PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De voordelen van PDF maken het zeer aantrekkelijk voor veel mensen en dat geldt ook voor iPhone-gebruikers. Om deze reden is het heel goed mogelijk om uw teksten om te zetten naar PDF als u een iPhone gebruikt. Dit artikel zal u laten zien hoe u tekst naar PDF kunt converteren op een iPhone.

Stappen voor het Omzetten van Tekst naar PDF

Stap 1: als u een tekstbestand via e-mail ontvangt, kunt u het tekstbestand in de bijlage openen.

Stap 2: Tik op het Actie icoon links onderaan.

Stap 3: Kies het Print icoon in de onderste rij van het iOS delen sheet (de zwarte en witte icoontjes).

convert text to pdf iphone

Stap 4: Negeer de printer selectie bovenaan, en ga in plaats daarvan direct naar de voorbeeld afbeelding onderaan het scherm. Knijp en zoom in op de kleine voorbeeld miniatuur om alles in een PDF te veranderen.

convert text to pdf iphone

Stap 5: Tik op het nieuwe deelpictogram om uw nieuwe PDF op te slaan/te exporteren/te delen naar de PDFelement iOS app.

convert text to pdf iphone

Vergeet dus niet om eerst een PDF reader app op uw iPhone te installeren!

app store

Twee apps die Tekst naar PDF Kunnen Converteren

Als u de ingebouwde afdrukoptie op de iPhone niet wilt gebruiken, dan kunt u de tekst naar PDF converter app downloaden om u te helpen dit probleem op te lossen! Hier adviseer ik twee apps die tekst kunnen omzetten naar PDF.

1. PDF Converter Documents to PDF

convert text to pdf iphone

Dit is een app die gemakkelijk tekst naar PDF op de iPhone kan omzetten. Echter, deze app is niet alleen voor de iPhone, het werkt ook op de iPad. Deze app beschikt over een heleboel functies. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk te gebruiken en snel. Dit komt omdat het een goede gebruikersinterface heeft die het proces gemakkelijk maakt, zelfs bij beginnende gebruikers. Met deze app, kunt u de gemaakte PDF samenvoegen in een enkel document als u wilt en dit is een zeer groot voordeel voor gebruikers. Tenslotte kunt u de PDF delen op vele manieren zoals Wi-Fi, e-mail en zelfs Dropbox. PDF Converter Documents naar PDF app biedt veel meer dan alleen tekst converteren naar PDF op de iPhone en dat is de reden waarom het zeer gewaardeerd is. Het is beschikbaar in de app store en u kunt het gratis downloaden.

2. PDF Converter by Readdle

convert text to pdf iphone

Dit is een andere goed aanbevolen app die gemakkelijk tekst kan omzetten naar PDF op de iPhone. Naast de iPhone werkt deze app ook op alle andere iOS-apparaten. De app is zeer eenvoudig te gebruiken en net als de hierboven genoemde, kan het ook bogen op een gebruikersvriendelijke interface die het hele proces van converteren vereenvoudigt. In feite zal deze app altijd verschijnen met de "Openen in..." lijst zolang het is geïnstalleerd op uw iOS-apparaat. Het gebruik van deze app is zeer veilig en dit komt omdat alle conversies lokaal worden gedaan op het apparaat en uw document nooit het apparaat verlaat, zelfs niet na conversie. Met deze app kunt u ook bestanden converteren en delen op andere iCloud-schijfmappen. Na de conversie hebt u de mogelijkheid om ze weer op te slaan op de iCloud-schijf. Afgezien daarvan kunt u ook PDF's converteren van documenten in Dropbox. PDF Converter van Readdle heeft een goede reputatie en het kost niet veel in de app store.


Home > PDF-app > Hoe Tekst Omzetten naar PDF op de iPhone
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen