Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe macOS 10.14-update te repareren die niet wordt weergegeven in App Store

author name

2022-06-15 16:21:59 • Filed to: macOS 10.14 Oplossingen • Proven solutions

Methode om macOS 10.14-update te repareren die niet wordt weergegeven in App Store

content:

Wanneer de macOS 10.14-update niet wordt weergegeven in de Mac App Store, kunnen de beste productiviteitsapps voor macOS ervoor zorgen dat een dergelijke fout de productiviteit van de gebruiker niet belemmert. Dropbox is een van de beste productiviteitsapps die samenwerking aan projecten vergemakkelijkt door gebruikers in staat te stellen eenvoudig bestanden te maken en te synchroniseren tussen meerdere apparaten in de nabijheid of op externe locaties. Dit bevordert de productiviteit, zelfs wanneer de gebruiker gedwongen is om een oudere macOS te gebruiken omdat macOS 10.14 niet in updates in de App Store verschijnt.

Hoe App Store te herstellen die geen updates toont op macOS 10.14

Het is gebruikelijk om een misleidende macOS App Store updates pagina tegen te komen, direct na het uitvoeren van de macOS 10.14 update. Een gebruiker kan met ontzag vaststellen dat macOS 10.14 App Store-updates geen duidelijke precisie toont na het installeren van de macOS 10.14-update. De gebruiker die dit ervaart, ziet een lijst met app-update-badges met actieve updateknoppen naast elk van hen, maar stuit op een foutmelding "Geen updates beschikbaar" wanneer hij op het updates-pictogram klikt. Dergelijke niet-reagerende updates worden ghost-updates genoemd.

De App store die geen updates toont op macOS 10.14 is het gevolg van een breuk in de gegevensoverdracht tussen de App Store-updates pagina en de App Store-badge. Ze komen vooral voor wanneer verzoeken om updates de Apple server overspoelen tijdens de eerste dagen van de macOS update release.

In het onderstaande gedeelte wordt uitgelegd hoe u het kunt oplossen als de macOS 10.14-updatewaarschuwing niet wordt weergegeven in de App Store.

1. Afsluiten en opnieuw opstarten

Afsluiten ontlast elke functionaliteit van elke vorm van activiteit om de weg vrij te maken voor het opstarten vanuit volledige static. Alle caches worden overschreven en de App Store krijgt de mogelijkheid om app updates opnieuw te controleren.

2. Voorkeursinstellingen wijzigen

Als macOS 10.14-updates niet in de App Store verschijnen, kan dit door bepaalde voorkeursinstellingen worden verhinderd.

Open Systeemvoorkeuren en selecteer de App Store, schakel vervolgens de functie Automatische updates controleren in voor alle opties. Klik op Nu Controleren om te zien of het probleem is opgelost. Zo niet, ga dan verder met de volgende stap.

3. Controleer Recente App Store Aankopen

Open de App Store en klik op het pictogram Gekocht. Meld u aan met uw Apple ID. Door op de gekochte app te klikken, kan de server de handeling van de gebruiker om op het pictogram Gekocht te klikken, soms interpreteren als een teken dat de gebruiker is uitgelogd en een nieuwe login nodig kan hebben. Dit zou de updates pagina kunnen vernieuwen om echte updates te onthullen. Maar als macOS 10.14 App Store-updates nog steeds niet worden weergegeven, ga dan door naar de volgende stap.

4. Apps handmatig bijwerken

Wanneer u op de pagina Gekocht bent, controleert u of er voor elke app updates beschikbaar zijn en downloadt u deze. Soms kan de gebruiker, door slechts één handmatige updatecontrole op deze manier uit te voeren, ervoor zorgen dat het venster Updates weer goed werkt. Als het probleem aanhoudt, gaat u verder met de volgende optie.

5. Kijk of er updates zijn op de Uitgelichte Lijst

Open de App Store en klik vervolgens op het pictogram Uitgelicht. Klik op een updateknop die onder een van de vermelde apps verschijnt om handmatige updates uit te voeren. Net als bij de vorige stap hierboven kan een handmatig uitgevoerde update ook de juiste werking van het venster Updates herstellen. Maar als deze App Store Foutoplossing voor Updates die niet Verschijnen niet werkt, ga dan verder met de volgende stap.

6. App Store-cache wissen

Open het menu Ga en kies Ga naar Map. Typ dan ~/Library/Caches in. Zoek de map com.apple.appstore. En verwijder deze. Open het Ga-menu opnieuw en kies de Ga Naar-Folder. Typ in: /private/var/folders en open vervolgens elke map en elke submap om de map com.apple.appstore te lokaliseren en verwijder deze map. Start de Mac opnieuw op. Maar als de macOS 10.14 update nog steeds niet wordt weergegeven in de Mac App Store, ga dan verder met de volgende stap.

7. App Store-voorkeuren verwijderen

Open het menu Ga en kies Ga Naar map. Typ in ~/Library/Preferences/com en zoek naar het bestand com.apple.appstore.plist

Verwijder dit bestand. Open opnieuw het menu Ga en kies Ga naar map. Typ in: ~/Library/Preferences/com en zoek dan het bestand com.apple.storeagent.plist

Verwijder dit bestand en start uw Mac opnieuw op.


fix macos 10.14 update alert not showing on app store

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > macOS 10.14 Oplossingen > Hoe macOS 10.14-update te repareren die niet wordt weergegeven in App Store