabblad Formulier en lees XFA gebaseerde PDF formulieren in met behulp van het tabblad "Weergave" die onderdelen bevat die uw documentweergaven wijzigen. Het heeft onderdelen zoals print lay-out, volledig scherm lezen, web-layout, overzicht en draft weergave. Klik vervolgens op het veld Formulier en het formulier wordt automatisch vulbaar. U kunt nu het XFA-formulier invullen.

 vul xfa formulier

Een volledige Introductie tot XFA Formulieren

XFA, wat staat voor XML Forms Architecture, zijn specificaties van XML die is ontwikkeld door JetForm om de verwerking van webformulieren te verbeteren. In 2002 werd JetForm echter overgenomen door Adobe Systems, die later XFA formulieren introduceerde. PDF XFA formulieren kunnen worden gebruikt met verschillende bestanden, zoals PDF bestanden die beginnen met de 1.5-specificaties, omdat deze zijn ingesloten in de PDF. XFA wordt beschouwd als een externe specificatie. Bovendien bepaald bij een XFA sjabloon het uiterlijk van een formulier.

Deze formulieren worden meestal intern opgeslagen in PDF bestanden of als XML gegevenspakket. De delen van een XFA-formulier bestaan uit een set XML documenten, zoals preambule, postamble, configuratie, sjablonen en dataset. De sjabloon is het meest vitale document omdat het de weergave van de XFA velden omvat, zoals pagina-afmetingen en knoppen. Met andere woorden, het biedt de structuur en stijl van de formulieren. De datasets zijn belangrijk voor de velden die in de sjabloon worden genoemd.


Introductie tot XFA Specificatie

De XFA specificatie wordt gebruikt bij het ontwikkelen van toepassingen die XFA sjablonen maken, met andere woorden formulieren die moeten worden ingevuld. Ze worden ook gebruikt bij het ontwikkelen van applicaties die XFA-formulieren verwerken. Deze XFA verwerkingsapplicaties zijn er in twee vormen. Het kan een eenvoudige zelfstandige formulierinvulling of een set client server toepassingen zijn.

Verder wordt er naar verwezen als een externe specificatie die essentieel is voor de toepassing bij PDF 1.7. XFA Grammar Specificaties tonen een set van verwijzingen die elementen en attributen uitlegt die XFA grammatica bevat. Het bevat ook een appendix waarin het gedrag van Adobe producten wordt uitgelegd die afwijken van de XFA specificatie. Ten slotte geeft het details van Adobe specifieke XFA implementatie.


Waarom U XFA Formulieren Nodig Heeft

XML Forms Architecture (XFA) biedt gegevens waarmee bedrijven interactieve formulieren kunnen maken. Het biedt ook een sjabloon - gebaseerd op grammatica die velden beschrijft waarin de gebruiker gegevens kan verstrekken.

XFA formulieren spelen een belangrijke rol in situaties zoals:

Print Formulieren

Deze toepassing kan worden gebruikt bij het afdrukken van een blanco formulier of een reeds ingevuld formulier. Het voordeel van XFA verwerking tijdens het afdrukken is dat het formulier kan worden afgedrukt met een andere afdrukweergave op basis van de gebruikersvoorkeur. De afdrukweergave kan verschillen bevatten, zoals:

Gegevens afdrukken als streepjescodes in plaats van tekst, het handtekeningveld kan worden weergegeven als onderstreept, zodat u met de hand kunt ondertekenen of als widgets kunt gebruiken of u kunt de samenvatting van de gegevens op de eerste pagina laten berekenen.

Interactie met de Gebruiker

Een XFA formulier kan op verschillende manieren communiceren met de gebruiker. Een daarvan is dat het de functies biedt die de vorm toegankelijker maken. Het maakt het ook eenvoudiger om formulieren in te vullen, omdat het een elektronische versie van een formulier is. Bovendien kunnen sommige functies interactie met een andere gebruiker veroorzaken.

Verwerken Machine-gegenereerde Data

Het XFA sjabloon kan volledig op machines gebaseerde interacties specificeren. Dit kan worden gedaan door het consumeren van gegevens die door een andere machine zijn geproduceerd, het uitvoeren van berekeningen en het indienen van bijgewerkte gegevens op een andere machine.

Bovendien biedt het gebruik van XFA formulieren voordelen, zoals een efficiënte workflow, ruimte voor dynamische interacties, een dynamische opmaak waardoor formulieren zichzelf automatisch rangschikken en schaalbaarheid bieden.


Tips voor XFA die Niet Openen

  • Op XFA gebaseerde PDF formulieren kunnen niet worden geopend in latere versies van Chrome. Dit komt omdat de ingebouwde PDF viewer in Mozilla Firefox en Google Chrome geen XFA gebaseerde PDF formulieren ondersteunt. De oplossing voor dit probleem is om Firefox en Chrome zodanig te configureren dat de PDF kan worden geopend met Adobe Acrobat of Adobe Reader.
  • Als u geen XFA gebaseerde PDF formulieren kunt openen, zorg er dan voor dat u de nieuwste reader of Acrobat hebt of download omdat u Adobe® Reader® of Adobe® Acrobat® versie 8 nodig heeft. U kunt deze downloaden bij Adobe Downloads.
  • Acrobat en Reader op Microsoft® Windows®, configureer naar de beschermde weergavemodus bij het openen van XFA gebaseerde PDF formulieren en voorkom zo dat een op XFA gebaseerde PDF wordt geopend. De oplossing is om de modus Beschermde weergave uit te schakelen in uw Acrobat of Reader.
  • Wanneer u uw mobiele apparaat gebruikt en de op XFA gebaseerde PDF formulieren weigeren te openen, downloadt u Adobe Reader voor mobiel.
  • Als uw telefoon Metro stijl gebruikt op Windows 8, moet u deze wijzigen om HTML5 te gebruiken met LiveCycle ES4 of Klassieke weergave.
Home > Hoe kan ik > Hoe Eenvoudig XFA Formulieren Openen en Vullen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen