PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het invullen van formulieren is een vast onderdeel van elke bedrijfsactiviteit en PDF-bestanden zijn de meest gebruikte manier om formulieren te versturen. Het probleem met PDF's is dat ze van oudsher moeilijk digitaal in te vullen zijn en bijna onmogelijk om mee te werken op afstand. Nu werken op afstand steeds gebruikelijker wordt en papierloze kantoren de norm worden, is er een grotere behoefte om PDF-formulieren rechtstreeks op onze apparaten te kunnen invullen.

Stel u dit scenario voor. U hebt een grote deal die u die dag moet binnenhalen. U hebt een formulier ontvangen om "voorkeursleverancier" te worden en als u het binnen een uur kunt terugsturen, hebt u de deal binnen. Maar u bent niet op kantoor en in een vergadering. Dit is een groot probleem. PDFelement voor iOS heeft dit probleem opgelost met een dynamische app die beschikbaar is voor iPhone en iPad die een eenvoudig hulpmiddel biedt voor het invullen van formulieren in PDF-documenten. Met deze app kunt u binnen enkele minuten een formulier invullen, opslaan en verzenden. PDFelement is de beste oplossing voor het invullen van formulieren in een PDF.

Hoe Formulieren in PDF-bestanden Invullen op de iPhone of iPad

PDFelement biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor het invullen van formulieren in uw PDF-bestanden. Dit is hoe het werkt:

1. Open uw PDF bestand

Voordat u iets kunt doen, moet u de PDFelement-app downloaden in de App Store en u registreren voor een account. U hebt de app nodig om met PDF's te kunnen werken.

Open de app vanaf uw apparaat en open uw PDF-bestand in de bestandslijst in de map "Lokaal" van de app.

fill out pdf forms on iphone

2. Open het tekstbewerkingsgereedschap

Met het bestand geopend, selecteer het tweede "Tekstvak" icoon links bovenaan het scherm om toegang te krijgen tot de bewerkbare tekst in het document, die in bewerkbare vakken zal verschijnen.

Door een willekeurig vak te selecteren, kunt u nu tekst in de formuliervelden typen met de standaard toetsenbordfunctie van uw apparaat.

fill out forms on iphone

3. Sla uw wijzigingen op

Wanneer u klaar bent met het invullen van de formuliervelden in het document, selecteert u het pijl-icoon linksboven in het scherm. U krijgt de optie om uw document op te slaan. Selecteer "Opslaan" en uw bijgewerkte document wordt opgeslagen in uw bestandenlijst.

Nooit meer hoeven wachten om belangrijke formulieren in te vullen en terug te sturen! PDFelement biedt u een snel en eenvoudig hulpmiddel om formulieren in te vullen in elk bewerkbaar PDF-document waarmee u werkt. Dit hulpmiddel is beschikbaar als alles-in-één app naast andere hulpmiddelen voor het bewerken, opslaan, beheren en delen, wat PDFelement tot de complete oplossing voor uw PDF-werk maakt. PDF-formulieren zullen in de toekomst geen probleem meer voor u zijn als u PDFelement gebruikt om ze binnen enkele minuten in te vullen en terug te sturen.


Video over het Invullen van PDF-formulieren op de iPhone/iPad

Home > PDF-app > Formulieren invullen in een PDF op de iPhone of iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen