PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Adobe Reader is een geweldige PDF-applicatie die zijn gebruikers een geweldige ervaring biedt, vooral voor degenen met het voorrecht hebben om de Premium-versies te verwerven. Echter, net als elke andere applicatie kunnen problemen met Adobe Reader app onder iOS 13 beginnen in verschillende stadia van gebruik. Een Adobe Reader app die niet werkt onder iOS 13 is een van deze problemen, die de bruikbaarheid negatief beïnvloeden en dus frustraties veroorzaken. Als uw Adobe Reader app niet meer werkt onder iOS 13, hebt u werkbare oplossingen nodig om u weer op weg te helpen. Dit artikel zal u advies geven over hoe u dergelijke problemen kunt oplossen en het beste alternatief kunt bieden.

De Meest Voorkomende Problemen met Adobe Reader onder iOS 13

Er zijn verschillende veelvoorkomende problemen met de Adobe Reader App voor iPad en iPhone die de werking ervan beïnvloeden. Deze problemen met de mobiele app van Adobe onder iOS 13 zijn onder andere de volgende;

 • Niet willen downloaden en installeren - dit zijn bekende problemen met Adobe Reader onder iOS 13 die zich op verschillende manieren manifesteren. Na het starten van de download, start het proces niet of stopt voortijdig. Er kan ook een foutmelding verschijnen om aan te geven dat er een probleem is.
 • Adobe Reader start niet op: de toepassing start mogelijk niet op zoals verwacht en geeft verder een foutmelding weer met de tekst "Adobe Reader app werkt niet meer onder iOS 13".
 • Problemen met updaten - Updates van toepassingen zijn bedoeld om problemen op te lossen. Er kunnen zich echter verschillende problemen voordoen als Adobe Reader wordt bijgewerkt. De toepassing kan vastlopen of bevriezen tijdens de installatie van een update of niet meer functioneren nadat de update voltooid is.

Andere problemen die zich kunnen voordoen zijn meerdere weergaven van de "Update mislukt" foutmeldingen, fout bij het schrijven naar een bestand, onverwachte beëindiging van het updateproces, onvoldoende rechten voor specifieke bestandswijzigingen, fouten bij het verwijderen van de oudere versie en andere fouten die opduiken nadat de update is voltooid.

 • Applicatie opent geen PDF's - wanneer Adobe weigert een PDF-bestand te openen, zult u uiteraard concluderen dat de Adobe Reader app is gestopt met werken onder iOS 13. Dit probleem doet zich meestal voor als de installatie van Adobe foutief was, als het beschadigd is of als het geen gegevens meer heeft.
 • Afdrukfouten - veel Adobe Reader gebruikers hebben afdrukfouten ervaren als een van de problemen met de Adobe Reader app onder iOS 13. Het is bekend dat de applicatie crasht, bevriest of niet meer reageert bij het starten van de printtaak. Wanneer Adobe dit gedrag vertoont, hebben de printer en de schijven geen probleem.

Deze problemen veroorzaken slechte ervaringen omdat ze kunnen optreden wanneer u de toepassing het meest nodig hebt.

Hoe Op Te Lossen Als De Adobe Reader App Niet Meer Werkt op de iPhone 12/11/XR/XS/8/7/6

1. Controleer Uw Internetverbinding

Zoals hierboven vermeld, zijn sommige app problemen van Adobe Reader onder iOS 13 onder andere update problemen en het niet kunnen downloaden en installeren. Deze zijn vaak gerelateerd aan de internetverbinding, waarbij, als het netwerk slecht is, de Adobe Reader updates en download niet voltooid zullen worden.

Als u Wi-Fi gebruikt, vooral bij u thuis, moet u de verbinding controleren door de router en het modem opnieuw op te starten. Om dit te doen;

 • Haal de stekker van de router en de modem uit het stopcontact om ze te ontkoppelen en dus uit te schakelen.
 • Sluit ze na ongeveer 10 minuten weer aan
 • Geef ze ongeveer 2 minuten de tijd om het apparaat op de Wi-Fi aan te sluiten en probeer dan Adobe Reader opnieuw te updaten of te downloaden.

2. Download de Adobe Reader App Opnieuw

Aangezien de verbindingsproblemen zijn opgelost, controleert u dit door een verbindingscontrole uit te voeren. Dit zal ervoor zorgen dat niets de verbinding verstoort, zodat u kunt proberen de problemen van het niet werken van de Adobe Reader app onder iOS 13 met betrekking tot downloads op te lossen door dit opnieuw te doen. Zorg er deze keer voor dat u de nieuwste versie van Adobe Reader kiest in de vervolgkeuzelijst die wordt gepresenteerd.

 • Ga naar het hoofdscherm van het iOS-apparaat en selecteer "App Store"
 • Ga naar de zoekbalk en typ het woord "Adobe Acrobat Reader"; kies die van Adobe technologies
 • Installeer de app op het iOS systeem

3. Update Adobe Reader

Als de Adobe Reader app niet werkt onder iOS 13 omdat het niet automatisch kan updaten, doe het dan handmatig. Gebruik het volgende proces om de applicatie te updaten en zo de Adobe mobiele app problemen onder iOS 13 op te lossen.

 • Ga naar de iOS-instellingen om de Apple ID-account af te melden; ga naar de "iTunes of iCloud en App Store-instellingen"; open uw account en meld u af
 • Zorg ervoor dat u uw telefoon of iPad opnieuw opstart door de Slaap- en Home-toetsen tegelijkertijd ingedrukt te houden. Doe dit gedurende ongeveer 10 seconden
 • Ga verder met het aanmelden bij Apple ID
 • Ga naar de "App Store" app; ga naar "Updates"; selecteer "Gekocht" en kies "Adobe Reader"; tik vervolgens op de "Update" knop

4. Deïnstalleer Adobe Reader en Installeer Opnieuw

Zoals eerder vermeld, manifesteren sommige problemen met de mobiele app van Adobe onder iOS 13 zich wanneer de applicatie geen PDF-bestanden kan openen. Het verwijderen van Adobe Reader en opnieuw installeren kan het probleem oplossen. Echter, voordat u deze stap neemt;

 • Controleer of de bestanden beveiligd zijn met een wachtwoord; zo ja, voer het juiste wachtwoord in en probeer het bestand opnieuw te openen
 • Controleer of de PDF-bestanden compatibel en niet beschadigd zijn
 • Controleer of het besturingssysteem de PDF-bestanden herkent.

Als deze zaken nog steeds aangeven dat de Adobe Reader app is gestopt met werken onder iOS 13;

 • Verwijder Adobe Reader en installeer het opnieuw.

5. Start Het Apparaat Opnieuw Op

Wanneer de Adobe Reader app niet meer werkt onder iOS 13, kan het herstarten van het iDevice het probleem oplossen. Gebruik de volgende procedure om uw iPhone opnieuw op te starten;

 • Houd de "Slaap/Wektoets" ingedrukt
 • Zorg ervoor dat u de "Schuif naar Uitschakelen" sleept om de IPhone uit te schakelen
 • Het apparaat gaat uit; wacht 5 minuten voordat u dezelfde knop weer ingedrukt houdt om het in te schakelen.

Het Beste Alternatief voor Adobe Reader-app onder iOS 13/14

Adobe Reader App is een hulpmiddel voor het lezen van PDF-bestanden. U hebt echter het beste alternatief nodig dat u in staat stelt om u te concentreren op het afronden van uw werk. PDFelement voor iOS is een intuïtieve, goede PDF-editor boordevol functies, die niets kost en u een geweldige ervaring biedt. Het maakt een goed beheer van PDF-bestanden mogelijk door het bewerken, converteren, annoteren en ondertekenen van formulieren.

PDFelement voor iOS kan geweldige dingen voor u doen als u het installeert op uw iDevice, waaronder het uitvoeren van markeringen met onderstrepen, markeren en doorhalen hulpmiddelen. U kunt aantekeningen maken met plakbriefjes en het tekengereedschap uit de vrije hand gebruiken.

Voordelen

Geen enkel ander alternatief voor de Adobe Reader App is te vergelijken met PDFelement voor iOS. Als u het op uw iPad of iPhone gebruikt, kunt u uw professionele of academische bestanden naadloos delen via Wi-Fi. De ingebouwde camera maakt het gemakkelijk om fysieke documenten als PDF's te hebben.

ios pdf editor

Bovendien bent u met dit programma niet beperkt tot PDF-bestanden, want het kan ook naar andere formaten converteren, zoals HTML, Excel en Word. Wanneer u wijzigingen aanbrengt in pagina's, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de indeling verandert. Het blijft hetzelfde totdat u anders beslist. PDFelement voor iOS is veilig en altijd betrouwbaar.

De Meest Geprefereerde iOS en Desktop PDF-editor

U kunt uw werk vereenvoudigen met de meest verkieslijke iOS en desktop PDF-editor, PDFelement voor Mac. Deze PDF-editor is het beste voor uw bedrijf, omdat het het werken met PDF-facturen, -formulieren en -rapporten vereenvoudigt. Het elimineert handmatige gegevensinvoer en bespaart u dus tijd, middelen en moeite, door de inzet van krachtige formulierhulpmiddelen. PDFelement voor Mac is een betaalbaar programma dat u in uw kleine onderneming kunt gebruiken voor het maken, combineren, converteren, bewerken, becommentariëren en ondertekenen van PDF-formulieren.

Met PDFelement voor Mac op uw werk Mac, heeft u de mogelijkheid om zakelijke documenten te beveiligen. De applicatie wordt geleverd met hulpmiddelen voor documentbeveiliging die ervoor zorgen dat u geen slachtoffer wordt van fraude. Redigeren is een van deze hulpmiddelen die delicate informatie permanent zwart maakt. Zo blijven de PDF afbeeldingen en teksten vertrouwelijk, ooral die met betrekking tot de zwakke punten en kansen.

pdf editor mac

Andere beveiligingshulpmiddelen zijn de 256-bit AES-versleuteling en aanpasbare machtigingen, die de toegang tot en de actie op uw PDF-werk beperken. De eerste beperkt het kopiëren of wijzigen van teksten, terwijl de tweede het bekijken, vullen en bewerken beperkt. Daarom is uw werk veiliger met PDFelement voor mac.

Wat Kan U Beter Helpen - iOS of Desktop PDF-editor

Product Kenmerken PDFelement voor iOS
ios pdf editor
PDFelement voor Mac
mac pdf editor
PDF-bestanden bewerken
PDF-bestanden lezen
Annotaties en Opmerkingen
PDF-bestanden maken
Bladwijzers Toevoegen
Zoeken
PDF-bestanden Ondertekenen
Watermerken, Achtergronden, Kop- en Voetteksten Toevoegen
Toegang tot Honderden PDF Sjablonen
Pagina-Lebeling Toegevoegd
Vervangen
Aanpasbare Paginavakken
Home > PDF-app > Werkt de Adobe Reader-app niet onder iOS 13? Hoe u dat kunt repareren?
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen