PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

TXT-bestanden hebben geen opmaak en speciale elementen en geven u alleen tekst in een eenvoudig, leesbaar formaat. Onnodig te zeggen dat TXT-bestanden handig zijn voor het werken met tekst op veel verschillende platforms en programma's. PDF mag dan wel een universeel bestandsformaat zijn, maar TXT vereenvoudigt het proces nog verder, wat betekent dat er tegenwoordig een groeiende vraag is om een PDF naar TXT om te zetten. Voorheen was dit omzetten van PDF bestanden naar eenvoudige TXT formaten een complexe en tijdrovende taak.

Dat is niet langer het geval, want de gratis app PDFelement heeft functies geïntroduceerd waarmee u een PDF binnen enkele minuten naar TXT kunt converteren via uw iPhone of iPad, zelfs zonder WiFi-verbinding. PDFelement voor iOS heeft het converteren van PDF-bestanden snel en gemakkelijk gemaakt.

Hoe een PDF naar TXT Converteren met PDFelement

Deze beknopte handleiding vertelt u hoe u snel PDF-bestanden naar TXT-bestanden kunt converteren met behulp van de PDFelement-app:

1. Download de PDFelement app

Eerst moet u de PDFelement-app downloaden in de App Store en vervolgens uw account registreren volgens de eenvoudige instructies.

convert pdf to txt on iphone

2. Open de PDFelement app op uw apparaat

Selecteer het pictogram van de PDFelement-app op uw startscherm om de app en al zijn hulpmiddelen te starten.

pdf to txt on ios

3. Selecteer en open het PDF-bestand dat u wilt converteren naar TXT

In de geopende app vindt u uw PDF-documenten en mappen in "Lokaal". U kunt PDF-bestanden toevoegen via WiFi-overdracht of vanuit uw cloud-opslag.

convert pdf to text on ipad

4. Converteer de PDF naar TXT

Klik in uw lijst, rechts van de bestandsnaam op de drie verticale puntjes om het actiemenu te openen. Klik op "Converteren" naar TXT. Dit opent een nieuw menu met bestandsopties voor conversie. Klik op "TXT" om de conversie te beginnen.

convert pdf to txt on iphone

5. Kijk of de conversie naar TXT gelukt is

Wanneer de conversie voltooid is, keert u terug naar de "Lokale" map. Klik op de sub-map "Converteren" om uw geconverteerde bestanden te zien en selecteer het recent geconverteerde bestand. Bekijk het en controleer of de conversie geslaagd is.

De eenvoudige stappen hierboven leggen uit hoe u PDF-bestanden snel kunt omzetten in TXT-bestanden op uw mobiele apparaat met behulp van de gratis PDFelement-app. Dit proces creëert een exacte, kwaliteitskopie van de PDF-informatie die u kunt gebruiken om te manipuleren en bewerken in de TXT-bestandsindeling. Met deze functie voor acht andere bestandstypen is PDFelement perfect voor al uw PDF-conversiewensen.


Home > PDF-app > Hoe een PDF naar TXT Converteren op de iPhone en iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen