PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoewel EPUB een veelgebruikte bestandsindeling is, blijft ze in vergelijking met PDF op de tweede plaats als het gaat om bepaalde kenmerken die de leeservaring verbeteren. Ten eerste hebben EPUB-bestanden niet de printoptie zoals PDF-bestanden die hebben. Ten tweede ondersteunt het EPUB-formaat niet de opslag van aantekeningen direct in het bestand zelf. Een geannoteerd ebook toont de annotaties dus niet wanneer het op een ander apparaat wordt gelezen. Deze nadelen beperken de manieren waarop de geannoteerde bestanden kunnen worden gebruikt. Om deze nadelen te ondervangen, kunnen EPUB-bestanden worden geconverteerd naar PDF-bestanden, die zijn voorzien van afdruk- en annotatiemogelijkheden. Maar niet alle EPUB-naar-PDF-converter-apps voldoen aan de eisen wat betreft de integriteit van de uitvoerlay-out en de markeerfuncties van de PDF's die ze produceren. Maar de volgende EPUB-naar-PDF-apps zorgen voor optimale conversies:

1 . Ebook (EPUB, MOBI, FB2 en anders) naar PDF Converter (Android)

epub to pdf converter

De kern van het ontwerp van deze app is eenvoud. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over het formaat van een ebook, aangezien ze de app kunnen gebruiken om een breed scala aan bestandsformaten naadloos om te zetten naar PDF, zodat de bestanden beter leesbaar zijn op hun apparaten. De app beschikt echter niet over een ingebouwde PDF-viewer.

Het maakt de conversie van meerdere bestanden in één keer mogelijk. De app converteert bestanden op een beveiligde server. De te converteren bestanden worden overgebracht via een beveiligd HTTPS-protocol, en elk spoor van de bestanden wordt binnen een uur na de conversie verwijderd van de server.


2. The File Converter (iOS)

epub to pdf app

Dit is een van de meest veelzijdige en echte bestandsconverter apps. Gebruikers kunnen een breed scala aan ebookformaten converteren naar PDF, waaronder EPUB, MOBI en LFR. De app stelt gebruikers ook in staat om video- en audiobestanden te converteren van en naar een aantal formaten, waaronder AVI, MPEG-2, MP3 en WAV. Dankzij de opties voor het delen van bestanden in de app kunnen gebruikers geconverteerde bestanden via iTunes Bestandsdeling overzetten naar andere apparaten en clouddiensten. De geconverteerde bestanden worden ook automatisch opgeslagen in de in-app bestandsbrowser, en ze kunnen met andere apps worden bekeken.

Aangezien de app de conversie op een cloud server uitvoert, moeten gebruikers de app onvoorwaardelijke toestemming geven om bestanden naar de converter server van de app te verzenden. Maar de geconverteerde bestanden worden onmiddellijk na de conversie van de server verwijderd.


3. The Ebook Converter (iOS+Android)

convert epub to pdf phone

Deze app is veel meer dan een EPUB naar PDF converter app, omdat het ook bestanden converteert van en naar MOBI, AZW3, TXT, en een groot aantal andere ebook formaten. Gebruikers kunnen ook bestanden van verschillende formaten lezen in de app.

Net als de andere hierboven besproken apps, voert deze app conversies uit op een beveiligde server, wat zorgt voor snelle conversies die relatief minder batterijvermogen verbruiken. Gebruikers kunnen echter per keer geen bestanden converteren die groter zijn dan 1GB.

Hoe PDFelement de conversie van EPUB naar PDF de perfecte afwerking kan geven

De uitdaging houdt niet echt op zodra een EPUB-bestand met succes naar PDF is geconverteerd. De meeste PDF-lezers zorgen niet voor een leeservaring die vergelijkbaar is met die van e-boeklezers. Daarom is het belangrijk dat een apparaat over een degelijke PDF-reader beschikt. Dergelijke apps bieden ook betere annotatie- en bewerkingsoplossingen. PDFelement voldoet perfect aan deze eisen. PDFelement is een PDF-viewer bij uitstek die wordt geleverd met een indrukwekkende verzameling annotatiegereedschappen. Het is de ultieme bestandsbeheer-app voor tal van besturingssystemen. Daarnaast kunnen gebruikers PDF's bekijken, de teksten en pagina's in de PDF ordenen en afbeeldingen manipuleren.

pdf to kindle app
app store

Door EPUB naar PDF te converteren, bieden de eerder genoemde EPUB naar PDF apps de mogelijkheid om bestanden die oorspronkelijk onduidelijk en slecht leesbaar zijn, te lezen, van markeringen te voorzien en van commentaar te voorzien. Het EPUB-formaat wordt geleverd met reflow-attributen die het gemakkelijk maken om EPUB-bestanden naar PDF te converteren. Veel EPUB-naar-PDF-apps zijn echter nog niet perfect in het converteren van bestanden, en dat kan een groot ongemak zijn. Ze kunnen uitmonden in uitvoer die vermengd is met cursieve teksten en die moeilijk te doorbladeren en te markeren zijn. Met de hierboven genoemde apps kan de symmetrische conversie van EPUB bestanden naar PDF echter in een handomdraai worden uitgevoerd.

Home > PDF-app > De Beste Apps om EPUB nar PDF te Converteren
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen