PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een veel voorkomend probleem voor mensen die met PDF documenten werken, is hun onvermogen om gevoelige inhoud binnen de documenten te beveiligen. Zelfs als u een PDF versleutelt met een wachtwoord, kunnen anderen nog steeds het wachtwoord hacken en toegang krijgen tot de inhoud. Hoe kunt u uw PDF veilig publiceren of delen op het internet zonder informatie te lekken? U hoeft alleen te weten hoe u tekst in PDF documenten wit maakt. Dit is vrij eenvoudig als u dat hebt gedaan met PDFelement.

Misschien is de beste methode om een PDF wit te maken door een professioneel redactiehulpmiddel te gebruiken die een reeks opties met een PDF mogelijk maakt. Een hulpmiddel dat ten zeerste wordt aanbevolen, is PDFelement. Het is een compleat pakket dat toegang biedt tot bewerkings-, transformatie-, organisatie- en combinatiehulpmiddelen voor PDF documenten. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om een PDF te beheren volgens hun behoeften en eraan te werken zonder het brondocument te hoeven openen.

 hoe tekst in een pdf wit maken

Het slimme hulpmiddel kan de vereiste delen zoals tekst, afbeelding en andere objecten in het document wit maken. U kunt ook specifieke tekst doorzoeken en dezelfde woorden in een PDF tegelijk bewerken. PDFelement geeft u ook de mogelijkheid om de kleur van het bewerkingsgebied te wijzigen, aangepaste tekst of een bericht in te stellen, redactiecode toe te voegen. Het heeft ook een ingebouwde OCR waarmee een gescande PDF kan worden omgezet in een volledig bewerkbaar document. Hiermee kunt u eenvoudig tekst in gescande PDF's wit maken.


3 Stappen om Tekst in een PDF wit te maken

Het proces van redactie is over het algemeen vrij eenvoudig te volgen. Het vereist dat gebruikers de gegevens of afbeeldingen die moeten worden verwijderd selecteert. Als dat eenmaal is gebeurd, zal het redactie hulpmiddel dat gedeelte van de tekst of een afbeelding eenvoudigweg wit maken en het met een redactievak beslaan. Op deze manier houdt het geredigeerde gedeelte op te bestaan en kan het door geen enkel ander hulpmiddel worden gelezen.

Stap 1. Importeer PDF in PDFelement

Na succesvolle installatie voert u PDFelement uit op uw computer. Open het PDF document dat moet worden wit gemaakt door op de knop "Bestand openen" te klikken.

pdf wit maken

Stap 2. Selecteer het Gedeelte dat moet worden Wit Gemaakt

Klik op de knop "Markeren voor redactie" in het tabblad "Beveiligen". Selecteer vervolgens het gehele tekstgebied of de afbeelding waaraan moet worden gewerkt.

hoe een pdf wit maken

Stap 3. Wit Maken PDF met Redactie

Klik met de rechtermuisknop op het gebied Redactie en kies "Eigenschappen". Hierdoor wordt het venster Eigenschappen geopend, waar u de kleur kunt kiezen van het gebied dat is geredigeerd. Als u een tekst bovenaan wilt toevoegen, kiest u gewoon de optie "Gebruik overlaytekst". U kunt ook "Redactiecodes" aanvinken om meer informatie toe te voegen. Klik tenslotte op "Redacties toepassen" om de PDF permanent wit te maken.

hoe tekst in een pdf wit maken
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Bestanden op een Snelle Manier Wit Maken
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen