Heeft u zich ooit gevraagd: "Is er een app om formulieren in te vullen?" Het antwoord is ja! We kunnen verschillende iPhone-apps gebruiken om pdf-formulieren in te vullen als we onderweg zijn. De gratis applicaties kunnen echter een watermerk achterlaten in uw PDF-document. In dit artikel tonen we de 6 beste apps voor het invullen van formulieren.

1. PDFelement

With Met PDFelement voor iOS kunt u eenvoudig PDF-formulieren invullen en ondertekenen op uw iPhone of iPad. Het is gratis!

download on app store download on google play

PDFelement voor iOS is een geweldige mobiele app om formulieren in te vullen. U kunt gewoon op het tekstveld in het formulier tikken en tekst invoeren. Bovendien kunt u uw handgeschreven handtekening of afbeeldingen in uw formulier invoegen.

Daarnaast kunt u gemakkelijk PDF-bestanden lezen, bewerken, annoteren, afdrukken of converteren naar Word, PowerPoint, Excel en meer op de iPhone/iPad. Het stelt u ook in staat documenten te markeren met markeringen, handgeschreven teksten en stempels.

PDFelement invullen pdf op iphone

PDFelement is niet alleen beschikbaar op iOS, maar is ook compatibel met Windows, macOS en Android. U kunt gemakkelijk bestanden delen en overzetten tussen verschillende apparaten.

Prijs: Gratis versie met beperkte functies

Score: 10/10

download on app store download on google play


Andere 5 Apps om PDF Formsulieren in te vullen op iPhone 12/11/X/8/7/6S/6

1. Adobe Fill & Sign

Adobe Fill & Sign kan het formulier invullen en ondertekenen op de iPhone en iPad. U kunt de PDF-formulieren niet alleen downloaden in de applicatie, maar u kunt ook de camera van de iPhone gebruiken om ze te scannen en in te vullen met dezelfde applicatie. U hoeft niet steeds opnieuw te ondertekenen, sla gewoon uw gegevens op in de applicatie en de applicatie voegt automatisch de handtekening toe aan de documenten. U kunt ook de pdf-bestanden importeren uit verschillende cloudopslagservices zoals Dropbox, Google Drive en de box. Nadat u de pdf-bestanden heeft bewerkt, kunt u deze op uw iPhone opslaan of rechtstreeks vanuit de applicatie met de e-mailtoepassing op uw iPhone delen.

Prijs: Gratis

Score: 9/10

adobe invullen pdf op iphone

2. PDF Max 5 Pro - Lezen, Annoteren, Bewerken PDF's & Invullen PDF Formulieren

PDF Max 5 Pro is niet alleen een programma voor het invullen van PDF-formulieren; het is veel meer dan het. Met een zeer eenvoudige gebruikersinterface en geweldige hulpmiddelen, maakt het het heel gemakkelijk om alle PDF-bestanden te verwerken. U kunt verschillende PDF-bestanden lezen, de inhoud markeren en zelfs de spraakmemo's op een bepaald punt in het PDF-bestand toevoegen. Behalve het lezen van PDF-bestanden, kunt u ook de formulieren invullen en verschillende vormen in de formulieren tekenen. Bijvoorbeeld: als u een optie wilt aanvinken, kunt u deze eenvoudige applicatie gebruiken om die taak uit te voeren.

Bovendien, omdat het compatibel is met uw iPad, kunt u ook een stylus van een derde partij gebruiken om elke vorm te tekenen of een handtekening aan het einde van het formulier te markeren. Afgezien van deze functies, biedt het u ook een ingebouwde webbrowser, zodat u elk formulier van over de hele wereld via het internet downloaden, het ondersteunt ook het .zip-formaat, zodat u het bestand kunt uitpakken om het vereiste PDF-bestand te krijgen. Bovendien kunt u ook documenten importeren uit verschillende cloudservices zoals Dropbox, Sky Drive, Google Drive en iCloud. De ontwikkelaars hebben ook beloofd een nieuwe PDF Max 2014 uit te brengen, de ultieme applicatie voor iPhone en iPad.

Prijs: $7.99

Score: 9/10

PDF Max Pro invullen pdf op iphone

3. PDF Expert - Invullen formulieren, annoteren PDF's, ondertekenen documenten

PDF Expert van Readdle is niet alleen gemaakt voor PDF-bestanden, maar u kunt ook andere bestanden importeren uit veel verschillende bronnen, zoals iWork, Microsoft Office, afbeeldingen, muziek en videobestanden. Eigenlijk is deze applicatie een complete bestandsbeheerder om allerlei soorten bestanden te beheren. De overdracht van de bestanden naar deze applicatie is vrij eenvoudig; u kunt de Wi-Fi-deeloptie binnen de applicatie gebruiken om de documenten over te zetten.

Aan de andere kant is de functie voor het invullen van formulieren ook geweldig en werkt perfect, klik gewoon op een veld en het zal het automatisch herkennen om tekst, afbeelding of handtekening toe te voegen. Nadat u het formulier hebt ingevuld, kunt u het eenvoudig importeren met de optie delen via wifi, e-mail of een andere cloudservice zoals Dropbox, Sky Drive of iCloud.

Prijs: $9.99 om te downloaden nog eens $9.99 voor in-app-aankopen.

Score: 8/10

PDF Expert invullen pdf op iphone

4. GoodNotes 4 - Notes & PDF

Wilt u aantekeningen maken in een pdf-bestand of een pdf-formulier invullen, Good Notes 4 zou dan uw keuze moeten zijn. Hiermee kunt u niet alleen tekst of afbeeldingen toevoegen, maar u krijgt ook meerdere opties, zoals het wijzigen van het lettertype, de tekengrootte en de stijl tijdens het toevoegen van tekst. Tik en houd het veld gewoon vast en het toont u opties om tekst of afbeelding toe te voegen. Bovendien kunt u hiermee ook zonder problemen documenten uit Google Drive, Box, Dropbox en One Drive importeren. U kunt ook afbeeldingen uit Foto's of de camera importeren. Klik op de "Bewerken" optie in de rechterbovenhoek en u ziet verschillende opties om te tekenen met uw pen of om de ingebouwde vormen te gebruiken zoals vierkant, cirkel of eclips. Na voltooiing kan het document worden geëxporteerd via e-mail of een van de bovengenoemde cloudservices.

Prijs: $7.99

Score: 8/10

GoodNotes invullen pdf op iphone


5. Smart Forms

Smart Forms is een alles-in-één goede applicatie om PDF-formulieren op de iPhone in te vullen. De gebruikersinterface is heel eenvoudig en u kunt elk document gebruiken met de eenvoudige "Openen-in" -functie in elke toepassing. U kunt elk PDF-bestand vanuit uw e-mail downloaden en het vervolgens met slimme formulieren invullen. Deze applicatie is ook een PDF-manager waarin u verschillende PDF-bestanden kunt beheren; u kunt verschillende mappen maken op basis van bestanden. Nadat u het bestand heeft geopend, ziet u de opties "Lezen, Tekst toevoegen of Afbeelding", die u kunt selecteren afhankelijk van de vereiste.

Bovendien kunt u met de applicatie ook de pen gebruiken, zodat u een andere aanvraag kunt ondertekenen volgens uw vereisten. Het beste is dat u ook onderweg uw PDF-formaten kunt maken. Het enige dat deze applicatie mist, is de directe integratie van cloudservices; De optie "Openen in" kan echter in elke service worden gebruikt om het document in Smart Forms te openen. Voor download- en testdoeleinden is het geheel gratis, maar als u het formulier wilt invullen, moet u in-app-aankopen gebruiken.

Prijs: Gratis met In-App Aankopen

Score: 5/10

Smart Forms invullen pdf op iphone

Beste PDF Editor Beschikbaar voor Desktop - PDFelement

Product Kenmerken PDFelement voor iOS
ios pdf editor
PDFelement voor Mac
mac pdf editor
Bekijk PDF Bestanden
Bewerk PDF Bestanden
Paginabeheer
Annotaties en opmerkingen
Maak PDF Bestanden
Voeg Bladwijzers toe
OCR functie
Redactie
Voeg Watermerken, Achtergronden, Kop- en Voetteksten toe
Toegang tot Honderden PDF Sjablonen
Home > Top 6 Apps om PDF Formulieren in te vullen op iPhone/iPad Gratis
Wondershare Editor

Posted by to
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen