Mogelijk moet u pdf-formulieren invullen, zoals een belastingformulier, aanvraagformulier of enquête. Dit op uw telefoon uitvoeren is de handigste en gemakkelijkst toegankelijke optie. De focus van dit artikel ligt op het invullen van een pdf-formulier onder Android. Er zijn verschillende apps online om deze handeling uit te voeren. De 5 beste programma's om PDF-formulieren onder Android in te vullen, worden als volgt aangegeven:

Top 5 hulpmiddelen voor het invullen van PDF-formulieren onder Android

1. Adobe Invullen en Ondertekenen

Dit is een gebruiksvriendelijke PDF-formulierinvuller die gratis is en waarmee u formulieren direct kunt invullen, ondertekenen en verzenden. U kunt er ook een foto van een papieren formulier maken en dit vervolgens invullen met uw smartphone of tablet, waarna u het elektronisch kunt ondertekenen en verzenden.

hoe u een pdf-formulier invullen onder Android

Belangrijkste Kenmerken:

 • Met Adobe Invullen en Ondertekenen kunt u papieren formulieren scannen met uw telefooncamera
 • Laat u ook een bestand openen vanuit e-mail
 • Met de app kunt u formulieren nog sneller invullen met behulp van aangepaste automatische invulitems
 • Met de software kunt u eenvoudig uw handtekening maken met een stylus of uw vinger
 • Vervolgens kunt u de handtekening of initialen aan het pdf-formulier toevoegen
 • Hiermee kunt u formulieren opslaan en direct via e-mail naar vrienden, zakenpartners en collega's sturen
 • Het gebruik van deze software is een innovatieve manier om groen te worden, aangezien u formulieren via e-mail kunt verzenden, zodat u niet meer hoeft te printen of te faxen

2. Fillr

Deze software is de meest intelligente automatische invuller ter wereld voor uw mobiele webbrowser-app. Het is niet alleen snel en nauwkeurig, maar ook veilig en gemakkelijk te gebruiken. Fillr heeft mogelijkheden voor het standaardiseren van mobiele formulieren in een formaat dat gemakkelijk kan worden gelezen en veilig kan worden ingevuld in slechts een tik op uw scherm. Het gebruik van Fillr geeft u gemoedsrust omdat het ervoor zorgt dat uw profielgegevens zijn beveiligd met behulp van PIN-bescherming en volledige codering.

app om pdf-formulieren onder android in te vullen

Belangrijkste Kenmerken:

 • Momenteel werkt het als een extensie voor mobiele webbrowsers zoals: Dolphin, Stealth Browser, FlashFox, Lite Speed Super Fast Browser en Browser 4G
 • Vult formulieren snel en veilig in
 • Uw gegevens zijn zeer veilig omdat ze met een pincode zijn beveiligd en lokaal op uw handset worden opgeslagen met 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit, vanuit de cloud
 • Heeft u meerdere adressen, creditcards en e-mails? Het helpt u de geschikte informatie op het juiste moment te selecteren om formulieren nauwkeurig in te vullen

3. Xodo PDF Reader & Editor

Dit is een alles-in-één PDF-lezer en -editor waarmee u PDF-formulieren kunt lezen, invullen, annoteren en ondertekenen. Het helpt u ook bij het delen en synchroniseren van pdf's met G-Drive, OneDrive en Dropbox.

invullen pdf onder android

Belangrijkste Kenmerken:

 • Het is een van de beste apps voor PDF-bestandsbeheer op de markt
 • Hiermee kunt u pagina's van een PDF-document bookmarken voor latere referentie
 • Xodo PDF Reader & Editor biedt nachtmodus voor het gemakkelijk lezen van pdf's in donkere of slecht verlichte omgevingen
 • Het heeft tabbladen, zodat u snel in meerdere PDF's kunt werken
 • Met de app kunt u pagina's bijsnijden om de inhoud nauwkeurig op kleine schermen aan te passen

4. Invullen en Ondertekenen PDF Formulieren

Deze software is een uitstekend hulpmiddel om formulieren in te vullen met AcroFields. Het helpt u afbeeldingen bij te voegen, nieuwe PDF-documenten op te slaan, deze PDF's te bekijken en ze te mailen/delen.

vul een pdf-formulier in onder android

Belangrijkste Kenmerken:

 • Met Fill and Sign PDF Forms kunt u gemakkelijk PDF-formulieren invullen
 • Hiermee kunt u PDF-formulieren selecteren door op de optie "Invullen en ondertekenen" in het menu te klikken of door te navigeren in de bestandsbrowser
 • Fill and Sign PDF Forms ondersteunt selectievakjes

5. MoreApp Forms

MoreApp Forms is ideaal voor het invullen van elk zakelijk formulier in pdf. Of het nu gaat om een werkbon, enquête, inspectie of andere digitale formulieren, met dit hulpmiddel zit u goed. Afgezien hiervan helpt het u bij het vastleggen van handtekeningen, het doorzoeken van geïmporteerde gegevens, het toevoegen van foto's en video's en andere aanbiedingen.

how to fill pdf forms on android

Belangrijkste Kenmerken:

 • MoreApp heeft het ISO 27001-certificaat behaald, wat aangeeft dat het voldoet aan wereldwijde standaarden op het gebied van informatiebeveiliging
 • Is voor altijd gratis voor gebruikers die maar liefst 100 formulieren per maand gebruiken
 • Is een geavanceerde oplossing voor het converteren van papieren formulieren naar digitale formulieren
 • MoreApp Forms biedt de beste en gemakkelijkst te gebruiken drag & drop Form Builder
 • Hiermee kunt u moeiteloos gegevens verzamelen met bedrijfsformulieren
 • MoreApp helpt u bij het ontvangen van voorgevulde formulieren
 • Het stelt u ook in staat gegevens op locatie te verzamelen en ingevulde formulieren in te dienen met afbeeldingen, handtekeningen, notities, GPS-locatie, enz.
 • Hiermee kunt u uw eigen widgets maken

Om PDF-formulieren in te vullen op Android-telefoons en -tablets, kunt u een aantal mobiele apps gebruiken. De belangrijkste van deze hulpmiddelen zijn Adobe Fill & Sign, Fillr, Xodo PDF Reader & Editor, Fill and Sign PDF Forms, en MoreApp Forms. Deze software biedt ook andere indrukwekkende functies en mogelijkheden.


De Beste Desktop Formulier Vuller voor Windows/Mac ─ PDFelement

Hoewel het gemakkelijk is om formulierinvullers te vinden die perfect werken onder één besturingssysteem, is het een heel ander verhaal om er een te vinden die perfect werkt met verschillende besturingssystemen met hetzelfde niveau aan efficiëntie en andere indrukwekkende functies en mogelijkheden biedt. PDFelement is een van die formuliervullers.

invullen pdf formulier

Compatibel met zowel Windows als Mac OS, u krijgt een PDF-hulpmiddel dat u op elk apparaat kunt vertrouwen. Dit betekent dat als u om welke reden dan ook moet overschakelen van een van de besturingssystemen naar het andere, u niet hoeft te leren hoe u een geheel nieuwe formulierinvuller kunt gebruiken. Met PDFelement krijgt u dezelfde interface die u kent en vertrouwt, welk besturingssysteem u ook kiest.

PDFelement gewoon een "formuliervuller" noemen is een understatement, aangezien PDFelement veel meer doet dan dat. Kort gezegd is PDFelement een PDF-hulpmiddel dat dient als PDF-lezer, editor en zelfs converter die u alle noodzakelijke functies biedt die u nodig heeft voor het verwerken van PDF's. Met PDFelement kunt u alles doen, van het maken van nieuwe PDF's tot het bewerken van oude, het samenvoegen of splitsen van PDF's, het converteren en natuurlijk het maken en invullen van invulbare formulieren.

En dat zijn er maar een paar die we noemen. Download PDFelement vandaag nog!

Home > De beste apps om een pdf-formulier in te vullen onder Android
Wondershare Editor

Posted by to
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen