PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De Apple App Store en Google Play Store zijn gevuld met duizenden applicaties om PDF-documenten te openen, bewerken en converteren naar andere formaten. Een perfecte app om pdf-bestanden op een smartphone te openen is van groot belang. Hier is onze lijst met beste gratis pdf apps op Android en iOS.

Top 5 PDF Apps voor iOS

1. PDFelement voor iOS en Andorid

Net als de desktopversie van PDFelement voor Windows of Mac OS X, biedt deze PDFelement mobiele app een alles-in-functie om PDF-bestanden rechtstreeks vanaf iOS- en Android-apparaten te bekijken, maken, bewerken, samenvoegen, converteren en zelfs te delen. Met de gebruiksvriendelijke interface en de vele functies kunt u alles vanaf het scherm doen. De krachtige annotatiefuncties bieden de beste PDF-kijkervaring, u kunt tekst in het PDF-bestand markeren, doorhalen en onderstrepen of u kunt verschillende vormen in het PDF-bestand tekenen.

U kunt ook tekst toevoegen aan of verwijderen uit de PDF of de tekst vervangen door nieuwe tekst. U kunt de PDF-bestanden ook converteren naar een Word-document, PowerPoint-presentatie, Excel-bladen en 6 andere formaten (PDF naar HTML, ePub, XML, Pages, RTF en tekst). Ten slotte is de unieke functie het scannen, met behulp van de achtercamera van uw iPhone X/8/7/6S/6 kunt u nieuwe foto's van documenten maken, de afmetingen van documenten aanpassen en van deze afbeeldingen een PDF-bestand maken met Wondershare PDFelement.


2. iBooks

iBooks is de eigen applicatie van Apple voor het lezen van boeken waarmee u door een bibliotheek met miljoenen boeken kunt bladeren en aankopen kunt doen. Daarnaast heeft het ook de mogelijkheid om het PDF-bestand te openen. Hoewel het geen annotatiefuncties heeft voor de PDF-bestanden, kunt u toch gemakkelijk zoeken naar tekst in het PDF-bestand of de nachtmodus inschakelen voor een betere leeservaring. Als het PDF-bestand online aanwezig is, kunt u het direct opslaan in iBooks om het opnieuw te openen met de Safari-webbrowser op uw iPhone of iPad.

ibooks reader

3. Adobe Acrobat Reader

Net als de Android-versie van Adobe Acrobat Reader, belooft de iOS-versie ook vergelijkbare functies te bieden. De gratis functies zijn beschikbaar om aantekeningen te maken in de PDF-bestanden of om een goede PDF-leeservaring te hebben, maar de professionele functies zoals bewerken, exporteren of converteren hebben een zeer hoge prijs.

pdf open app

4. Foxit PDF Reader

Foxit PDF Reader is een andere klassieke lezer voor Windows die geen introductie behoeft. Het heeft ook een iOS- en Android-versie die perfect is om PDF-bestanden te openen. Deze lezer biedt gratis enkele annoterende functies, terwijl de krachtige functies een hoge prijs hebben als in-app aankopen. Bovendien zal het automatisch het PDF-bestand voor uw mobiel optimaliseren voor een betere leeservaring.

pdf bestand opener app

5. PDF Reader

Het laatste hulpmiddel voor iOS 11/10/9/8 Apparaten is een samensmelting van PDF-makers, editors, converters en lezers. Het biedt geweldige manieren om aantekeningen te maken op de PDF-bestanden met behulp van verschillende opties in de applicatie. Bovendien kunt u bestanden in verticale of horizontale richting lezen en ondersteunt het ook de modus voor automatisch scrollen. Het heeft ook tal van in-app-aankopen voor verschillende functies.

pdf bestand open app

De functies van app-aanbiedingen voor PDF-bestandsopeners kunnen soms beperkt zijn en als u een complete PDF-lezeroplossing wilt vinden, kunt u hier bekijken hoe u pdf-bestanden op een Mac opent.


Top 5 Apps om PDF Bestanden op Android te openen

1. Google PDF Viewer voor Android

De allereerste applicatie om een PDF-bestand te openen is van niemand minder dan Google zelf, met de eenvoudigste en gebruiksvriendelijke interface biedt deze applicatie niets anders dan het openen van een PDF. Er zijn geen opties om de PDF-bestanden te annoteren of te bewerken, maar u kunt wel naar de specifieke tekst in het PDF-bestand zoeken.

app om pdf bestanden te openen

Bovendien kunt u de tekst ook uit het PDF-bestand kopiëren en in een ander document op een Android telefoon plakken. Met Google PDF Viewer kunt u ook verschillende PDF-bestanden afdrukken. Dit is geen op zichzelf staande applicatie, maar het zal een functie aan een Android-telefoon toevoegen om een PDF-bestand te openen in de Google PDF-viewer.


2. PDF Viewer voor Android

Wilt u een stand-alone PDF-viewer-app met enkele belangrijke functies? Dit is wat u op uw Android-telefoon moet installeren. De hoofdinterface van de applicatie is net als een stapel boeken in een bibliotheek waar u eenvoudig elk gewenst boek kunt openen.

applicatie voor het openen van een pdf bestand

Het unieke aan deze PDF-opener-app is dat u niet het hele PDF-bestand hoeft te downloaden, het laadt automatisch elke pagina één voor één om mobiele gegevens op uw Android-telefoon op te slaan.


3. Adobe Acrobat Reader voor Android

Adobe Acrobat Reader heeft geen introductie nodig, aangezien het een van de oudste apps is om PDF-bestanden op computers, tablets en smartphones te openen, bekijken, annoteren of bewerken, Adobe Acrobat Reader kan gemakkelijk andere PDF-lezers in Google Play verslaan.

apps om te schrijven in een pdf

Deze PDF-opener-app biedt ook de mogelijkheid om in of uit te zoomen op een document, de tekst te markeren, de tekst in het PDF-bestand te annoteren of de PDF-bestanden te bekijken. Bovendien kunnen gebruikers ook meerdere PDF-bestanden bekijken en ondertekenen met Adobe Acrobat Reader op een Android telefoon. Deze applicatie heeft in-app-aankopen om de meeste functies te laten werken.


4. Xodo PDF Reader en Editor

In tegenstelling tot andere app voor het openen van PDF-bestanden, biedt het ook bewerkingsfuncties. Het beste van Xodo PDF Reader en Editor zijn de geweldige annotatiefuncties. U kunt elke tekst in het PDF-bestand markeren of verschillende soorten afbeeldingen in de PDF-bestanden tekenen.

pdf bestand open apps

Het heeft ook de unieke functie om snel PDF-bestanden te openen en verschillende soorten tekst erin te zoeken. Bovendien kunt u de tekst ook onderstrepen of doorhalen en kunt u ook zonder problemen Microsoft Office-bestanden openen. U kunt het verbinden met verschillende cloud diensten zoals Google Drive, Dropbox en Box om het PDF-bestand eenvoudig in één klik te synchroniseren. Al met al is het een perfecte applicatie voor het openen van PDF-bestanden om alles met uw PDF-bestand te doen.


5. EBook & PDF Reader

De laatste maar niet de minste PDF-opener-app voor Android-telefoons is de E-book en de PDF-lezer met de unieke functies om PDF-bestanden te bekijken en te lezen. De hoofdinterface bevat de opties voor Boekenplank, Recente boeken en de optie om snel naar een PDF-bestand in de bibliotheek te zoeken.

download app om pdf bestanden te openen

Bovendien biedt het een geweldige leeservaring door gebruik te maken van de schuifmethode, pagina's omslaan, nachtmodus en de optie om de lengte en breedte van het PDF-document aan te passen.

Home > PDF-app > Top 5 gratis apps om PDF op iOS en Android te openen
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen