PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Apple heeft AirPrint als standaardtoepassing voor het afdrukken van PDF-documenten op een iPhone/iPad. Maar het helpt u niet echt bij aan een papierloos kantoor. Het enige dat u nodig hebt, is wat de functie 'PDF afdrukken' ondersteunt, waardoor uw iPhone of iPad op een bepaalde manier in een printer verandert. In dit artikel zullen we u de 5 beste gratis PDF-printers aanbevelen.

1. PDFelement voor iOS

Dit is de beste gratis app om onderweg af te drukken. In één simpele definitie kan PDFelement voor iOS worden beschreven als een hulpmiddel die "de productiviteit verhoogt met alles wat u nodig hebt om onderweg PDF's te maken, bewerken, beheren en delen". En zelfs die definitie is een understatement, aangezien de applicatie veel meer doet.

pdf printer voor iphone

Dankzij Wondershare is papierloos nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt al uw documenten converteren naar een PDF-bestand en bestanden samenvoegen tot één groter document. Zelfs van een foto maken kan een worden omgezet in een PDF-bestand. U kunt ook uw persoonlijke handtekening zetten om PDF-documenten te ondertekenen.

pdf printer voor iphone
pdf printer voor iphone

En het beste is dat alle documenten bewerkbaar zijn, zodat u tekst kunt wijzigen, afbeeldingen in het document kunt toevoegen, nummers en afbeeldingen kunt toevoegen/bewerken, en kunt markeren, annoteren en bladwijzers kunt maken. Voor de zakelijke managers, stelt PDFelement u ook in staat om documenten digitaal te ondertekenen, waardoor u geen scanner/printer op kantoor meer nodig heeft.


Andere iPhone PDF Printer voor iPhone X/8/7/6S/6

1. To PDF

Deze app heet nu "To PDF". Apple heeft de Print to PDF-app een tijdje geleden uit iTunes verwijderd, maar onderstation To PDF doet hetzelfde. De applicatie lost twee problemen op. De eerste is ondersteuning voor alle printers en de tweede is in lijn met een papierloos kantoor.

iphone pdf printer

De applicatie werkt door te openen en vervolgens over te schakelen naar een andere applicatie die afdrukken ondersteunt. Tik gewoon op de opdracht afdrukken naar PDF en na een paar seconden heeft u uw "afgedrukte papier" op uw iPhone. De applicatie organiseert ook al uw documenten. Het nadeel is dat u geen documenten kunt bewerken en als u dat wilt, moet u een andere PDF-lezer toepassing openen.


2. PDF Printer

Een andere applicatie die zijn sterke punten heeft, maar ook zijn zwakke punten. Laten we beginnen met enkele sterke punten. PDF-printer kan van elk document een PDF-bestand maken, of het nu gaat om notities, webpagina's, e-mails of foto's. Het goede nieuws is dat alle documenten kunnen worden gedeeld via cloudgebaseerde diensten of kunnen worden doorgestuurd via e-mail. U kunt de "Afdrukken" ook openen in andere toepassingen die PDF-documenten kunnen lezen en openen.

pdf printer voor iphone gratis

Voor een meerprijs kunt u ook een scannerplug-in krijgen, zodat uw camera een document kan vastleggen en omzetten in een PDF-bestand. Het nadeel van een PDF-printer is dat u tekst niet kunt scannen en bewerkbaar kunt maken. De app schiet ook tekort in OCR-technologie.


3. iBooks

Sinds enkele jaren is "Print to PDF" een optie van het iOS X-systeem. Het duurde echter tot iOS 9 voordat Apple Save PDF to iBooks introduceerde, waardoor de applicatie in wezen een uitvoerbare "printer" -optie werd. Deze nieuwe optie is toegevoegd in iOS 9 en helpt gebruikers de inhoud naar een PDF-bestand te renderen en vervolgens rechtstreeks in de bibliotheek op te slaan. U kunt het later bekijken met de iBooks-applicatie.

iphone pdf printer gratis

Maar wat de functie doet, is een app van derden toestaan met behulp van het Share Sheet. In ieder geval kan iBooks nu worden gezien als een uitvoerbare printeroptie. Hoe beperkt ook, iBooks is nog steeds een goede optie. Maar vergeleken met de standaard AirPrint-app, heeft deze beperkingen.


4. Genius Scan

Gebruikers gebruiken al jaren Genius Scan en de Genius Fax-functie om documenten van een iPhone en andere iOS-apparaten naar Android of andere apparaten te faxen. Met de applicatie kunt u automatisch scans bijsnijden en vervolgens het documentkader bewerken.

gratis pdf printer voor iphone

Eenvoudig gezegd, Genius-scan is "een scanner in uw zak". Maar de applicatie kan ook helpen bij het afdrukken van documenten, omdat u PDF-documenten kunt delen en archiveren. Scan, bewaar en verzend documenten vanuit de applicatie.

Home > PDF-app > Top 5 gratis PDF printers voor iPhone
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen