PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het iPad potlood biedt iPad gebruikers meer precisie en kracht. Van het maken van handgeschreven notities tot het manipuleren van documenten en alles daartussenin, iPad pro pencil is een niet te evenaren invoerapparaat voor iPad. Maar met de standaard app voor notities kunnen ipad gebruikers niet alle mogelijkheden van het potlood benutten in termen van annotatie en schrijven. Hoewel het wordt geleverd met echte functies zoals zoeken naar tekstherkenning, annotaties en schetsen, blijft het nog steeds achter bij de beste PDF notitietoepassingen voor iPad op het gebied van geavanceerde functies. Het kan een echt hulpmiddel zijn voor het maken van notities op school en voor ander basisgebruik. Maar met de volgende apps voor het maken van notities kunnen gebruikers meer doen dan alleen notities maken op PDF's op iPad.

1 . PDFelement - Beste Gratis PDF Annotator

ipad pro pdf annotatie

Als het gaat om de gratis PDF annotatie app voor iPad pro, PDFelement voor iOS is het aantoonbaar de leider van het peloton. Het biedt gebruikers een breed scala aan annotatietools, variërend van markeerstiften tot vormen. Bovendien biedt het gebruikers ook functies als stempels, doorhalingen, opmerkingen en meer. Gebruikers kunnen ook formulieren invullen en persoonlijke handtekeningen schrijven met behulp van de app samen met hun iPad pro-pencil. Na het maken of bewerken van PDF bestanden kunnen gebruikers de bestanden converteren naar verschillende bestandsindelingen, waaronder Word, PowerPoint en RTF, zonder de oorspronkelijke lay-out te wijzigen.

Naast het bieden aan gebruikers van een app voor PDF annotatie op iPad pro, stelt PDFelement gebruikers in staat pagina's op PDF bestanden te reorganiseren en ook PDF bestanden in nette catalogi op te slaan.


2. PDF Expert

maak notite in pdf ipad

Zoals de productnaam al aangeeft, is PDF Expert een hypermoderne iPad pro PDF annotatie-app. Met de app kunnen gebruikers PDF bestanden rechtstreeks vanuit cloudservices zoals iCloud openen, documenten ondertekenen en formulieren invullen. Met annotatiefuncties zoals vormen, strikeouts en markeerstiften, zorgt PDF expert voor een opwindende gebruikerservaring in termen van het maken van PDF annotaties met iPad pro pencil. Gebruikers kunnen ook PDF pagina's herschikken, toevoegen en verwijderen. Bovendien wordt de app geleverd met een ingebouwde compressor waarmee gebruikers bestanden kunnen zippen met wachtwoordbeveiliging. Met de in-app pro-upgrade van PDF Expert kunnen gebruikers teksten bewerken en afbeeldingen bewerken, naast andere voordelen.


3. PDF Markup

ipad pro pdf mark-up

Dit is nog een geweldige app voor PDF annotatie op iPad pro. Het biedt een echte tool voor het scannen, bekijken, annoteren en organiseren van PDF bestanden en bestanden in andere formaten. Met annotatiefuncties zoals plaknotities, vormen, tekstvakken en pijlen, is de app een geweldige annotatie-app, vooral voor mensen die net leren PDF te annoteren op iPad pro. Hiermee kunnen gebruikers ook PDF formulieren invullen, formulieren ondertekenen en aangepaste stempels maken. Gebruikers kunnen ook webpagina's markeren en de webmarkeringen aan PDF's koppelen.

Een ander opvallend kenmerk van de iPad pro PDF Markup zijn de functies voor bestandsoverdracht en back-up. Hiermee kunnen gebruikers PDF bestanden overzetten, downloaden en synchroniseren via cloudservices en met andere apparaten. In-app aankopen zijn ook beschikbaar. Deze bieden gebruikers functionaliteiten zoals tekst naar spraak, PDF-watermerk, herschikken/toevoegen/verwijderen van PDF pagina's, PDF bestandsconvertor en een aanzienlijke opslagruimte op Kdan Cloud.


4. Notability

beste pdf notitie app voor ipad

Met zijn zeer intuïtieve interface is Notability een van de beste apps voor mensen die net beginnen te leren hoe ze notities over PDF bestanden op iPad moeten schrijven. Het wordt geleverd met een handleiding die de lezers laat zien hoe ze de verschillende functionaliteiten van de app kunnen gebruiken. Notability biedt een hele reeks functionaliteiten, met functies voor handmatig schrijven, schetsen, integratie van audio en foto's in PDF documenten en nog veel meer. Gebruikers kunnen ook de papierkleur, stijl en lettergrootte kiezen waarmee ze PDF bestanden willen lezen.

De app laat gebruikers documenten delen en synchroniseren met cloud services als iCloud, Dropbox en Google drive.

Over het algemeen blijkt de app een uitstekende tool te zijn die PDF annotatie ondersteunt met iPad pro pencil.


5. Adobe Acrobat Reader

hoe pdf annoteren op ipad pro

Deze barst van de populariteit. Hiermee kunnen gebruikers niet alleen PDF bestanden manipuleren die lokaal op apparaten zijn opgeslagen, maar kunnen gebruikers ook PDF bestanden vanuit cloudgebaseerde platforms in een handomdraai openen. Met annotatiefuncties zoals plaknotities, markeerstiften en pijlen, zorgt de app voor een ongelooflijke gebruikerservaring. Daarnaast kunnen gebruikers werken met gescande PDF bestanden, bestanden overdragen via cloudservices zoals iCloud en Google Drive, en ook tussen meerdere apparaten via WiFi.

Gebruikers hebben ook toegang tot tal van andere functies via in-app aankopen. Deze omvatten functies voor het maken en converteren van PDF bestanden en andere voor het herschikken, verwijderen en toevoegen van PDF pagina's.

Conclusie: De iPad pro-pencil verbetert de flexibiliteit en nauwkeurigheid als het gaat om invoer op iPad pro. Het vereenvoudigt het beheer van documenten op iPad pro. iPadgebruikers vinden het gemakkelijker om formulieren in te vullen, PDF bestanden te annoteren en handgeschreven notities te maken met het iPad pro-pencil. De bovengenoemde hulpmiddelen geven echter een voorsprong aan de mogelijkheden van het iPad pro-pencil. Het iPad pro-pencil, in combinatie met de bovengenoemde apps, kan dienen als een niet te evenaren, echte notitie- en annotatietool voor een breed scala aan gebruikersagenten, van studenten tot advocaten en makers van webinhoud en iedereen daar tussenin.

Home > PDF-app > Beste PDF Annotatie Apps die iPad Pro Pencil Ondersteunen
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen