Mobiele telefoons spelen tegenwoordig een cruciale rol in ons werk en studieleven. Mensen vinden het beter om PDF-bestanden op hun mobiele apparaten te bewerken en te delen. Vanwege die wens worden veel scanner-apps verwelkomd door gebruikers. Dit artikel bevat de 6 beste scanner-app.

1.PDFelement - De beste gratis foto naar PDF-app voor iOS

Met PDFelement voor iOS, kunt u eenvoudig een foto van wat dan ook in PDF-documenten vastleggen of foto's uit uw telefoonalbum selecteren en deze naar een PDF-bestand converteren.

PDFelement voor iOS biedt de beste scanervaring voor gebruikers van iOS 11/10.3/10.2/10.1/9/8 om bestanden en afbeeldingen naar een PDF te converteren.

gratis iphone app afbeelding naar pdf

Het programma heeft veel voordelen waardoor het opvalt tussen andere apps. U kunt bijvoorbeeld de pagina's in de PDF bijsnijden, vergroten of verkleinen, verwijderen en roteren. Voor selecteerbare PDF-documenten kunt u tekst in de PDF bewerken door het lettertype, de grootte en de kleur te wijzigen.

Verder stelt het u in staat om verschillende kleine PDF-bestanden samen te voegen tot één na de conversie, en u kunt handschrift gebruiken of een afbeelding selecteren om het bestand te ondertekenen. Ten slotte kunt u de PDF-bestanden converteren naar andere formaten zoals Word, Excel, PPT, Pages, ePub, Text, HTML, RTF en nog veel meer.


Andere aanbevelingen van Android App afbeelding naar PDF

1. Image to PDF Converter Free

Image to PDF Converter Free is een snel en eenvoudig PDF-hulpprogramma dat helpt bij het converteren van batchafbeeldingen naar PDF. Om de foto's in uw Android-apparaat te veranderen, voegt u deze gewoon toe aan de lijst en klikt u op de knop Converteren. De app converteert de geselecteerde afbeeldingen automatisch naar PDF. De app ondersteunt de conversie van verschillende bestandsindelingen naar PDF.

app die afbeeldingen omzet in pdf

De ondersteunde formaten bevatten PGM, PCX, XPM, XBM, BMP, DIB, RLE, ICO, EMF, WMF, GIF, Sun RAS, PSD, Dr. Halo, JPEG, JPG, JPE, JFIF, PNG en TIFF. Andere beeldformaten zijn PNM, PPM, PBM, PFM, WBMP, TGA, SGI, RAW, PICT, MNG, Kodak PhotoCD-bestanden, JP2, J2K, HDR, Raw Fax G3, EXR, DDS, JNG, JBIG en IFF. U kunt ook het paginaformaat van uw PDF plus andere PDF-informatie zoals onderwerp, auteur en titel instellen. Meer functies zijn onder meer de mogelijkheid om te slepen en neer te zetten en het automatisch openen van een PDF na het maken.

afbeelding naar pdf app

Bovendien kunt u de geconverteerde bestanden naar uw apparaat downloaden en ze delen met Gmail, Facebook, Google+ en andere deelplatforms. Deze app heeft echter enkele kosten en na enige tijd te hebben gebruikt, moet u een maandelijks bedrag betalen. Naast het converteren van afbeeldingen, kunt u Excel-, Word- en PowerPoint-documenten converteren naar verschillende indelingen zoals PDF en afbeeldingen.


2. File Converter

File Converter ondersteunt de conversie van de meeste bestanden, inclusief afbeeldingen op Android-telefoons en tablets. De app zet de gegevens om in een veilige cloud, zodat de getransformeerde bestanden terug naar de applicatie kunnen worden gedownload. Het converteert afbeeldingsbestanden zoals JPEG en andere fotobestanden naar PDF.

foto naar pdf app

Verder kan de app andere bestanden zoals Excel, Word, audio, video, PowerPoint en archieven converteren. Afgezien van het ondersteunen van Android-apparaten, ondersteunt het programma iOS-apparaten en Blackberry. Desalniettemin is dit hulpmiddel niet veilig omdat de conversie plaatsvindt in een andere Cloud.


3. PDF Converter

Met PDF Converter kunnen gebruikers bestanden converteren naar PDF, inclusief afbeeldingen of foto's. Met de applicatie kunnen gebruikers hun bestanden downloaden van iCloud, internet of e-mail en ze naar uw telefoon sturen voor conversie. Het ondersteunt uitvoerbestanden van hoge kwaliteit waarbij de oorspronkelijke kwaliteit van de afbeeldingen of andere bestanden niet wordt vervormd. De afbeeldingen in het nieuwe bestand blijven identiek aan het oorspronkelijke bestand.

app afbeelding naar pdf

Het hulpmiddel heeft een korte tijd nodig om een batch bestanden te converteren, omdat de conversie met hoge snelheid plaatsvindt. De gegevensconversie vindt lokaal plaats om ervoor te zorgen dat het proces veilig en nauwkeurig is. Afgezien van de afbeeldingen omvatten andere ondersteunde invoerformaten video's, contacten, webpagina's, berichten, e-mails en nog veel meer.


4. Small PDF

Small PDF is een professionele webgebaseerde converter die afbeeldingen en andere bestanden naar PDF converteert. Verder kan het PDF-bestanden converteren naar andere bestandsindelingen. Het ondersteunt een snel conversieproces en u kunt uw foto uploaden vanuit cloudgebaseerde diensten.

app foto naar pdf

Het nadeel van deze app is dat deze niet de mogelijkheid heeft om de instellingen van uw uiteindelijke bestand te wijzigen. Verder kunt u uw foto niet bewerken omdat u met deze app geen afbeeldingen kunt roteren, vergroten of verkleinen of bijsnijden. Wanneer de conversie is voltooid, verschijnt er onmiddellijk een downloadlink om u toegang te geven tot het geconverteerde bestand.

Home > PDF-app > Beste gratis afbeelding naar PDF app voor Android en iOS
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen