PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF-bestanden (portable document format) zijn een van de meest gebruikte bestandsformaten voor alle platforms, en ze zijn ook uiterst mobiel-vriendelijk. Ze maken het delen van bestanden gemakkelijker, behouden de documentopmaak en kunnen rechtstreeks in een browser worden geopend.

Maar hoe gemakkelijk is het om uw bestanden om te zetten in een PDF vanaf uw iPhone? Nou, dat hangt af van de gebruikte app. Bekijk onze lijst met de beste apps voor het converteren van RTF naar PDF op de iPhone en ontdek wat ze zo geweldig maakt.

5 Aanbevolen RTF-naar-PDF-Converters op de iPhone

1. PDF Converter Documents To PDF

convert rtf to pdf iphone ipad

PDF converter is een gratis app voor uw iPhone waarmee u gemakkelijk webpagina's, tekstberichten, e-mailbijlagen en RFT-bestanden kunt opslaan als PDF-bestanden. U kunt ook meerdere PDF-bestanden samenvoegen tot één PDF-bestand, waardoor u niet alleen geheugen bespaart op uw telefoon of tablet, maar u ook gemakkelijk toegang krijgt tot al uw informatie.

Ook kunt u PDF's delen via e-mail, iTunes of Dropbox. Er zijn ook in-app aankopen beschikbaar, zodat u de volledige functionaliteit van deze app kunt krijgen. Voor deze app is iOS 10 en hoger vereist.


2. The Document Converter

convert rtf to pdf iphone ipad

De document converter is een gratis app die beschikbaar is in iTunes en waarmee u snel elk document kunt converteren naar een PDF-bestand of vice versa. De conversie vindt plaats op een beveiligde cloud server, waardoor snelle 15-seconden conversies mogelijk zijn, en wat deze PDF converter ook een geweldige batterijbesparende app maakt.

U heeft toegang tot al uw geconverteerde bestanden via een in-app browser of via de bestanden-app in iOS 11. Ook hier zijn er in-app aankopen beschikbaar, maar bij deze app heeft u ook de mogelijkheid om een levenslange versie te kopen voor volledige toegang. De documentconverter-app vereiste iOS 10 en hoger.


3. DocAS Lite

convert rtf to pdf iphone ipad

Met DocAS lite, een andere gratis app die beschikbaar is in iTunes, kunt u niet alleen uw RTF-bestanden converteren naar PDF, maar ook aantekeningen maken, vergaderingen opnemen en al uw aantekeningen/documenten delen vanuit de app. Maar deze app is meer dan een eenvoudige PDF-converter, het stelt u in staat om aantekeningen of notities toe te voegen aan uw PDF-bestanden, evenals URL-links toe te voegen, foto's in te voegen en PDF-bestanden te exporteren.

U kunt uw documenten gemakkelijk e-mailen, afdrukken via Airprint en delen met anderen, allemaal met behulp van de in-app functies. Deze iPhone-app is de lite-versie van DocAS, hoewel u de optie hebt om de volledige versie te kopen via een in-app aankoop. De DocAS Lite-app ondersteunt ook geheel iOS 6 en hoger, waardoor het een uitstekende app is voor oudere iPhones en iPads.


4. Rich Text & File Manager

convert rtf to pdf iphone ipad

Met deze iPhone app kunt u niet alleen RTF's converteren, maar ze ook maken vanaf uw telefoon of iPad. Met een in-app aankoop kunt u vervolgens uw RTF omzetten in een PDF-bestand. Met de Rich Text & File Manager app kunt u ook bestanden en mappen in en uitpakken.

De eenvoudige UI is vrij eenvoudig, maar is gemakkelijk te navigeren, en snel te gebruiken, de app ondersteunt ook iOS 7 en hoger, waardoor het ook een goede app is voor oude modellen van de iPhone en iPad.


5. PDF Export

convert rtf to pdf iphone ipad

PDF Export is een betaalde app die beschikbaar is voor iPhone, iPad en iPod touch. Het helpt u om PDF-documenten in een enkel bestand te bekijken, bewerken en converteren, en voor gebruiksgemak, maakt PDF Export het mogelijk om te delen via de cloud via een reeks cloud-server opties. U kunt zelfs een watermerk in uw PDF zetten door middel van een in-app aankoop, waardoor u meer controle over uw werk krijgt.

Als u zich zorgen maakt over privacy en veiligheid, hebben ze unieke opties en functionaliteit in de hele app die zorgen voor u aanpakken, inclusief privé delen, een met een wachtwoord beveiligde PDF-functie en een optie om de app zelf met een wachtwoord te beveiligen. Dit maakt het een geweldige app voor beveiligings- of auteursrechtbewuste personen. De PDF Export-app vereist iOS 9 en hoger, wat weer geschikt is voor mensen met een oudere iPhone of iPad.

Maar als u op zoek bent naar een app met de beste all-round mogelijkheden, dan raden wij de PDFelement - PDF Editor iOS app aan.


Lees en Bewerk PDF met PDFelement

convert rtf to pdf iphone ipad

PDFelement biedt uitstekende all-round functionaliteit voor uw PDF-conversie en -bewerkingsbehoeften en dat allemaal gratis. Met de app kunt u met één app uw PDF-bestanden bewerken, converteren, annoteren, combineren en zelfs ondertekenen, zodat u alles kunt doen wat u nodig hebt. PDFelement biedt u zelfs een camera-naar-PDF-functie, zodat u foto's rechtstreeks in een PDF-bestand kunt omzetten en gemakkelijk met anderen kunt delen.

app store

Met de app kunt u uw bestanden importeren vanuit de cloud-opslag, zodat u snel en veilig toegang hebt tot wat u nodig hebt. De app voldoet aan de GDPR-normen, zodat u met een gerust hart uw privacy en gegevensbeveiliging kunt beschermen. Al met al is deze app een allrounder met zowel creatieve als beveiligingsfuncties.

Dus, dat is het, onze handleiding voor de beste PDF converter apps die beschikbaar zijn om te downloaden via iTunes.We hopen dat u deze handleiding zowel nuttig en informatief vond in het helpen van het uitkiezen van de beste app voor uw iPhone als het gaat om het maken, converteren en bewerken van uw nieuwe PDF-bestanden.


Home > PDF-app > De Beste Apps om een RTF te Converteren naar een PDF op de iPhone
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen