PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als het gaat om digitale muziekweergave en muziekproductie, is Midi om verschillende redenen een standaard in de industrie, waaronder de geringe omvang in vergelijking met de andere audioformaten. Veel websites bieden enorme collecties muziekbestanden in het PDF-formaat. Als muzikant heeft u een applicatie nodig waarmee u de bestanden kunt afspelen, of waarmee u ze kunt omzetten in muziekbestandsformaten die u kunt wijzigen met uw muzieknotatiesoftware.

Muziekpartituren zijn geformatteerd in PDF-bestanden. U heeft een PDF naar MIDI app nodig om ze om te zetten naar het MIDI formaat. Hier zijn de 5 beste PDF-naar-MIDI-apps die u kunt gebruiken en 1 beste PDF-lezer om partituren in PDF-indelingen te lezen.

1 . Forscore

Met Forscore kunt u een nieuw liedje downloaden en binnen enkele seconden spelen. Voor iPad gebruikers ishet de originele bladmuziek lezer. Zodra de pdf naar midi app is gestart, zult u ontdekken hoe het uw muziekwereld verandert. Laat u niet misleiden door de eenvoud van de interface, Forscore heeft verschillende hulpmiddelen die u zullen helpen om van praktisch naar prestatie te verbeteren. Met slechts een tik kunt u koppelingen maken voor het afhandelen van herhalingen, meespelen met audiotracks en de onderste helft van uw huidige pagina bekijken met een halve pagina en tegelijkertijd de bovenste helft van de volgende pagina, om schokkende overgangen te vermijden.

pdf to midi app

Het kan ook alle PDF-bestanden van het web importeren en rechtstreeks verbinding maken met diensten zoals Dropbox. Ze helpen bij het ordenen van uw bibliotheek, maken het omslaan van pagina's direct mogelijk en leert van u om de best mogelijke ervaring te bieden.

Prijs: $9.99


2. Sheet Music Scanner

De Bladmuziekscanner heeft een ingebouwde camera die gedrukte bladmuziek kan scannen en voor u afspelen.

Met deze PDF naar MIDI app op uw iPad apparaat, kunt u het instrument selecteren, een snelheid kiezen, en dan genieten!

convert pdf to midi

Kenmerken:

 • Exporteer als PDF, audio (WAV, MP3, M4A / AAC), MusicXML, MIDI naar cloudopslag, rechtstreeks naar andere apps of via Airdrop.
 • Afspelen vanaf elk punt in uw liedje - tik op de maat, de symbolen en noten worden gemarkeerd terwijl ze worden gespeeld.
 • Scannen en afspelen vanuit een PDF of afbeeldingen in de fotobibliotheek.
 • Opmerking over Importeren/Exporteren: Ondersteunt alle cloudopslagplaatsen - One Drive, Google Drive, Dropbox, iCLoud, enz. U moet de juiste cloudopslag-app installeren om het te laten werken.

Prijs: $3.99


3. SuperScore Music

U kunt SuperScore gebruiken om een PDF te importeren (als de optionele functie is toegevoegd). Hoewel MIDI-weergave en Liquid Music Display niet zijn uitgebreid naar PDF, zijn er wel andere functies van SuperScore waarvan u kunt genieten als u PDF-bestanden gebruikt, zoals Collections en de verschillende methoden voor markups en het omslaan van pagina's. Importeer PDF bestanden met behulp van de "Openen/Delen" functie van Mail, Dropbox en andere vergelijkbare apps.

pdf to midi converter app

Met de annotatiefuncties kunt u de partituren markeren voor uitvoering of oefening. Door simpelweg op het scherm te tikken, kunt u uw aantekeningen verbergen of tonen.

SuperScore-bestanden zijn meestal beschikbaar met achtergrondsporen, die een meeslepende en echte uitvoeringservaring bieden voor zowel professionals als studenten! Deze bestanden kunnen in elk tempo worden gespeeld, met een flexibiliteit om backing tracks te dempen.

Prijs: Gratis


4. PiaScore

Piascore is een pdf naar midi app voor het doorbladeren van elke digitale muziekpartituur. Het is een iPhone/iPad applicatie die de problemen van muziekuitvoerders oplost; geen zorgen meer over het meenemen van talloze partituren en het zoeken naar uw favoriet.

pdf to midi converter

Kenmerken:

 • In uw partituur kunt u notities schrijven. Er zijn pennen in 6 kleuren en 3 formaten, een tekstwring en eenvoudige stempelinvoer.
 • De functie Bijsnijden van pagina's maakt het u gemakkelijk om te lezen.
 • Het ondersteunt met een wachtwoord beveiligde PDF-bestanden.
 • Het draait de pagina's automatisch voor u om.
 • Het ondersteunt alle cloudbestandsdiensten zoals Dropbox, zoeken op het web en het vastleggen met camera's.
 • Het heeft geweldige hulpmiddelen voor muzikanten, zoals een stemrecorder, muziekspeler, chromatische tuner en virtueel toetsenbord.
 • U kunt de pagina's vrij herschikken. Om direct naar een pagina te springen, zoals herhalen, zet u gewoon de page jump knop op de pagina.

Prijs: Gratis


Partituren lezen in een PDF met de PDFelement iOS APP

Naast het gebruik van de pdf naar midi apps, heeft u een app nodig waarmee u uw pdf partituren kunt lezen en annoteren op iPad en iPhone apparaten. Voor de beste pdf leeservaring raden wij de PDFelement iOS app aan.

read pdf app

download on app store download on google play

PDFelement is een gratis iPad/iPhone app met geweldige functies zoals:

 • Gebruik digitale handtekeningen om contracten te ondertekenen en PDF-formulieren zoals bedrijfsformulieren en belastingformulieren met gemak in te vullen
 • Volledig compatibel met iPad/iPhone
 • Converteer PDF naar Microsoft Office formaten en HTML, EPUB, XML, TXT, PAGES en RTF
 • Maak snel aantekeningen in documenten door stempels, tekstvakken, plakbriefjes en opmerkingen te integreren
 • PDF-bestanden verzenden naar Dropbox, One Drive, Mail, enz.
 • Voeg voetteksten, kopteksten, achtergronden en watermerken aan uw PDF-bestanden toe

Met de bovenstaande lijst van pdf naar midi apps, hoeft u als muzikant zich niet langer zorgen te maken over het omzetten van pdf-bestanden naar midi met behulp van een iPad / iPhone-apparaat.

Home > PDF-app > De Beste 4 PDF naar Midi Apsp op de iPhone en iPad
Wondershare Editor

Posted by to PDF-app
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen