PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een PDF-bestand (Portable Document Format) is een door Adobe ontwikkeld bestand dat niet alleen teksten en afbeeldingen kan bevatten, maar ook video's, ingesloten lettertypes, hyperlinks, interactieve knoppen, en nog veel meer. U zult vaak brochures, gescande documenten, sollicitaties, flyers, eBooks, producthandleidingen en allerlei andere documenten in PDF-formaat tegenkomen.

Een Excel-blad daarentegen is een geavanceerd bestandsformaat dat in elk beroep voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Mensen geven er de voorkeur aan hun gegevens om te zetten in elektronische bestanden om de inhoud effectief te beheren. Excel-spreadsheets helpen u bij het efficiënt uitvoeren van berekeningen. Soms zitten de gegevens vast in een niet-wijzigbaar PDF-formaat. Gebruikers kunnen dan de gegevens converteren van PDF naar Excel voor android.

De 5 beste PDF naar Excel Converter apps voor Android

1 . PDF Conversion Suite

convert pdf to excel

PDF Conversion Suite maakt meerdere TIFF of PDF pagina's van verschillende documentformaten. Het kan ook converteren van uw PDF-bestand naar Excel voor android. U moet de actie selecteren en vervolgens het brondocument om het conversieproces te starten.

PCS vereist minimale toepassingsrechten. Om aan deze eis te voldoen, maakt het gebruik van apps van derden (Dropbox, Google Drive, enz.) die al door gebruikers worden vertrouwd.

Momenteel Ondersteunde Functies:


2. Alto PDF to Excel Conveter

alto pdf to excel converter

AltoPDFtoExcel stelt u in staat om uw PDF-documenten te converteren naar Excel-spreadsheets op Android. Met behulp van deze app, kunt u:

Aangezien de app de conversie uitvoert op een cloud server, moeten gebruikers de app onvoorwaardelijke toestemming geven om bestanden naar de converter server van de app te verzenden. Maar de geconverteerde bestanden worden onmiddellijk na de conversie uit de server verwijderd.

Converteer direct PDF naar Excel android apparaten, Dropbox of Google Drive naar Excel-spreadsheets

Hoe het werkt:


3. PDF Converter (doc ppt xls txt word png jpg wps)

pdf converter to excel

PDF Converter (doc ppt xls txt word png jpg wps..) is een document converter waarmee u documenten kunt omzetten naar andere extensies: converteer uw PDF naar XLS, PNG, JPG, WORD, PPT, TXT, DOC en nog veel meer. PDF Converter is ook een PDF-editor en een PDF-lezer. Selecteer de extensie, selecteer een uitvoerindeling en converteer vervolgens elk document. Het is perfect voor het uitvoeren van PDF-klussen en Power Point-presentaties.

Ook kunt u de bestanden die u hebt geconverteerd met een ander sociaal netwerk, mail of messaging-toepassing delen. Koppel uw werk met Camera Vertaler en Camera Scanner en voltooi de toepassing met de beste hulpmiddelen.


4. iLovePDF

pdf to excel converter app

Elk hulpmiddel dat u nodig hebt om een PDF te gebruiken, binnen handbereik. Alles is gemakkelijk te gebruiken en 100% GRATIS! Comprimeren, splitsen, samenvoegen en converteren van PDF naar Excel Spreadsheet android in slechts een paar stappen. Talloze gebruikers beheren hun PDF-documenten maandelijks met ilovepdf.com om hun leven gemakkelijker te maken. Zij verkiezen geld en tijd te besparen door al hun PDF-problemen op één plek op te lossen met behulp van het iLovePDF gereedschap. iLovePDF geeft u volledige toegang tot dezelfde hulpmiddelen en eenvoudig gebruik op uw Android-apparaten. Het heeft geweldige functies waarmee u PDF-documenten kunt roteren, watermerken kunt stempelen, met een wachtwoord beveiligde bestanden kunt ontgrendelen, paginanummers kunt toevoegen, afbeeldingen kunt extraheren, PDF-bestanden kunt comprimeren en PDF-bestanden kunt converteren naar Excel en andere formaten.


5. PDF Converter - pdf to word, pdf to jpg, pdf to excel

app to convert pdf to excel

PDF Converter - pdf naar word, pdf naar jpg, pdf naar excel... is een pdf converter en downloader app waarmee u documenten kunt converteren naar verschillende andere extensies. Het is een van de beste bestandsconverters op de markt. Met de PDF Converter, kunt u uw PDF-bestanden converteren naar GIF, DOC, DOCX, PNG, HTML, JPG, TXT, PPT, PPTX, XLSX, RTF, XLS,...enz. Met deze PDF Converter, kunnen bestanden tot 100MB bestand GRATIS worden geconverteerd en een onbeperkt aantal keer, het is de beste PDF Converter App die i kunt vinden in de Play Store. Met dit programma kunt ueen PDF converteren naar Excel voor android.

PDF Lezen en Aantekeningen Maken met de Android-app PDFelement

Voor een betere PDF-annotatie en leeservaring, installeert u de PDFelement Android App die gratis is, zelfs met alle functies die andere premium apps bieden. Het heeft prachtige functies, zoals integratie met opmerkingen, gepersonaliseerde tekengereedschappen, stempels en plakbriefjes die het mogelijk maken om eenvoudig samen te werken en documenten te delen. U kunt ook contracten ondertekenen.

pdf to excel app
google play store

Na het beoordelen van alle bovengenoemde apps die PDF-bestanden converteren naar Excel voor android, concluderen we dat de beste van hen PDF Conversion Suite App voor Android is. Dit is met name omdat het minimale applicatie permissies vereist, en dus kan werken op vrijwel elk android apparaat.

Home > PDF-app > De Best PDF naar Excel App voor Android
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen