PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Stel u voor dat het bijna tijd is om de belastingen te doen, en u heeft een heleboel handmatige bonnetjes die zijn gedigitaliseerd, maar nu moet u ze allemaal doornemen en de gegevens er handmatig uithalen! U heeft weinig tijd en te veel werk om het op tijd af te krijgen, dus wat doet u? De ideale oplossing is op zoek gaan naar een goed hulpmiddel om u te helpen zo nauwkeurig mogelijk beeld naar tekst te transcriberen. De afbeeldingstranscribent die u gebruikt moet niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook een groot volume aankunnen, afhankelijk van het aantal bestanden dat u naar tekst moet converteren.

Hoe Een Afbeelding Naar Tekst Omzetten

PDFelement is in wezen een PDF-editor met uitgebreide functionaliteit waaronder bulkconversie in meerdere formaten, optische tekenherkenning (OCR) en andere geavanceerde hulpprogramma's. De kernfuncties omvatten robuuste gereedschappen voor bewerken, aantekeningen maken, formulieren maken en invullen, redigeren en andere beveiligingsimplementaties, bulkconversie en gegevensextractie uit afbeeldings- of PDF-bestanden. Deze laatste functionaliteit is precies wat ons zal helpen bij het transcriberen van een afbeelding naar tekst. Volg gewoon de gedetailleerde stappen hieronder, en u bent in een paar minuten klaar.

Stap 1: Maak het PDF-bestand van het afbeeldingsbestand

De eerste stap na het downloaden en installeren van PDFelement is het converteren van uw gescande beeldbestanden naar PDF. Dit kunt u eenvoudig doen door op "PDF maken" te klikken, vervolgens de afbeelding te selecteren en te openen.

transcribe image to text

Als u meerdere documenten hebt, zoals uw digitale ontvangstbewijzen in afbeeldingsformaat, kunt u op de optie "PDF samenvoegen" klikken en één grote PDF maken, wat het proces enorm zal versnellen.

Stap 2: Voer OCR uit op het geconverteerde bestand

Als u uw PDF bestand klaar hebt, ziet u een optie "OCR uitvoeren" in de blauwe balk, waar u op moet klikken. U zal snel klaar zijn, waarna het optionele bewerkingsgedeelte komt.

transcribe picture to text

Stap 3: (Optioneel) - Breng wijzigingen aan in de geconverteerde tekstgegevens

Als u wijzigingen wilt aanbrengen, kunt u kiezen tussen de regelmodus en de alineamodus, die u elk een eigen set bewerkingsgereedschappen bieden waarmee u de tekst kunt wijzigen. Hoewel de nauwkeurigheid van de OCR in PDFelement de beste in zijn klasse is, is er altijd een foutmarge, vooral als het gaat om iets dat zo belangrijk is als bonnetjes voor het invullen van uw belastingaangifte. Als u iets ongewoons opmerkt, biedt deze stap u de kans om het te corrigeren.

image transcriber

Stap 4: Converteren naar een gekozen uitvoerformaat

In deze stap kunt u kiezen om de informatie te exporteren naar een van de vele formaten. Excel is misschien een goed idee voor het berekenen van bonbedragen, enz., maar misschien wilt u de afbeelding naar tekst transcriberen of gewoon als Word-bestand voor uw naslagwerk. Wat u ook nodig hebt, PDFelement heeft het voor u.

transcribe picture

Dit is zeker de methode bij uitstek voor elk soort werk waarbij u een foto naar tekst of een gescand beeldbestand naar een tekstalternatief moet omzetten. U kunt echter ook online diensten overwegen waarmee u uitsluitend foto's en andere beeldbestanden kunt transcriberen.


Hoe een Afbeelding Omzetten naar Tekst met Behulp van een Online Service

Aangezien de meeste online diensten voor het converteren van afbeeldingen naar tekst (OCR-diensten) over het algemeen hetzelfde proces omvatten, volgt hier de grote lijnen:

  • Stap 1: Kies een gereputeerde website die gratis of betaalde OCR conversie van beeld naar tekst aanbiedt.
  • Stap 2: Upload uw afbeeldingsbestand of -bestanden, afhankelijk van de beperkingen die de site toepast.
  • Stap 3: Selecteer het uitvoerformaat en andere parameters zoals gevraagd op de site.
  • Stap 4: Klik op de knop Converteren en wacht tot het document is geconverteerd.
  • Stap 5: Download de geconverteerde tekst en controleer op juistheid en fouten.

Hoewel dit misschien een handige manier lijkt om snel en zonder iets te hoeven downloaden afbeeldingen naar tekst om te zetten, zijn er verschillende aspecten die u eerst moet overwegen voordat u deze weg inslaat. Voor uw gemak hebben we een vergelijkingstabel samengesteld, zodat u weet wat u krijgt met elk type OCR-service. In het kort, PDFelement vs. online OCR service opties.

Comparison Table for the 2 Ways to Transcribe Image to Text

Kenmerk
PDFelement
Online OCR
Gegevensbeveiliging Zeer veilig, aangezien er geen informatie naar het internet wordt geüpload Niet ideaal voor gevoelige of privé-informatie, zoals financiële of persoonlijke gegevens
Gereedschap voor andere doeleinden Volledige functionaliteit voor het bewerken van PDF's, evenals robuuste functies voor batchverwerking en -conversie Meestal niet beschikbaar
Stabiliteit Zeer stabiel, aangezien er geen online connectiviteit bij betrokken is Als uw verbinding verbreekt, moet u alles opnieuw doen
Dependability Zeer betrouwbaar Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de uptime van de server, enz.
Gebruiksgemak Eén keer installeren, steeds opnieuw gebruiken, zelfs batchconversies Voor de meeste diensten moet elk document afzonderlijk worden geüpload
Typen uitvoer Uitgebreide lijst van uitvoerformaten Beperkt tot twee of drie soorten

Er zijn veel goede PDF-editors met OCR-functies te vinden, maar geen enkele is zo uitgebreid en betaalbaar als PDFelement. U hebt de keuze uit Windows- of Mac-versies, en een Standaard- en Pro-editie voor al uw PDF-behoeften. Zelfs als u alleen de Standaard-editie nodig hebt, kunt u de gratis Pro-proefversie gebruiken om OCR op uw belangrijke documenten uit te voeren. Kortom, het programma is betaalbaar, handig en krachtig, en wordt geleverd met een aantrekkelijke interface die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is.

Home > Hoe kan ik > Hoe Een Afbeelding Naar Tekst Omzetten
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen