De beeldverhouding van een afbeelding kan worden gedefinieerd als de verhouding tussen de breedte en de hoogte van een afbeelding. Als u de beeldverhouding van een afbeelding wijzigt, moet u de grootte van een afbeelding in het PDF bestand wijzigen. Maar hoe kan het formaat van een PDF afbeelding worden aangepast om een ideale beeldverhouding te krijgen? Volg onderstaande gids om de taak te voltooien met PDFelement.

PDFelement wordt geleverd met veel handige functies om PDF bestanden te bewerken, te maken en te converteren. U kunt de grootte van een afbeelding in een PDF aanpassen of de richting van de afbeelding wijzigen. U kunt ook eenvoudig één afbeelding of alle afbeeldingen uit het PDF bestand extraheren in slechts twee eenvoudige klikken.

Het beste aan PDFelement is de OCR functie. Als u een document hebt gescand, kunt u de tekst in dat bestand eenvoudig uitpakken en bewerken zonder langdurig handelingen. Als laatste, wanneer uw PDF bestand klaar is, kunt u deze converteren naar de handigste formaten zoals Microsoft Word, PowerPoint, Excel, Tekst en meer.


2 Stappen om het Formaat van PDF Afbeeldingen Uit te Voeren

Stap 1. Open PDF in PDFelement

Na de installatie start u PDFelement op uw computer. Klik vervolgens op de knop "Bestand openen" en selecteer het doel PDF bestand in uw lokale map.

Formaat aanpassen pdf afbeelding

Stap 2. Wijzig Vrijelijk de Verhouding

Nadat u het PDF bestand hebt geopend, schakelt u de optie "Bewerken" in. Nu kunt u de afbeelding selecteren waarvan u de grootte in het PDF bestand wilt wijzigen en er wordt een blauw vak omheen weergegeven.

Wijzig Vrijelijk de Verhouding: Pas de hoogte en lengte van de afbeelding aan door middel van de stippen op de hoek van het blauwe vak in de afbeelding. Wijzig de grootte van de afbeelding voorzichtig, omdat dit de kwaliteit van de afbeelding kan verstoren.

Originele Verhouding Behouden: Een andere manier is om het formaat van de afbeelding te wijzigen terwijl de oorspronkelijke beeldverhouding behouden blijft. Selecteer de afbeelding en houd "Shift" ingedrukt terwijl u het formaat van de afbeelding aanpast. Dit zal de kwaliteit van de afbeelding behouden en zal veelbelovende resultaten opleveren.

formaat wijzigen afbeelding in pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe eenvoudig van PDF Afbeeldingen het formaat Wijzigen om de Verhouding te Wijz
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen