PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF is de beste bestandsindeling om mee te werken in het bedrijfsleven en er is een toenemende behoefte om deze bestanden te bewerken en te manipuleren om belangrijke projecten te voltooien. Met de toename van werken op afstand is er ook een groeiende behoefte om onderweg met bestanden en documenten te werken. Hierdoor is het nu nodig om tekst op PDF te bewerken, niet alleen op kantoor, maar overal waar mensen werken. Dit artikel beveelt de 5 beste gratis PDF bewerkers voor iPhone en iPad aan.

1. PDFelement - Gratis PDF Bewerker

PDFelement voor iOS is de beste PDF bewerkingsapp voor iPhone en iPad. Het biedt een robuuste PDF oplossing zoals PDF bewerking in Word, PDF conversie naar 9 formaten, PDF annotatie met een brede selectie annotatietools en PDF bestandsbeheer en meer.

PDFelement voor iOS is de beste gratis app om PDF op iPhone en iPad te bewerken. Dit komt omdat je hiermee je PDF met iOS 11/10/9/8 kunt beheren op vrijwel dezelfde manier als met desktopsoftware. Met de app PDF bewerker kunnen gebruikers teksten op verschillende manieren bewerken, waarbij het lettertype, de kleur en de grootte worden gewijzigd. Je kunt de camera op je iOS apparaat gebruiken om foto's te maken en deze onmiddellijk om te zetten in een PDF.

pdf bewerker voor iphone ipad

Het kan ook worden gebruikt om PDF's te converteren naar Word, Excel en PowerPoint en andere 6 formaten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het document en zelfs een unieke digitale handtekening voor het document te creëren. de annotatiefuncties geven je de vrijheid om tekst te markeren en te onderstrepen wanneer je maar wilt.

Voordelen:

 • Het is GRATIS zonder enige In-App-Purchase;
 • Je kunt tekst verwijderen of bewerken door kleur, lettertyype en grootte te wijzigen;
 • Ondersteunt converteren van PDF naar 9 formaten: Word, Excel, PPT, EPUB, Pages, etc.;
 • Ondersteunt commentaar geven op PDF met 9 annotatietools die je moet hebben;
 • Ondersteunt transfer van PDF bestand via cloud services of Wi-Fi naar je computer;
 • Het werkt met alle platforms: Windows/Mac/iOS/Android.

Prijs: gratis


De andere 4 Beste PDF Bewerkers voor iPhone en iPad

2. iAnnotate

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit programma vooral nuttig als het gaat om het annoteren van PDF documenten. Hiermee kunnen gebruikers de PDF markeren, onderstrepen, doorhalen en zelfs tekenen. Je kunt ook heen en weer schakelen tussen documenten terwijl beide open zijn.

 pdf bewerkingsapp voor iphone ipad

Voordelen:

 • Beste app voor het lezen, annoteren en delen van PDFs;
 • Ondersteunt aanpassen van je annotatie toolbar.

Nadelen:

 • Het kan even duren om PDF's te laden, speciaal die met veel beelden;
 • Het kan geen tekst en beelden bewerken in PDF.

Prijs: $9.99


3. PDF Expert

Dit is een geweldige mobiele PDF bewerker voor annotatie en organisatie van PDF's, hoewel het gebruikers ook een geweldige leeservaring biedt. Je kunt het document annoteren, een digitale handtekening toevoegen en zelfs tekst in PDF bewerken.

beste pdf bewerker voor iphone ipad

Voordelen:

 • Intuitief menu en vloeiend gebruik van PDF bewerkingservaringen.
 • Laat je makkelijk PDF's organiseren.

Nadelen:

 • Het is duur vergeleken met andere apps.

Prijs: $9.99; Bewerkingsfunctie vraagt om een andere IAP $ 9.99.


4. GoodReader

Zoals Mashable zegt: "GoodReader sterke als een Zwitsers leger, geweldig!" Met deze supergemakkelijke PDF leesapp kunnen gebruikers PDF annotaties lezen, maken en bewerken. Bovendien ondersteunt het bestandsbeheer door bestanden en mappen te kopiëren, hernoemen, verplaatsen en overbrengen. Anders dan andere PDF leesapps, is het niet voor PDF's, maar voor ook Word, Excel, PowerPoint, TXT en HTML.

 pdf bewerker app voor iphone ipad

Pros:

 • Het heeft geweldige annotatie en pagina bewerkingsfuncties als ivoegen, verwijderen, roteren en herindelen van pagina's;
 • Het ondersteunt PDF, Microsoft Office, TXT en HTML.

Voordelen:

 • Je kunt het gebruiken om beeld en tekst te bewerken in PDF's.

Prijs: $4.99


5. Adobe Acrobat Reader

In tegenstelling tot de desktopversie, is de iOS app van Adobe Reader licht en wendbaar en wordt hij geleverd met veel geweldige functies waarmee je tijdens het lezen van een PDF kunt annoteren. Je kunt een PDF bestand markeren, formulieren invullen, documenten ondertekenen en zelfs PDF bestanden met een wachtwoord beveiligen.

beste pdf bewerker voor ipad iphone

Voordelen:

 • Het is heel betrouwbaar. Je kunt nauwelijks verwachten dat Adobe faalt.
 • Het heeft geweldige functies inclusief annotatie en beveiligingsfuncties.

Nadelen:

 • Je moet je aanmelden voor de online service als je PDF wilt converteren, bewerken en functies organiseren.

Prijs: Gratis Download met IAP. Abonnement voor Adobe Acrobat Pro DC kost US$24.99/maand; een PDF Pack abonnement kost US$9.99/maand; een Export PDF abonnement kost US$23.99/jaar.


De Beste App om PDF te Bewerken voor Windows en Mac

Als je liever geen iOS PDF bewerker wilt gebruiken, een goede desktop oplossing als PDFelement is dan een goede keuze. Net als de corresponderende app is het programma handig voor PDF beheer.

pdf bewerker voor iphone

Enkele van de functies die het een ideale PDF bewerker maken zijn de volgende:

 • Het kan worden gebruikt om het document eenvoudig te bewerken door tekst toe te voegen en te verwijderen en zelfs afbeeldingen toe te voegen en te verwijderen.
 • Het is ook geweldig in annotaties, zodat gebruikers tekst kunnen markeren, tekst kunnen doorhalen, opmerkingen kunnen toevoegen en zelfs aangepaste stempels kunnen toevoegen.
 • Het kan worden gebruikt om in een paar eenvoudige stappen PDF bestanden te maken en met één klik PDF's naar andere formaten te converteren, waaronder Word, PowerPoint en Excel.
 • Je kunt een wachtwoord toewijzen aan een document waaraan je werkt, het document vergrendelen om bewerken te voorkomen en zelfs een digitale handtekening aan het document toevoegen.
 • Het komt ook met een OCR functie die het zeer gemakkelijk maakt om gescande PDF bestanden te bewerken.
Home > PDF-app > 5 Beste Gratis PDF Bewerkingsapps voor iPad en iPhone
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen