PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Tekstformaten, eenvoudig gezegd als TXT, is een standaard tekstdocument dat bekend staat om zijn niet-opgemaakte tekst, maar het wordt herkend door elk tekstverwerkingsprogramma. Terwijl tekstformaat goed is, is het heel anders dan PDF, omdat PDF meer biedt. Veel mensen zetten tekst om naar PDF en de reden daarvoor is heel duidelijk. In de eerste plaats, is PDF meer beveiligd dan andere bestandsformaten, het is niet gemakkelijk te bewerken, behalve met gespecialiseerde software in tegenstelling tot Word-documenten, kan het worden beschermd met een wachtwoord om ongeoorloofde toegang te voorkomen en dit is de reden waarom veel mensen liever PDF-formaten hebben.

4 Apps Om Tekst naar PDF te Converteren op Android

1. All Files to PDF Converter

android text to pdf

Deze converter kan tekst naar PDF voor android converteren. Het heet All Files to PDF Converter omdat u het kunt gebruiken om niet alleen tekst te converteren naar PDF, maar andere bestandsformaten zoals Word, Excel, HTML, en PNG. Deze app is een compleet pakket omdat u ook tekstberichten, Foto's, contacten en foto's kunt converteren naar PDF en het is heel gemakkelijk in gebruik. Deze app heeft veel upgrades ondergaan in de afgelopen tijd en het is opgewaardeerd.

Voordelen:

 • Converteert andere bestanden dan alleen de tekst naar PDF conversie
 • De interface is goed ontworpen en dit maakt het gemakkelijk te gebruiken

Nadelen:

 • Het converteren van grote bestanden kan problematisch zijn
 • Voor nieuwe gebruikers kan het moeilijk zijn

2. PDF Creator

convert text to pdf android

Dit is een van de gemakkelijkste android tekst naar PDF converters die u helpt om conversies gemakkelijker en snel en zonder stress uit te voeren. Het is gemakkelijk te gebruiken omdat het eenvoudig ontworpen is met een vriendelijke gebruikersinterface. Bovendien is de installatie ook rechttoe rechtaan op uw android apparaat. PDF creator verbetert uw productiviteit omdat het alles heeft wat nodig is om uw werk gemakkelijker te maken door het te converteren naar het PDF-documenttype formaat. PDF Creator kan worden gevonden in de Google Play store en het is een goede app met prima beoordelingen.

Voordelen:

 • Easy to use
 • Installatie is eenvoudig

Nadelen:

 • Er ontbreken enkele belangrijke functies

3. PDF Creator Text and Images Converter to PDF 2018

sms to pdf android

Als u tekst of beeld naar PDF wilt converteren, is deze app een van de meest aanbevolen. Dit komt omdat het een eenvoudig te gebruiken app is en een offline modus heeft waarvoor geen internetverbinding nodig is. Het heeft een heleboel functies en deze omvatten het delen van geconverteerde PDF's met anderen, de mogelijkheid om uw eigen PDF-bestanden snel en gemakkelijk te maken. Deze app werkt op alle Android-apparaten en wanneer de conversie is voltooid, zal het de bestanden voor u klaarzetten om te downloaden.

Voordelen:

 • Het is gemakkelijk te gebruiken en snel
 • Het produceert hoge kwaliteit
 • Ondersteunt meerdere formaten

Nadelen:

 • Heeft beperkte functies

4. PDF Suite- Scan, Read, Merge and Convert PDFs

android text to pdf

Een ander heel goed hulpmiddel die u kan helpen bij het omzetten van tekst naar PDF voor android is PDF Suite. Afgezien van de conversie, is het ook in staat om te scannen, lezen en samenvoegen van PDF's, sneller dan de meeste andere apps. Wat dit betekent is dat deze app samenvoeggereedschap, leesgereedschap en scangereedschap heeft dat al deze dingen mogelijk maakt. Deze app staat er ook om bekend om zijn beveiliging en dit betekent dat uw documenten beveiligd zijn wanneer u de app gebruikt. Het kan een heleboel dingen zoals het delen van uw PDF's met anderen, het afdrukken van uw PDF-bestanden en het scannen van uw PDF vanaf uw camera. PDF Suite is beschikbaar in de Google Play store en u kunt deze app downloaden en installeren op uw Android-apparaten.

Voordelen:

 • Het laadt zeer snel, sneller dan de meeste apps
 • Mooie interface

Nadelen:

 • Heeft beperkte functies

Read PDF with PDFelement

android text to pdf

De hierboven genoemde apps kunnen heel wat, zelfs met hun beperkte mogelijkheden. Het is echter altijd mogelijk om op zoek te gaan naar meer, vooral op het gebied van lezen en annoteren. Gelukkig, als u een betere lees- en aantekenervaring op uw android apparaat wilt, is PDFelement een van de beste hulpmiddelen voor dit doel.

google play store

PDFelement verhoogt uw productiviteit omdat het alles biedt wat u nodig hebt om ook onderweg aan uw bestand te werken. Met PDFelement kunt u PDF's markeren en van aantekeningen voorzien, de inhoud markeren, onderstrepen of zelfs doorstrepen. PDFelement is een gratis PDF-lezer en ook een goede bestandsbeheerder. Daarom, als u iets extra's wilt speciaal om PDF's te lezen en aantekeningen te maken, is het raadzaam om PDFelement te gebruiken.

Tot slot, om tekst om te zetten naar PDF voor android moet u de juiste apps gebruiken. Gelukkig zijn er een heleboel apps zoals hierboven te zien is. Echter, als u iets extra moois en beters wilt, blijft PDFelement uw beste keuze.


Home > PDF-app > De Beste apps om Tekst Om Te Zetten naar PDF op Android
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen