PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

In PDF-notities op Android- en iOS-telefoons is markeren een typische operatie. Bij het lezen van formele documenten voor zaken/werk of boeken voor plezier, kunnen sommige delen uw interesse wekken. Mogelijk moet u cruciale punten op dergelijke gebieden benadrukken, enige uitleg toevoegen (indien van toepassing) en informatie in de documenten doorhalen. Met een handige PDF-markeerstift-app kunt u dit gemakkelijk doen op uw Android-apparaat, iPhone of iPad. Nadat we een reeks apps hebben getest voor het markeren van PDF's, hebben we de 5 onderstaande programma's beoordeeld als de beste PDF-markeerstift-apps. Enkele van de criteria die we in deze ranglijst hebben gebruikt, zijn onder meer gebruiksvriendelijkheid en reactievermogen van de interface, kwaliteit van de markeringsfunctie en veelzijdigheid van de software.

Top 5 Markeer Apps

1 . PDFelement (iOS+Android)

markeer pdf app

Wilt u onderweg opvallende punten op uw juridische document, eBooks, etc. markeren in het Portable Document Format? PDFelement is een van de meest effectieve PDF-markeer-apps die beschikbaar is in de branche. De intuïtieve en zeer responsieve interface geeft deze bewering kracht.

Voordelen:
 • PDFelement heeft, behalve dat het een geweldig markeerprogramma is, een breed scala aan andere eersteklas functies.
 • Het is gratis en heeft alles wat u nodig heeft voor het professioneel lezen, bewerken, annoteren en converteren van PDF's.
Nadelen:
 • Het heeft geen iOS 11-functies zoals gesplitst scherm en slepen en neerzetten.

2. PDF Expert (alleen iOS)

pdf markeer app
Voordelen:
 • Het heeft verschillende kenmerken, zoals functies voor het plaatsen van vooraf ontworpen stempels en nog veel meer.
Nadelen:
 • $9,99 om te downloaden en nog eens een in-app-aankoop van $9,99 om de bewerkingsfunctie te ontgrendelen.

3. Highlighter (alleen Android)

app om pdf te markeren

Highlighter, ontwikkeld door Dennings, is een gratis digitale markeerder voor het labelen of markeren van PDF-documenten. Met de "markeer" -functie kunt u inhoud in uw PDF's die gevoelig is, verduisteren en met de software kunt u ook tekst toevoegen voor het annoteren van uw documenten en afbeeldingen. Highlighter is een ideale app voor het snel scannen en opslaan van documenten in hoge resolutie.

Voordelen:
 • Highlighter helpt u handschrift toe te voegen aan uw pdf's en wordt ook gebruikt voor het exporteren van pdf-documenten.
 • Dit programma ondersteunt een aantal talen zoals Engels, Chinees, Indonesië, Frans en Duits.
Nadelen:
 • Het is traag

4. Highlight - My Reading Habit (iOS+Android)

pdf markeerder

Wilt u gevoelige delen van uw PDF-documenten markeren, zoals een factuur, contract, brief, rekening of formulier? Met de Highlight-app kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Het heeft een simpele maar intuïtieve interface.

Voordelen:
 • Het is een geweldig programma voor het benadrukken van afbeeldingen in boeken
Nadelen:
 • Behalve dat het een top markeer-app is, helpt het u ook om motiverende citaten te delen met familie en vrienden

5. PDF Reader (iOS+Android)

pdf markeerder app

Deze software is ontworpen door Kdan en helpt u bij het gemakkelijk markeren van PDF-documenten wanneer u markeren en handschrift gebruikt. PDF Reader is een van de meest gedownloade apps voor het lezen van pdf's in de Play Store.

Voordelen:
 • Deze bekroonde app is een bestandsbeheerder van topkwaliteit
 • Het ondersteunt 11 talen zoals o.a. Engels, Chinees, Duits
Nadelen:
  • De gratis versie heeft te veel advertenties

Terwijl u op zoek bent naar een hoogwaardige PDF-markeer-app, moet u zich concentreren op factoren zoals gebruiksvriendelijkheid, responsiviteit, prijs en verschillende aangeboden opties. PDFelement, het toonaangevende markeerprogramma op de markt, is een veelzijdig hulpmiddel voor PDF-beheer voor het markeren van gevoelige gedeelten in uw PDF-documenten, zoals een brief, factuur, rekening of formulier. PDF Expert, Markeerstift, Markering en PDF-lezer zijn ook geweldige opties die u kunt proberen.

Home > PDF-app > Beste PDF Markeer apps
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen