Veel mensen weten niet wat CBR is, maar dat zou niet het geval moeten zijn. CBR is gewoon een bestandsformaat voor stripboeken of een RAR bestandsformaat. Het is belangrijk op te merken dat CBR ook een gecomprimeerd archief is van sommige beeldbestanden zoals PNG, JPEG en GIF. CBR wordt normaal gesproken gebruikt in speciale readers en het kan worden geopend door Winrar, maar het verschil is dat het waarschijnlijk niet zal worden weergegeven als een stripboek die in pagina's zijn gekoppeld, in tegenstelling tot wanneer het wordt bekeken in een speciale reader.

Apps die u Kunnen Helpen bij het Lezen van CBR

1. ComicScreen- ComicViewer

cbr to pdf converter android

Dit is een app die kan helpen bij het lezen van CBR-bestanden op uw android apparaat. Met deze app, kunt u snel en gemakkelijk afbeeldingen, foto's, evenals gescande kopie in een ZIP-bestand bekijken. Het ondersteunt afbeeldingen zoals BMP, PNG, GIF en JPEG. Een aantal van de belangrijkste functies van deze app zijn pagina verplaatsen, voorbeeld, bladwijzer voorbeeld, automatische pagina resort, slepen en neerzetten plus andere functies. Het is belangrijk op te merken dat naast het lezen van CBR, deze app ook CBZ, RAR en ZIP ondersteunt.


2. Comics Reader

cbr to pdf converter android

Dit is een andere kwalitatieve CBR naar PDF converter voor android die CBR-bestanden kan lezen. Het is licht van gewicht en beschikt over een heleboel functies. Bijvoorbeeld, het is geoptimaliseerd voor android sjablonen, het is compatibel met alle schermresolutie, bidirectioneel scrollen als de pagina groter is dan het scherm en vele andere functies. Een ander ding waardig te vermelden is dat deze app zal toestaan bestanden op afstand te downloaden met behulp van een PHP-script. Comics reader is een populaire app die wordt gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om CBR bestanden te lezen.


Apps that Can Be Used to Convert CBR to PDF

1. Readler-Great Reader

cbr to pdf converter android

Het goede van deze app is dat het kan worden gebruikt om PDF, stripboeken en CBR te lezen, allemaal gratis en zonder enige reclame. In deze app kunt u uw CBR-bestanden omzetten in PDF en ze comfortabel lezen, omdat het in staat is om elk PDF-bestand te lezen. Het voordeel dat deze app heeft ten opzichte van sommige andere apps is dat het ook CBR-bestanden kan lezen en dit maakt het een zeer goede een ideale app. Iets anders belangrijks om te benadrukken is dat deze app snel, eenvoudig en zeer duidelijk is en in staat om bestanden te downloaden naar de lezer. Er zijn andere goede functies te vermelden, zoals de mogelijkheid om notities en opmerkingen te delen met anderen.


2. Ebook Converter

cbr to pdf converter android

Dit is een hele goede converter die documenten kan omzetten naar eBook formaten. Gelukkig voor de gebruikers is het gemakkelijk te gebruiken, omdat de conversie gewoon bestaat uit het selecteren van de bestanden en te klikken op "Converteren". Na de conversie hebt u de keuze om het op uw apparaat te gebruiken of om het met uw apparaat te verzenden. Er zijn een heleboel conversies die u kunt doen met deze app. Zo kunt u bijvoorbeeld ePub naar PDF, ePub naar mobi converteren, PDF naar epub, CBR naar PDF, CBZ naar PDF en nog veel meer.


Lees een PDF met PDFelement

Het is belangrijk op te merken dat het één ding is om een CBR naar PDF te converteren en het is een ander ding om de geconverteerde bestanden te lezen. Na de conversie heeft u de mogelijkheid om de PDF comfortabeler te lezen en een beter hulpmiddel te gebruiken voor een betere leeservaring. Om deze reden is PDFelement het meest aanbevolen voor een betere lees en aantekeningen ervaring.

cbr to pdf converter android
google play store

Met PDFelement kunt u uw PDF comfortabel lezen en ook gemakkelijker en beter aantekeningen maken. Er zijn ook andere belangrijke functies die u kunt krijgen met PDFelement en dit is de reden waarom het een van de meest gewilde apps in de markt tegenwoordig en het beste alternatief voor Adobe is.

Tot slot, CBR bestanden zijn niet populair, maar het lezen ervan zou geen probleem moeten zijn aangezien er apps zijn die kunnen helpen zoals hierboven gesuggereerd. Een andere optie is echter het converteren naar PDF zoals hierboven beschreven en het lezen in PDFelement. PDFelement is veruit een van de beste apps die u een betere lees- en aantekenervaring kan bieden.


Home > PDF-app > De Beste CBR naar PDF Converters voor Android
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen