PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PowerPoint is een van de meest dynamische presentatie programma's, dus er is een toenemende vraag om PDF's om te zetten in PPT bestanden, maar het is nooit gemakkelijk geweest. PDF mag dan het beste en meest veelzijdige bestandsformaat voor bedrijven zijn, het heeft wel beperkingen, wat betekent dat informatie uit PDF's vaak nodig is in andere programma's.

Speciaal gemaakt om boeiende presentaties te maken, is het logisch dat u PDF-bestanden in PowerPoint moet gebruiken. PowerPoint conversie van PDF is actief verbeterd door de gratis app PDFelement voor iOS, wat betekent dat u nu in enkele minuten effectief een PDF naar PPT kunt converteren op de iPad of iPhone en zonder een internetverbinding. PDFelement is uw beste oplossing voor het converteren van PDF's naar PowerPoint-bestanden.

Hoe een PDF Omzetten naar PPT met PDFelement

U kunt PDF's gemakkelijk omzetten in PowerPoint-bestanden met PDFelement, dit is hoe u dit doet:

1. Open de PDFelement app

U moet de PDFelement-app downloaden in de App Store als u dat nog niet hebt gedaan, en vervolgens uw account registreren volgens de eenvoudige instructies.

Om de PDFelement-app te openen, klikt u op het programmapictogram in het beginscherm van uw iPad of iPhone.

convert pdf to PowerPoint on iphone

2. Open PDF bestand

Zodra de app is geopend, ziet u uw "Lokale" map waarin uw mappen en individuele PDF-bestanden worden weergegeven.

Als u geen PDF-bestanden in uw lijst hebt, klikt u op de "+" rechts van "Lokaal". Van daaruit kunt u PDF's toevoegen via de camerafunctie van uw apparaat of via de wi-fi van uw laptop of downloaden vanuit uw cloud-opslag.

pdf to PowerPoint on ios

3. Converteer de PDF naar PPT

Klik in uw lijst, rechts van de bestandsnaam, op de drie verticale puntjes om het actiemenu te openen. Klik op "Converteren". Dit opent een nieuw menu met bestandsopties voor conversie. Klik op "PowerPoint" om de conversie te beginnen.

convert pdf to ppt on ipad

4. Controleer de conversie in de "Converteer" map

Klik weer op de "Lokale" map genaamd "Converteer" om uw geconverteerde bestand te zien. Klik op het bestand om het te openen en de conversie te controleren.

Met behulp van de bovenstaande instructies voor de PDFelement-app voor iPhone en iPad kunt u in enkele minuten een PDF eenvoudig en effectief naar PPT converteren. Dit conversieproces zal een kwaliteitsvolle, exacte kopie van uw PDF produceren om te bewerken en te manipuleren in PowerPoint ter voorbereiding van uw volgende presentatie. PDFelement biedt deze functie ook voor acht andere bestandstypen.


Home > PDF-app > Hoe een PDF naar PowerPoint Converteren op de iPhone of iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen